Ny butikk: Gulating Ølutsalg

Dame og mann som smiler med gulating logo i bakgrunn

Gulating Ølutsalg har åpnet i 1. etasje rett ved Vinmonopolet. Kom innom og se det unike utvalget av spennende drikkevarer, snacks og mye annet!

- Gulating ølutsalg er en spesialbutikk med fokus på øl, men du finner også masse god cider, bredt utvalg av tonics, drink mixere og det som hører til grillmaten av sauser, sier Martine hos Gulating Ølutsalg.

Hos Gulating Ølutsalg treffer du kunnskapsrike og serviceinnstilte ildsjeler med en genuin interesse for hele spekteret av smakfulle drikkevarer.

- Du kan forvente kyndig hjelp til å finne frem i jungelen av norsk og utenlandsk øl.

Endelig er Gulating Ølutsalg klare for å åpne en skikkelig flaggskip-butikk på Storo Storsenter - rett ved Vinmonopolet.

- Det blir veldig spennende å åpne butikk på Storo Storsenter. Det er et stort senter med mange butikker som trekker til seg kunder fra hele Oslo. Etter det vi kan se, så er det liv og mye folk allerede tidlig på formiddagen!

Gulating ønsker å legge til rette for at alt det gode ølet som brygges rundt omkring i vårt langstrakte land skal kunne nytes av alle, derfor er vi ekstra glade for at vi kan ønske dem velkommen til Storo Storsenter! Velkommen!