Skoene som gjelder for gutta

Grå herrejoggesko, med skog og blå himmel i bakgrunn.
Fire herrejoggesko i hvit, grønn, hvit med svarte striper og grå.
1. Sneakers fra Stockholm Design Group, Eurosko, 1799,- // 2. Grønne sneakers fra Stockholm Design Group, Eurosko, 999,- // 3. Reebok Club C, dna, 999,- // 4. New Balance 574, dna, 1099,-

Sko som komplementerer antrekket. Her finner du tipsene til gutta!

Sneakers har blitt et helårsprodukt som kan brukes til det aller meste, uansett om du skal på jobb, trene eller ut med et festlig lag. Denne allsidigheten, og ikke minst alle variantene som finnes av en moderne sneakers, gjør at den fortsatt er en naturlig del av dagens motebilde.

– Hvite sneakers er en bestselger hos oss hvert år, og denne fra Stockholm Design Group har blitt en stor favoritt hos mennene. Tidløs og behagelig modell som er et sikkert valg denne våren og sommeren, forteller Tonje hos Eurosko.

Den grønne silhuetten er noe vi selger godt av til mannfolka, og fargen er også meget populær for våren hos dem. Tynn og luftig modell som gjør den super til sommeren, sier Tonje.

Sneakers kommer i både ulike materialer og farger. Dette gjør at du enkelt finner et par som passer det med det du har i garderoben.

– Vi har inne en utrolig myk sneakers til med memory foam-såle. Den er som en drøm på foten. Sneakersen kommer i tre farger, og finner også uten snøring, sier Victoria hos Bianco.

Fire herremokasiner. Tre i svart og den oppe i høyre hjørne er brun.
1. Mokasiner fra Roots, Eurosko, 999,- // 2. Mokasiner fra Stockholm Design Group, Eurosko, 1199,- // 3. Biadaly Loafer, Bianco, 1099,95,- // 4. Biacaleb Car Shoe, Bianco, 1099,95,-

Mokasiner er tilbake

Vi finner også noen andre, gamle kjenninger i trendbildet.

– Mokasiner har virkelig kommet tilbake for fullt. Den klassiske varianten er et sikkert valg, men vi ser også mye av de mer chunky variantene, med kraftigere såle og uttrykk, sier Tonje.

– I likhet med damene er etterspørselen etter mokasiner stor også hos herre.

Tre herrejoggesko i blå med hvite lisser, grønn med hvite såler og grå med hvite såler.
1. Biaajay Sneakers, Bianco, 1099,- // 2. Biadani, Bianco, 1299,- // 3. Biadean Knit Sneakers, Bianco, 649,95,-

Velg et allsidig par

Gode sko er ikke bare et par som er behagelige å gå i. Det er sko som ser bra ut, som tåler å bli brukt og ikke minst kan brukes i flere forskjellige anledninger.

Det anbefaler derfor å kjøpe noen sko som passer til klærne du har hjemme. Og tenk gjennom når og hvordan du skal bruke skoene. Skal de brukes kun i byen? Burde de tåle litt møkk, eller ønsker du å kunne bruke dem selv når du pynter deg litt?

Svarene på slike spørsmål setter føringer på hvilke type sko du burde kjøpe. Spør i butikkene for å gå gode tips.

Tre herresandaler i fargene brun, svart og blå
Birkenstock Arizona, Eurosko, 999,-

Lett og ledig med sandaler

Høyere temperaturer legger også til rette for enda lettere skotøy. Om sommeren er sandaler derfor et must i skosamlingen.

Selv sandaler kan komme i forskjellige stiler og materialer. Du kan med andre ord velge den varianten du liker best.

– Vi kommer oss ikke gjennom sommeren uten Birkenstock! Dette er nok vår mest etterspurte modell til herre, som også finnes i flere farger. Utrolig behagelige såler som gir god støtte i en ellers åpen sko, forteller Tonje hos Eurosko.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
dna