Bli inspirert av stilene på Storo!

Dame som lener seg på en disk og ser rett i kamera
Gulben hos Vero Moda
Storo høstmote 2023
Dame med outfit fra Junkyard
Nabek hos Junkyard
Damed med jakke, caps og solbriller
Dame med blazer og caps
Ylva hos QOMO
Dame med outfit fra Kjær og ser rett i kamera
Andrea hos Kjær Oslo

Sjekk ut antrekkene noen av våre moteeksperter går i nå!

Høsten kommer i en bred palett av stiler. Vi har tatt turen gjennom senteret for å fange opp de mest inspirerende trendene blant de som kjenner motebildet best - nemlig de som jobber her.

Minimalistisk eleganse

Gulben hos Vero Moda går for en minimalistisk og kul stil når hun er på jobb, med sorte jeans, converse og en elegant topp. Lekre gulldetaljer på øredobber og ringer setter prikken over i-en på antrekket!

Moteriktig streetwear

Nabek hos Junkyard kombinerer komfort og stil på en prikk. Her rocker hun en korallfarget hettegenser fra Cava Company x GRLSHRED, med feminine detaljer på ryggen. Sammen med en baggy jeans og et par kule sneakers fra New Balance er hun klar for høst!

Edgy detaljer

Ylva hos QOMO har på seg et rått blazersettet fra Iben, med miniskjørt, hvit t-skjorte og oversized jakke. Capsen, solbrillene og de brede stripene på dressen gjør antrekket både edgy og sofistikert på samme tid! Hun viste oss også denne lekre høstjakken fra Iben i nydelig vinrød farge.

Trendy klassiker

Trendsetteren Andrea hos Kjær Oslo i ført en klassisk skjorte fra Norr, langt skjørt og tøffe sneakers. Knytingen i midjen gir den perfekte passform og gjør at den sitter som et skudd. Nydelig og komfortabelt antrekk for en lang dag i butikken!

Vil du vite mer om høstens trender? Se mer her.