Inspirasjon til vårgarderoben

kollasj med produktbilder av forskjellige vårklær
kvinnelig modell iført rosa skjorte
kvinnelig modell foran gardine, iført hvit og grønn stripete kjole

Våre medarbeidere på Storo forteller deg hva som er trenden og hvilke plagg du får brukt for denne sesongen.

Årets trender

Selv om vi bare er i den første måneden i 2021 kan vi se hvilke plagg som kommer til å bli populære denne sesongen. It-plagget i år har lyse fargene, lekne mønster og fasonger som ikke er så tettsittende.

Men plagget som kommer til å være et must i år er oversized blazer med puffarmer, denim jeans med god kvalitet, og klassiske solbriller. Gjennom trendene som kommer i 2021 vil de fleste komme langt med disse plaggene som ligger klar for bruk i garderoben, forklarer Lillian og Fride hos DAY Birger et Mikkelsen.

kollasj, 4 oversized overdeler
1. Ganni Pleated Georgette Hvit Kjole 2199,- QOMO // 2. Munthe Selia Kjole 5899,- Høyer // 3. Lang Skjorte 499,- Kappahl // 4. 2ND Barnett Blazer 1600,- Day Birger et Mikkelsen
kollasj, 4 joggedresser
1. Ganni Bukse Isoli Elasticated Pants Pale Lilac 1400,- QOMO // 2. Ganni Genser Sweatshirt Smiley Pale Lilac 1600,- QOMO // 3. Day Spin Ivory Bukse 1200,- Day Birger et Mikkelsen // 4. Day Spin Ivory Genser 1200,- Day Birger et Mikkelsen // 5.Rotate Mimi Sweat Rød Joggebukse 1099,- Høyer // 6. Sporty and Rich Peach Pie Hettegenser 1599,- Høyer
kvinnelig modell iført blå oversized genser og dressbukse

Joggedressen

Trenden som poppet opp i fjor er bruken av joggedress. I år har flere merker kommet med joggedresser i sine kolleksjoner som kan styles med både høye hæler og med en veske for å pynte den opp.

Dressbuksen

En litt penere bukse er helt super å ha! Kombinerer du den med en enkel t-skjorte eller en genser så har du et antrekk til både jobb og hjemme. Pynt deg opp med en skjorte, et par høye hæler og noe fine smykker har du et perfekt antrekk til en middag eller en kveld du har lyst til å pynte deg litt mer.

kollasj, 4 dressbukser
1. Maus Cropped Beige Bukser 1299,- Høyer // 2. Slacks 399,- Kappahl // 3. Day Classics Gabardine Bukser 1950,- Day Birger et Mikkelsen // 4. Five units Hailey 438 Black Melange Theory 1300,- QOMO
new balance sneakers

Sko

Et must i skoskapet mener jeg er et par komfortable sneakers, som kan styles med så og si alt du har i klesskapet. En overzized blazer eller favoritt-jeansen, sier Tonje hos Eurosko.

Sneakers stiller sterkt i motebildet også til våren. Den veldig kraftige sålen er byttes ut med nettere og mer retro modeller, forteller Helene fra DNA. Bootsen lever godt også til en lang sommerkjole og det høye skaftet følger med videre inn i neste sesong og!

Det er nok en stund til vi kan rocke sandaler, men om du vil forberede deg på sommeren er det den klassiske Teva sandalen som gjelder. Dette er en sporty sandal med skikkelige 90’s vibber. Birkenstock er fortsatt viktige i trendbildet, og sommerens kolleksjon er superfin for de som foretrekker den gode fotseng sålen!

Havaianas forbinder du kanskje med strandbesøk? Men nå har de for alvor tatt sin plass i motebildet. Bruk de gjerne til et par lyse jeans og en oversized hvit skjorte, fortsetter Tonje.

kollasj, sandaler og sko
1. Reebok Club C 999,- DNA // 2. Puma RS-X Reinvent Wn's 1099,- DNA // 3. New Balence MR530uni 1199,- DNA // 4. Mid-high chelseaboots 1699,- Eurosko // 5. Roots Høye Chelseaboots i skinn 1299,- DNA // 6. Birkenstock Arizona SFB Narrow 999,- DNA // 7. Teva sandaler 699,- DNA // 8. Havaianas 299,- DNA
kvinnelig modell som sitter på stol, viser frem svart singlet, jeans og svarte, høye hæler

Jeans

En klassisk jeans blir aldri feil, den kan brukes til alle anledninger. Invester gjerne i en modell som sitter godt og kler din fasong, så har du et plagg som kan brukes til ulike anledninger og sesonger. Jeans kan du bruke sammen med en kul t-skjorte eller en bluse til hvis du skal på jobb, eller pynte den opp med en blazer.

kollasj, 4 jeans
1. Wide Leg Blå Jeans 1199,- Høyer // 2. Slouchy Mom Fit Jeans 399,- Kappahl // 3. 2ND Fiona ThinkTwice Jeans 1200,- Day Birger et Mikkelsen // 4. Tomorrow Denim Kersee HW Flare Wash Los Felix 2000,- QOMO
kvinnelig modell som sitter på stol iført hvit bluse og jeans
kvinnelig modell iført hvit bluse og svart dressbukse

Hvit skjorte

Den hvite skjorta er nok det plagget som er mest anvendelige du kan ha. Den er klassisk og tidløs. Den kan passe til alle anledninger, skal du på jobb, middag hos venner eller bare føler for å pynte deg litt. Da er den hvite skjorta alltid en vinner.

Det finnes også ulike fasonger på den. Finn en figursydd variant for en feminin look, eller en løs og ledig variant for en mer avslappet look.

Bruk den sammen med jeans, bukser med mønster eller skjørt. Her er det nesten ingen begrensninger.

kollasj,4 hvite skjorter
1. Lang skjorte 499,- Kappahl // 2. Tuxedo Shirt Offwhite 2000,- Qomo // 3. Love Hvit Bluse 1699,- Høyer // 4. Day Listen Bluse 1300,- DAY Birger et Mikkelsen
kollasj, 4 t-skjorter
1. Ganni Basic Cotton Jersey T-shirt Cherryblossom 825,- QOMO // 2. Carina T-skjorte 700,- Day Birger et Mikkelsen // 3. Basetopp med v-haøs 99,- Kappahl // 4. Maud Muse hvit T-skjorte 599,- QOMO
kvinne med nøytrale klær og sollys som kommer inn vinduet

T-skjorte

Den hvite t-skjorten er en viktig del av en garderobe. Dette er et plagg man kan nesten bruke til alle anledninger. Dette plagget passer til alt jeans, blyantskjørt, lange skjørt og dressbukser. Med eller uten trykk, det er rett og slett et must i garderoben!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00