Sesongens møbler og interiørtrender

Beige stor sofa, i et hvitt rom med trefiner på en liten del av veggen. Hylle i tre på veggen med en vase med strå i. et lite svart bord helt til høyre i bildet.
Favn sofa, fra 32 350,- hos NoDe
Spisebord i lyst tre, til venstre ett med rette linjer og stramt uttrykk. TIl høyre et med rette linjer som brytes med utskårne bordben.
1. Viken spisebord, fra 17 950,- // 2. Viola spisebord, fra 21 950,- begge fra NoDe
Hvitt rom med et kjøkkenbord og to pinnestoler i lyst tre. Brun tekanne og vase med strå i står på bordet. Duse sandfargede gardiner henger foran et vindu til høyre.
Non spisebord, 5950, // Non spisestol 4450,- begge fra NoDe
Vaser i svart og beige med organiske former med ulike strå i.
1. Dia vase, 695,- // 2. Ceramics, fra 800,- // 3. Drift vase, 695,- alt fra NoDe
To fugler i tre. Ulike lysestaker, et rosa i glass, et blått og en lysestake i geometrisk form og dusrosa farge. Svart lysestake formet som en bue.
1. Birdie trefigur, fra 449,- fra NoDe // 2. Ripply large telysholder, 69,90,- // 3. Zeta vase, 299,90,- // 4. Bow lysestake, 129,90 // 5. Sense Sea Breeze duftlys, 279,90,- alt fra Kid
Pådekt bord med blomstret duk, trestoler og duse farger på vegg og duker. Grått sengetøy og to sengetepper, ett grått og ett i dus rosa.
1. Olive akrylduk metervare, 199,90,- // 2. Imperial satengsengesett, 699,90 // 3. Edvard sherpapledd, 349,90 alt fra Princess
Bildekollasje, tre gardinfag i ulike farger, dus rosa, dus grønn og varm grå. Dus blåmønstrert pute og gardinfag i samme mønster henger bak.
1. Birgit lystett gardin, 699,90,- fra Kid // 2. Ceres pynteputetrekk, 199,90 ,- // 3. Ceres gardin, 249,90,- // begge fra Princess

Dette bør du se etter når du skal kjøpe nytt interiør eller nye møbler.

Vi går nå inn i en deilig årstid med lengre dager og mer sollys. Dette gir mange ekstra motivasjon til å fornye hjemmet sitt. Flere av butikkene på senteret har nå fått inn vårnyhetene, og vi kan friste med mye fint som passer de tusen hjem.

– Tiden vi er inne i nå krever ekstra ro og hygge på hjemmebane. Dette påvirker også trendene, forteller Leila hos NoDe. Blant vårens favoritter finner vi møbler og interiør som varer lenge, og som enkelt kan kombineres med andre stilarter.

– Denne våren er det trefigurer, organiske former og enkle linjer som gjelder, sier hun.

Lyse og dempede farger

Mange dekorerer hjemmet sitt i litt mørke farger på vinterstid. I takt med mer sollys er det nå varmere farger som gjelder.

– På fargefronten ser vi at det er lyse farger som naturhvit og sandbeige som er populært, sier Leila.

Uansett om du er på jakt etter en ny sofa, et spisebord eller nytt interiør til soverommet vil du finne det du ønsker i forskjellige former og farger. Også tekstilbutikkene har fått inn vårnyheter som virkelig faller i smak!

– Vårens kolleksjon hos oss er elegant og lett med nedtonede og dempede farger. Vi ser en herlig miks av naturfarger i kombinasjon med sarte toner i mosegrønn, beige og brunt, sier Emma hos Princess.

Det myke og naturlige

Kombiner det myke og behagelige med naturlige produkter. Dette er kombinasjoner som går igjen.

– Overflatene er naturlige og røffe som for eksempel rotting, jute og lyst treverk. Håndlaget keramikk og organiske former ser vi også mye av. Mønstrene henter inspirasjon fra åker og eng – det naturlige, rene og bærekraftige, forteller Emma.

Etter en mørk og kald vinter er det også deilig å kunne oppgradere soverommet med litt lysere tekstiler. Da er det like greit å kjøpe noe som både er behagelig i seg selv, men som også ser innbydende og lekkert ut.

– Sengesett med blomstermønstre eller ensfargede som mosegrønt og terracotta kommer til å bli en stor trend denne våren. Vi har silkemyke satengsengesett som gir en følelse av luksus, luftig krepp og stort utvalg av sengesett i glatt bomull, forsetter hun.

Harmonisk stemning

Kid har også fått inn mye fint i butikk. De anbefaler å gå for en fargepalett bestående av varme toner.

– Interiørstilen Slow Living skaper en rolig og harmonisk stemning med lyse og varme toner i beige, lys rosa og vasket grønn. Duse toner skaper en vakker kontrakt til mørk sjokoladebrun, forteller Inger hos Kid.

I denne stilen er naturen i fokus i form av materialer som kork, marmor, jute, strå og treverk. Vi ønsker oss tekstiler som lin, vasket bomull og ren ull, og gjerne med struktur i stoffet.

– Er du derimot av den klassiske typen så vil du elske Stillness-stilen. Her møter fred og ro i blå og grønne toner naturen. Vi tar inn strå, lin og keramikk, sier Inger.

Heltre er populært

NoDe kan friste med møbler som både er dekorative og av høy kvalitet. Flere og flere er også opptatt av at produktene skal vare lenge.

– Heltre er mer populært enn før. Det ser bra ut og er møbler som varer lenge. Vi ser også at loungemøbler selger godt, forteller Leila.

Lurer du på hva du skal gå for når det kommer til bordplate? Da har NoDe en god anbefaling.

– Av spesielle materialer vil jeg trekke frem naturstein som bordplate. Den er vedlikeholdsfri og evigvarende, sier hun.

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00