Tidløst design

spisebordsett og lenestol i lyst tre og lyse puter
spisebordsett i lyst tre, metalliske pendellamper, grått teppe
Graceful-serien.
sofasett i lyst tre og lyse puter, sofabord i lyst tre, gulvlampe med hvit lampeskjerm
Veneda Sofa Series.

Tidløse møbler og tilbehør som appellerer til alle sansene dine, er i fokus i denne høstens kolleksjon fra Bolia.

Graceful-serien

Designeren Michael H. Nielsen skapte Graceful ut fra mottoet «less is more». Detaljene er holdt til et minimum slik at hver eneste design kan tale sitt eget markante språk.

Serien omfatter en benk og forskjellige bord, som skrivebord, spisebord og sofabord, og alle deler den karakteristiske ubrutte overflaten som understreker den rene og klassiske designinspirasjonen. Graceful er FSC®-sertifisert og fås i forskjellige størrelser og former.

Latch sofabord

I 2017 deltok Singapore-baserte Dazingfeelsgood i Bolia Design Award. De unge designerne hadde en drøm om å skape et møbel hvis skjønnhet ligger i det asymmetriske formspråket.

Resultatet var Latch – en skulpturell serie sofabord produsert av FSC®-sertifisert massiv eik med vakre og unike konturer. Enkelt og karakteristisk på samme tid.

Veneda Sofa Series

Veneda er en flott og tidløs serie sofaer og puffer. Med en luksuriøs kombinasjon av dun og skumfyll består serien av myke og innbydende produkter, designet med et enkelt uttrykk som overgår flyktige trender og tendenser.

Venedas trekk er helt avtakbart, ytterligere en fantastisk funksjon som sikrer lang levetid og at sofaen kan tilpasses skiftende behov og ønsker. De dype setene skaper en eksklusiv loungeestetikk som står i elegant kontrast til det klassiske designspråket.

En design som verken går på kompromiss med komfort, eleganse eller kvalitet.

dame i hvit kjole står i hvit blomstereng
sofa i lyst tre og lyse puter, grått teppe, hvite pendellamper
Caro Sofa Series
sofa med lysegrå puter, sofabord i lyst tre, hvite puter, grått teppe, dame i beige klær, plante med rosa blomster
Cosima Modulsofaserie
 lenestol i lyst tre og lyse puter, beige pledd og teppe, hvit pendellampe

Caro Sofa Series

Sofaserien Caro, som består av både sofaer og puffer, er en nytolkning av en klassiker, designet av den Köln-baserte designduoen kaschkasch.

Det buede arm- og rygglenet gir fremragende komfort, og tilfører samtidig designen et elegant og organisk utseende. Ramma er produsert av holdbart FSC®-sertifisert tre, og det faste fyllet av kaldskum gjør vedlikeholdet enkelt, slik at uttrykket forblir elegant og presist.

Serien er testet for å oppfylle de høyeste kvalitetsstandarder og vil forbli et vakkert midtpunkt i innredningen i mange år fremover.

Cosima Modulsofaserie

Cosima er en myk og omfavnende modulsofa, designet av den Köln-baserte designduoen kaschkasch.

Sofaen kjennetegnes med en innbydende loungefølelse og lave armlener og rygg, som innbyr til avslapping. Innvendig er Cosima produsert av FSC®-sertifisert tre og fylt med mykt dun- og fjærfyll, sydd i kanaler for å forlenge holdbarheten og sikre den ikoniske formen.

Cosima kan designes spesielt for å oppfylle drømmer og behov i to forskjellige setedybder, og du kan fjerne eller legge til moduler når nye behov oppstår.

Scandinavia Lænestol

Rene, slanke linjer og en elegant design. Lenestolen Scandinavia er designet av den danske duoen Glismand & Rüdiger, og sammen har de brakt den klassiske silhuetten fra sofaen til live i en lenestol.

Det perfekte stedet for avslapping og refleksjon, med en innvendig konstruksjon som består av både FSC®-sertifisert trevirke og nozag-fjærer for enestående komfort.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00