Høstens mest trendy sko

Noen som tråkker en boots i vann
Høyer
Kollasj av boots
Kollasj av loafers
Bilde 1: Stockholm Deisgn Group Cowboyboots, 1999,- // Billibi Cowboy Støvlett, 3799,- // Billibi Skoletter, 3199,- // Stockholm Design Group Strech Skolett, 1699,- // Michael Kors Skoletter, 2699,- // Bilde 2: Unisa Loafer, 1999,- // Stockholm Design Group semsket loafer, 1799,- // Unisa loafer, 1799,-
Dame som viser høyhælte sko
DNA: Vivian Pumps, 1499,-

Det er tid for å oppdatere skogarderoben! Denne sesongen er det blant annet loafers, boots og uggs som gjelder.

DNA shoes, Eurosko og Shoeday på Storo Storsenter vet hva som rører seg i trendbildet høsten 2023.

Hvilke farger dominerer nå?

Til høsten tones ofte fargene i motebildet ned til i ulike nyanser av jordtoner, og i år er intet unntak. Både på klær og sko ser vi det samme nesten hver høst. I tillegg til det vil det være et snev av rødt og burgunder denne sesongen.

- Trendbildet hos oss i år legger stor vekt på sko i både beige, svart, brunt og burgunder. Dette matcher perfekt med sesongens mote, som har et mer nedtonet og naturlig uttrykk, sier Julie hos DNA.

Årets favoritter

Komfortable sko fulle av deilig fôr er praktiske til enhver situasjon når kulden synker. Ikke undervurder et par gode og varme Uggs denne sesongen. De er ikke bare komfortable, men også utrolig allsidige og passer til nesten alle antrekk. Hos Eurosko finner du både klassiske Uggs samt nyhetene Ugg Tasman og Ugg Tazz.

Julie hos DNA forteller at en av hennes favorittsko til høst og vinter er Aspa Low fra Tretorn, som er et merke du ikke finner så mange andre steder.

- En vanntett sko som passer dager med slaps eller kalde vinterdager. Denne får du i enten helsort eller beige. Vi syntes det er ekstra stas med litt lysere farger i det mørke vinterværet!

Tøfler
Høyer
Kollasj av høstsko og tøfler
Kollasj av boots
Bilde 1: Eurosko: Uggs, 1499,- // Aspa Low beige khaki, 1499,- // New balance 530, 1449kr // Bilde 2: DNA: Cosmo Høye støvletter, 2299,- // Eurosko: Unisa Støvletter, 2799,- // Stockholm Design Group Klassiske Støvler, 2299,- Høyer: Chelsea Boots fra BRGN, 2499,-

Sneakers med en twist

Sneakers er fortsatt en stor trend, men det er på tide å legge hvite sneakers litt på hylla. Denne høsten kommer nemlig variantene av sneakers med en liten vri, i form av jordfargede toner.

- Sneakers er alltid relevant, men fargetonene går nå mer i brunt, beige og creme, som for eksempel våre nye modeller fra New Balance, Asics og Hoff, sier Julie.

Dame som viser frem sko til kamera
Noen med boots
Bilde 1: DNA: Hedda boots, 1699,- // Bilde 2: DNA: Boots fra Dr. Martens, 2499,-

Boots og Støvletter: Høstens Statement

Det å investere i boots er smart denne høsten, da det kan bli både kalde og våte dager. I tillegg passer det til alt!

- Skotrender 2023 er spennende med en rekke ulike støvletter for damer og skoletter. Vi ser også en økende interesse for loafers og cowboy boots, sier Tonje hos Eurosko.

- Om du ønsker å krydre garderoben med noe ekstra i år har Dr. Martens et superfint utvalg av snøreboots med kraftige såler. Modellen Jadon feirer 10 år i år, altså en tidløs klassiker! Når det kommer til skoletter har vi en stor kjærlighet for alt fra Vagabond. Hos oss er det modellene Hedda og Cosmo 2.0 som regjerer, samt de lekreste Mary Jane skoene i modellen Vivian.

Skotrendene 2023 handler altså om å kombinere stil med komfort, slik at du er godt rustet for å tråkke stilsikkert gjennom høsten. Stikk innom DNA Shoes, Eurosko, Shoeday eller en av våre motebutikker for å oppdatere garderoben din!

Vil du vite mer om sesongens motetrender? Les vår artikkel her.