Slik får du brunfargen til å holde lengre

Dame med hånden i håret og skjønnhetsprodukter for kroppen
VITA: Self Tan Lotion fra Glöd, 329,- // Body Milk Blossom fra Korres, 169,- // Lemonade Smoothing Scrub fra Ole Henriksen, 425,- // The Body Shop: Shea Body Butter, 219,-
Dame som står med ryggen til og skjønnhetsprodukter for kroppen
VITA: St. Tropez Bronzing mousse, 395,- // St. Tropez Express Mousse, 495,- // St. Tropez Gradual Tan Everyday, 315,- // Self Tan Drops fra Glöd 329,-

Vi har tatt en prat med VITA for å finne ut hvordan du på best mulig måte kan bevare den flotte brunfargen du har fått i sommer.

Nøkkelen til å få brunfargen din til å vare utover høsten er fuktighet. Når du har opparbeidet deg en brunfarge har du lett for å begynne å flasse, så derfor er det viktig at du er flink til å smøre deg med gode kremer.

- Hos oss i VITA har vi mange gode fuktighetskremer, men vi vil spesielt anbefale produktene til Korres. Dette er et gresk merke med fokus på naturlige ingredienser som etterlater huden myk uten at den blir klissete, forteller Iren hos VITA Storo, og fortsetter:

Gi kroppen en fresh og ny følelse

Skrubbing og peeling av huden er alfa omega dersom du vil sitte igjen med en hud som er fresh og som føles ny.

- For ansiktet anbefaler jentene Ole Henriksen sin Lemonade Smoothing Scrub.

Juks deg brun

Går du rundt og kjenner på at brunfargen allerede har begynt å falme er selvbruning din beste venn. Helene og resten av jentene på VITA har en klar rutine du bør følge før du jukser deg brun.

- Våre beste selvbruningstips er først en dusj hvor du bruker en skrubbhanske og en god skrubb, både til ansikt og kropp.

Smør kroppen inn med en god fuktighetskrem, så venter du en time før du påfører selvbruningen. Selvbruningene VITA trekker frem som de beste er:

St. Tropez express mousse

Denne ligger øverst på listen i og med at du selv kan velge om du vil ha den på i en, to eller tre timer, eller sove med den for et enda mer intenst resultat. Denne har en olivengrønn undertone som gjør at du ikke vil få et oransje resultat.

St. Tropez bronzing mousse

I likhet med selvbruningen over, så er dette også en mousse, som er lett å påføre. Denne må du ha på i ca åtte timer før du dusjer, og resultatet vil være en naturlig og fin farge med mye glød.

St. Tropez everyday tinted body lotion

Denne er fin for de som liker det enkelt. Everyday tinted body lotion er en body lotion med farge som du enkelt kan bygge opp en brunfarge med. Resultatet blir en fin gyllen farge og en naturlig glød.

St. Tropez everyday face medium dark

En krem til ansiktet med farge for de som ønsker å opprettholde en fin glød også i ansiktet. Denne kan man også bygge opp.

Ønsker du en fin glød utover høsten og vinteren kan du legge til deg rutiner hvor du påfører selvbruning en gang i uken.

Dame som legger selvbruning og skjønnhetsprodukter for kroppen
Kicks: Self Tan Velvet Body Mitt fra Sunny Stories, 79,- // Instant body mousse fra Sunny Stories, 249,- // Face Drops fra Sunny Stories, 199,- // Self Tan Kabuki Brush fra Sunny Stories, 199,- // Silky Smooth Bodylotion fra Monsun, 119,-

Selvbruning steg for steg

Kicks forklarer hvordan du steg for steg tar på selvbruning og bevarer brunfargen.

  1. Eksfoliering
  2. Bruk face drops i dagkremen
  3. Påfør selvbruning med en selvbruningsapplikator
  4. Rett etter du har påført selvbruning kan du bruke en body lotion og påføre litt på Kabuki kosten for deretter å smøre det ut på hender, knær, albuer og eventuelle andre tørre partier
  5. Det viktigste for å opprettholde brunfargen er fukt, fukt og fukt! Bruk en god body lotion, med eller uten farge.


Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 07:00 - 23:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00