Slik får du brunfargen til å holde lengre

5 produktbilder, hanske, bodylotion og selvbruning
Fem produkter bodylotion
1. Korres Pinapple coconut body milk, 169,- Vita //2. Biotherm, Oil Therapy, 249,- Kicks // 3. Korres Guava body butter, 199,- Vita // 4. Coconut body butter, 209, The Body Shop // 5. Korres body milk bergamot pear, 169,- Vita.
Skrubber og hansker til hudpleie
1. Tree Hut, Shea sugar scrub, tropical mango, 159,- // 2. Tree Hut, Shea sugar scrub, Moroccan Rose, 159,- // 3. Skin Camilla Pihl, exfoliationg face scrub, 249,- alle fra Vita // 4. Drops of youth, liquid peel, 279,- The Body Shop // 5. Skrubbehansker, 69,- // 6. Skrubbevott, 59,- begge fra Vita.
Fem produktbilder fra St Tropez og Glöd
1. St. Tropez everyday face medium dark 279,- // 2. St. Tropez bronzing mousse 395,- // 3. St. Tropez express mousse 495,- // 4. St. Tropez everyday tinted body lotion 375,- // 5. Glöd Sophie Elise, self tan drops face, 299,- alle fra Vita.

Vi har tatt en prat med VITA for å finne ut hvordan du på best mulig måte kan bevare den flotte brunfargen du har fått i sommer.

Nøkkelen til å få brunfargen din til å vare utover høsten er fuktighet. Når du har opparbeidet deg en brunfarge har du lett for å begynne å flasse, så derfor er det viktig at du er flink til å smøre deg med gode kremer.

– Hos oss i VITA har vi mange gode fuktighetskremer, men vi vil spesielt anbefale produktene til Korres. Dette er et gresk merke med fokus på naturlige ingredienser som etterlater huden myk uten at den blir klissete, forteller Helene hos VITA Storo, og fortsetter:

Gi kroppen en fresh og ny følelse

Skrubbing og peeling av huden er alfa omega dersom du vil sitte igjen med en hud som er fresh og som føles ny.

– For ansiktet anbefaler jentene på VITA Camilla Pihl exfoliating face scrub, den er helt fantastisk, legger Helene til og fortsetter:

Juks deg brun

Går du rundt og kjenner på at brunfargen allerede har begynt å falme er selvbruning din beste venn. Helene og resten av jentene på VITA har en klar rutine du bør følge før du jukser deg brun.

– Våre beste selvbruningstips er først en dusj hvor du bruker en skrubbhanske og en god skrubb, både til ansikt og kropp.

Smør kroppen inn med en god fuktighetskrem, så venter du en time før du påfører selvbruningen.

VITAs favoritter

St. Tropez express mousse

Denne ligger øverst på listen i og med at du selv kan velge om du vil ha den på i en, to eller tre timer, eller sove med den for et enda mer intenst resultat. Denne har en olivengrønn undertone som gjør at du ikke vil få et oransje resultat.

St. Tropez bronzing mousse

I likhet med selvbruningen over, så er dette også en mousse, som er lett å påføre. Denne må du ha på i ca åtte timer før du dusjer, og resultatet vil være en naturlig og fin farge med mye glød.

St. Tropez everyday tinted body lotion

Denne er fin for de som liker det enkelt. Everyday tinted body lotion er en body lotion med farge som du enkelt kan bygge opp en brunfarge med. Resultatet blir en fin gyllen farge og en naturlig glød.

St. Tropez everyday face medium dark

En krem til ansiktet med farge for de som ønsker å opprettholde en fin glød også i ansiktet. Denne kan man også bygge opp.

Ønsker du en fin glød utover høsten og vinteren kan du legge til deg rutiner hvor du påfører selvbruning en gang i uken.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00