Favoritter til kjøkkenet

Kollasj av interiør-produkter
Tilbords

Samle venner og familier til en god matopplevelse med butikkenes beste kjøkkenutstyr og kulinariske produkter. Her er våre favoritter til matlagingen.

Kjøkkenutstyr til tradisjonsmaten

En rund jerngryte fra Le Creuset er perfekt for slow cooking og grytebrød, men passer like godt til koking av pasta og ris. Den runde støpejernsgryten har blitt en klassiker på kjøkkenet. Denne får du i et bredt utvalg av velkjente farger, slik at jerngryta kan matche kjøkkenet og borddekningen. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Med mye tradisjonsrik mat er denne gryten på 14 L fra Kitch'n perfekt til både krabbekoking, fårikål til storfamilien og pinnekjøtt til jul.

Kollasj av interiør-produkter
Kollasj av interiør-produkter
1: Jernia: Espegaard Bålpanne, 1499,- // Gryte fra Le Creuse, 2099,- t // Kitchn: Rix Gryte 14L fra Modern House, 1118,- // 2. Pumpkin Spice sirup fra Gulating // Traktøren: KitchnAid Kjøkkenmaskin, 7899,- // Stavmikser, 1799,-

Kulinariske produkter

Olivenlunden har alt av det lille ekstra, som du trenger til matlagingen. Blant annet denne høstoljen fra Analudisa-regionen i Spania. Den passer spesielt godt med alt høsten har å by på av vilt, fisk, grønnsaker og frukt.

Prøv også denne mørke balsamicoen med kirsebær fra Modena i Emilia Romagna. En 100% naturlig balsamico uten tilsetninger som sukker, fortykningsmiddel eller fargemiddel. Passer til både hvit fisk, kjøtt, vilt, salater, ost, sauser, vaniljeis og dessert med sjokolade.

Du har vel sikkert fått med deg den populære kaffetypen - pumpkin spice latte? Du finner Monin Pumpkin Spice hos Gulating.

Les mer om høstens fristelser her.

Kollasj av interiør-produkter
Kollasj av interiør-produkter
1. Balsamico og høstolje fra Olivenlunden // 2. Termos fra stanley, 349,- // Kid: Saueskinn // Råkakao fra Sunkost // Kakao og Marshmallows fra Kremmerhuset

Bakeglede

Det er lite som slår duften av nybakt brød og boller. Baking er dessuten en perfekt aktivitet for store og små på kalde regnværsdager. En flerfunksjonell kjøkkenmaskin gjør det lett å røre, elte og blande sammen matvarene. La bakegleden blomstre på kjøkkenet!

Med stavmikser kan du også lage utrolig mye god mat, som supper pureer, mos og sauser. Utstyr som multikniv, visp, kvern og bordstativ.

Kollasj av interiør-produkter
Sirup fra Kremmerhuset // Paiform fra Traktøren
Kollasj av interiør-produkter
Servise og glass fra Tilbords

Dekk bordet til fest

“Social dining” er blitt en stor trend på restauranter, men du kan også ta med konseptet hjem. Fyll opp fat og små boller med alt du liker av deleretter, og inviter til gode smaker og samtaler rundt bordet med familie og gode venner.

Dekk bordet med pent servise og bruk LED-lys til å lage koselig stemning inne. Pillivuyt sitt servise er nøytralt og enkelt, men samtidig utrolig vakkert. Hos Traktøren og Tilbords finner du alt fra tallerkener, krus, serveringsfat, paiformer, boller, eggeglass og mye mer i ulike serviser.

Høsten byr på mye innekos, men ikke glem all kosen man kan stelle til ute! Det å samle familien rundt bålpanna for å grille pølser og “smores” er definisjonen på høstkos.

Utekos rundt bålpanne

Espegaard bålpanne er en robust klassiker. Den er enkel å regulere til underlaget og leveres med grillrist, opphengskjetting og oppsamlingskar for aske og glør.

Til utekos er det godt å ha en termos fylt med varm og søt kakao. Denne termosen fra Stanley holder på varmen i 20 timer og rommer 0,75L. Du kan også få denne i mindre varianter i form av termokopper.

Deilig, fløyelsmyk kakao og marshmallows får du hos Kremmerhuset. Hos Sunkost kan du finne rå kakao som er økologisk og passer også perfekt i kaker, smoothies eller desserter. Her finner du også veganske marshmallows med vaniljesmak som er trukket i sjokolade.

Eller er du glad i te? Hot cinnamon tea fra Harley and sons har vært en bestselger lenge, og er en nydelig svarte te med smak av appelsin og kanel. For de som liker både sterke og søte smaker er denne perfekt.