Høstens mest trendy sko

dame som smiler, produktutvalg av ulike typer sko
dame i trenchcoat, produktutvalg av chunky sko
1. Eurosko: Billi Bi // 2. QOMO: Alohas Katiuska Boots // 3. Eurosko: Stockholm støvletter // 4. DNA: Black Khaki // 5. DNA: Vagabond Blanca

Nå kommer de kule og trendy skonyhetene på rekke og rad! Her er skobutikkenes favoritter.

Chunky boots og loafers

- Chelsea Boots er alltid en vinner, de kan man bruke til alt, både hverdag og fest. En sko med lang levetid, som man kan bruke hele vinteren, forteller Kaja fra QOMO.

Hun ser flere trendy varianter av klassikeren med chunky, kraftige såler. De tar også inn mange snillere varianter med en slankere såle.

Loafers er også en stor trend, som du også får med chunky såler nå.

- Her kan du leke deg litt, og kombinere de med skjørt og kjoler for en edgy look, eller med dress for et mer klassisk uttrykk, sier Kaja.

- Vi liker veldig godt den litt mer chunky varianten, og er veldig glad i Matter Loafer fra LÄST.

Tonje hos Eurosko er enig. Hun trekker trekker frem at den chunky loaferen gjerne skal ha metalldetaljer i sølv eller gull også.

- Jeg mener at man kommer langt med et par chunky loafers i høst. De kan styles med det aller meste, og er for mange hos oss et must i høstgarderoben.

Støvletter som gir det lille ekstra

En annen trendsko til høst- og vintersesongen er knehøye boots.

Superfint til skjørt og kjoler, tipser Kaja, - og en chunky såle gir et ekstra edgy uttrykk!

Hennes favoritt er gummistøvler fra Ganni - en fin silhuett blandet med litt edge og funksjonalitet.

Tonje hos Eurosko forteller at støvlettene gjerne kan gå enda høyere - overknee støvletter er en stor trend akkurat nå! Boots i 70- og 90-tallsstil er også store favoritter.

dame som kaster løv, produktutvalg av ulike typer sko
1. Stockholm DG5 (rosa) og DG6 (sort) // 2. QOMO: Mono hiking boots // 3. DNA: Asics sneakers // 4. DNA: Shoebiz Ulrica

Fargerike sko

Eplegrønt fortsetter fra sommeren og dukker også opp i høst, i form av freshe sneakers, sier Tonje fra Eurosko.

Hos DNA er favoritt-modellen Ulrica fra Shoebiz, som kombinerer en trendy grønn overdel med en lyseblå såle. Hos dem finner du også trendy nyheter i klassisk svart, samt innslag av cognac, mørk brun og khaki.

Noen av årets trendsko kommer også i sterkere farger. En av favorittene hos Eurosko er noen kjempelekre pensko fra Stockholm Design Group i - hold deg fast - knallrosa!

Rosa har tatt moteverdenen med storm i det siste, og den viser seg altså i sko også. Alle slags sko kommer nå i fargerike varianter - særlig sneakers!

to damer i treningsantrekk, produktutvalg av treningssko
Anton Sport: 1. Hoka Challenger ATR 6 GTX Dame // 2. Hoka Challenger ATR 6 GTX Herre // 3. Helsfyr GTX Dame // 4. Helsfyr GTX Herre.

Skoene som holder deg tørr

Høsten kan fort by på regn, og derfor er kule og vanntette sko en nødvendighet! Hans hos Anton Sport har flere tips til både menn og kvinner.

Med høsten kommer også regnet, og derfor er det veldig kjekt å ha en god sko med GoreTex-membran for å holde føttene tørre. Vi har sko til både tur, løping og hverdag med GoreTex-membran som er perfekt for de norske høst-forholdene, forteller Hans.

En stor og praktisk trend akkurat nå er allsidige sko som passer både på tur og til hverdags.

Jeg anbefaler Hoka Challenger ATR 6 GTX, som er en terrengsko med god demping, slitesterkt overmateriale og et godt sålegrep. Det er en allsidig sko for både lang og rask løping - og den fungerer utrolig godt som en gåsko til hverdags også!

En annen hverdagssko med god demping og godt grep er Helsfyr GTX, tipser Hans. Behagelig, lettvektig og med mye demping. Perfekt til både tur og kontoret!