Sommerutstyr for de minste

badetøy og badeleker
Babyshop: body 349,- // Universal parasol Buddy & hope 199,- // Oliver & kids vannleke 399,- (før 649,-) // Eurosko: Blå badesko 199,-
tipi, strandleker og basseng
Babyshop: Tipi telt JOX 499,- (før 899,-) // Oliver & kids bøttesett 99,- (før 249,-)

Butikkene bugner over av barnas sommerfavoritter; alt fra blinkesko, til strandleker og badetøy.

Det er lurt å tenke praktisk når det kommer til utstyr til barn. Ifølge Michelle fra Babyshop er det viktig å tenke både komfort og beskyttelse:

- Man burde sørge for å sikre seg gode klær til barna. De beste klærne for barn er UV-klær. De er laget av hurtigtørkende materiale, og det vi har fra Kuling er SPF50. Bodyer i bambus er også gode, bambus absorberer bort fuktighet, puster godt og kjennes svalt ut i varmen. Perfekt for de minste!

- Nå er det sesongtopp for bøtter, vann- og strandleker som de små skal aktiviseres med denne fine tiden. Kosebamser, biteringer, og andre fargerike leker med lyd er alltid aktuelt, forteller Michelle videre.

Utover dette har de et bredt utvalg av barnevogner, parasoller og annen solbeskyttelse, som sørger for at barna er klare for tur, og beskyttet fra solen.

kollasj av barneutstyr
Babyshop: Universal parasol Buddy & hope 199,- // Breezy kalesje 1010,- (SPF50)

Sko til de minste

- En stor favoritt i år, som alle andre år, er blinkesko eller blinkesandaler. Disse er høyt på ønskelisten for veldig mange barn, og vi har flere varianter av disse i butikk. Vi har også et godt utvalg av korksandaler til både barn og junior, som vi ser blir mer og mer populært, fordi man ser det selvfølgelig er veldig stas å kunne matche mor/far sine Birkenstocks eller liknende, forteller Tonje fra Eurosko.

Sommeren består som regel av aktiviteter; blant annet sykling, fotball og løping. Her gjelder det å ha sko for enhver anledning:

- Det luftigste er selvfølgelig lette og åpne sandaler, men vi anbefaler også å ha et par lette joggesko stående for litt røffere lek. Sykkel, sparkesykkel og liknende er mye tryggere i et par joggesko, forteller hun videre.

5 sandaler
Eurosko: Roots lys gul 399,- // Sandal kamuflasje 399,- // Sandal svart 399,- // Blinkejogg 399,- // Blinkesandaler 549,-

For barn som er ute og leker hele dagen, er det også viktig med godt skotøy. Ifølge Tonje kan Både sand og lek gå hardt utover små barneføtter:

- Til slutt er det supert å ha badesko til de små! Mange sandaler lages nå i materialer som tåler store vannmengder og dermed kan brukes til bading, men har du kjøpt sandaler til barna i kork, lær eller tekstil så anbefaler vi absolutt å gå for et par badesko også. Beskytter føttene og gjør det også mye mer behagelig å tråkke rundt på sand og strand.

6 sommersko
Eurosko: Remsandal 299,- // Rosa badesko 199,- // Blå badesko 199,- // Adidas runfalcon 299,- // Joggesko blå 399-, // Sandaler gul 499,-

Praktisk og kult

For de litt eldre barna er det desto viktigere at klærne både er behagelige, og moteriktige. På Junior Barneklær er det et bredt utvalg i merker, til barn i alle aldre:

- Det bugner over av flotte sommervarer for barn, som blant annet behagelige shortser fra Fila og Ralph Lauren. Vi har også kappeskjørt i nydelige farger, forteller Werona fra Junior Barneklær.

skjørt, shorts og caps
Junior Barneklær: Fila shorts TEEN Unisex 329,- // Thora skjørt 379,- // NY caps 249,-

Sommeren er en gledelig tid for hele familien, både store og små. Dersom du sørger for å ha det riktige utstyret kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte tiden med familien, mens barna leker og koser seg.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00