Upstairs åpner i 3. etasje

Butikkfronten til Upstairs
Utstilte interiørprodukter i butikken
Utstilte interiørprodukter i butikken

Ny butikk åpnet i 3. etasje, ved siden av Babyshop og Lexington. Her vil du finne masse spennende interiør og gaveartikler!

- Hos oss finner du produkter som interiør, småmøbler, servietter, stearinlys, innpakning, party, gaveposer, sesongartikler, kort & tags, samt masse ting & tang. Vi importerer våre produkter direkte fra produsenter, uten fordyrende mellomledd. På den måten kan vi tilby fine varer til fine priser, sier Kaia, butikksjef hos Upstairs.

Upstairs ble etablert allerede i 1996 og har sitt hovedlager like utenfor Kristiansand. Butikken vil bestå av dyktige medarbeidere som vil ta deg godt i mot, slik at du får en annerledes og morsom handleopplevelse.

- Vi gleder oss veldig til å åpne butikk på Storo Storsenter. Vi har totalt elleve butikker i Norge, der Upstairs Storo blir den andre butikken som åpner i Oslo- området.

- Du kan forvente et bredt utvalg av varer som stadig fornyes. Vi hjelper deg med å sette sammen bordpynt til for eksempel konfirmasjon og bryllup, samt valg av dekorasjoner og serviettbretting. Dette synes vi er veldig stas å bidra med!

Upstairs åpnet dørene torsdag 12. mai og gir deg 30 % på hele butikken fra 12. - 14. mai.