Nå åpner Barnas Hus på Storo!

To damer som står bak en disk
Barnas Hus åpner på Storo.
Dame som smiler til kamerat utenfor Barnas Hus
Utstilling av barneklær i butikk

Barnas Hus har åpnet på Storo! Norges ledende kjede innen barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 14 år.

Butikken finner du i 3. etasje, mellom Musti og Kjell & Company.

- Butikken på Storo blir nummer 29 i rekken av Barnas Hus-butikker, og vi gleder oss til åpningen, sier Sebastian i Barnas Hus.

Barnas Hus fører kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent for å nevne noen. I tillegg har de sin egne merkevarer: Reflex og Yngri.

- Reflex har siden starten i 1993 designet funksjonelle og komfortable barneklær med fokus på ullklær og yttertøy som brukes i barnehage og på fritiden - "barnas arbeidstøy", som vi liker å kalle det. Vi er stolte over at Reflex har svært høy kjennskap blant norske småbarnsforeldre, og vi er vårt ansvar bevisst - vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss for å lage så slitesterke, holdbare og bærekraftige klær som mulig.

- Yngri er vårt eget merke innenfor barneutstyr. Yngri spesialiserer seg på produkter som barnevogner og reisetriller, tilbehør til vogner, leker, matstoler og reisesenger.

Visjonen til Barnas Hus er å skape en bedre hverdag for de små - og for alle som elsker barn.

- Vi legger stor vekt på opplæring av våre medarbeidere, slik at du kan føle deg trygg når du skal orientere deg blant alle de ulike produktene som finnes.

Du finner Barnas Hus i 3. etasje, mellom Musti og Kjell & Company.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00