Årets magiske adventskalendere!

Julekalender som står på et sidebord
Rituals

På Storo Storsenter finner du et bredt utvalg julekalendere for enhver smak, både for barn og voksne.

Finn kalender til deg selv eller en du er glad i - perfekt som førjulsgave!

Her finner du en oversikt over senterets utvalg av ulike kalendere, med alt fra skjønnhetsprodukter til kulinariske delikatesser!

Rituals

I år kan du velge mellom tre ulike kalendere fra Rituals. Det er også en julekalender for herre i år, som kan bestilles i butikk. Velg mellom Classic, Deluxe eller Premium.

Classic er en adventskalender som inneholder produkter til kropp, hjem og skjønnhet til en verdi av 1 629 kr (pris 899,-).. Deluxe kalenderen er utformet som en liten advendtslandsby, en dekorasjon i seg selv! Denne utgaven inneholder julelys og et stort utvalg av produkter til personlig pleie som vil vare til langt etter jul, til en verdi av 2 149 kr (pris: 1199,-). Den vakre premium kalenderen er en pyntet advendtslandsby med lyslenker for å gi rommet litt ekstra juleglitter. Denne inneholder noen produkter i full størrelse, samt fire lys til hver søndag i advent og et bredt utvalg av produkter til personlig pleie som vil vare til langt etter jul. Totalverdien er på 3 199 kr (pris: 1 899 kr).

Kollasj av julekalendere
Vitusapotek: Lakrislykke 259,90,- // Pukka te-kalender, 209,90,- // Jernia: Bjørg Thorhallsdottir Adventsmagi, 299,- // Clas Ohlson: Kalenderposer, 79,90,- // Nummerert kalender, 149,90,-

Jernia

Ønsker du en litt annerledes adventskalender? Da kan kalenderen fra kunstneren Bjørg Thorhallsdottir være akkurat det du ser etter! I hver luke finner man eksklusive søtsaker og gode, oppmuntrende sitater fra Thorhallsdottir med ønske om å skape ekte julemagi (299,- kr). Denne kalenderen kan du finne hos Jernia.

Kollasj av julekalendere
Kicks: Lancome Advent calendar pris: 2095,- (verdi 6740,-) // Biotherm Advent calendar pris: 975,- (verdi: 2965,)- // Clinique Advent calendar pris: 1620,- (verdi: 4172,-) // Kicks Beauty Advent Calender, fra 999,-

Kicks

Julekalenderne fra Kicks lar deg skjemme bort deg selv med butikkens bestselgere innen sminke, hud og hår. Eller hva med å gi selve julekalenderen som gave? Kicks har julekalendere fra kjente merker som Biotherm, Clinique og Lancome, for deg som vil telle ned til julaften med luksuriøse beautyfavoritter hver dag.

Kakkejulekalender
Kaffekalender fra Kaffebrenneriet

Kaffebrenneriet

Hva passer vel bedre til kalender enn noe man drikker hver dag? Kaffebrenneriet har skapt en adventskalender med 24 ulike kaffesmaker som man kan kose seg med å brygge hjemme. Et perfekt rituale hver morgen!

Nå kan du forhåndsbestille og betale for en kalender hos Kaffebrenneriet Storo, da har du kalenderen sikret og kan hente den allerede 17. november i butikk.

Vitus Apotek

Noen år er det godt å bytte ut den vanlige sjokoladekalenderen med noe nytt! Vitus Apotek har to forskjellige te-kalendere! Her får du teste ut forskjellige typer te-blandinger hver dag fra de kjente te-merkene Pukka (209,90 kr) og English tea (699,90 kr).

Vil du fortsatt ha noe spiselig er Lakrislykke (259,90 kr) en slager blant lakris-elskere! Her får man smake på 24 biter i forskjellig type lakris med smak av bringebær, salt, lime eller sjokolade.

The Body Shop

Den populære vegetariske Ultimate Julekalender fra The Body Shop er tilbake! Denne fikk terningkast seks av KK i fjor og ble fort en favoritt blant flere. I tillegg til den Ultimate julekalenderen har de fem andre versjoner som er i forskjellige prisklasser, til ulike verdier, utseende og forskjellige størrelser av produktene. Finn din favoritt og nyt adventstiden med deilige produkter til hud, hår, kropp og smart tilbehør.

Julekalendere fra The Body Shop
The Body Shop Adventskalendere, fra 998,-
Julekalender utstilt i butikk
Olivenlundens gjenbrukbare adventskalender, 699,-

Olivenlunden

Den perfekte adventskalenderen til matentusiasten må være denne fra Olivenlunden! Kalenderen er fylt opp av spesialiteter fra Provence som smaksatte olivenoljer, salte delikatesser, det beste av balsamicoeddiker og søte fristelser. Helt perfekt til å teste ut noe nytt på kjøkkenet eller tilsette nye spennende smaker på favorittrettene.

Julekalenderen er også gjenbrukbar! Eskene som er plassert på et serveringsbrett av tre utgjør ett brettspill og tre ulike puslespill. På denne måten kan man sette det sammen til ditt favorittmotiv, og ved å ta godt vare på det, kan du fylle opp eskene med egne adventskalender ideer for neste års adventstid.

Julekalender utstilt i butikk
L’Occitane julekalender, 699,-

L'Occitane

Skaff en fargerik julekalender med nydelig hudprodukter fra L’Occitane. Velg mellom tre ulike kalendere fylt med deres herlige hudpleie: Klassisk, Premium og Gjenbrukbar. Alle kalenderne er dekket av fortryllende illustrasjoner. Den gjenbrukbare varianten er laget i resirkulert bomull, og lukene kan brukes igjen og igjen!

Julekalender på et bord
SebastienBruno: Julekalender med franske trøfler, 290,-

SebastienBruno

SebastienBruno byr på høykvalitetssjokolade og desserter fra kjærlighetens og sjokoladens paradis, Frankrike. Julekalenderen (290 kr) deres er fylt med 24 forskjellige franske trøfler med smaker av blant annet morellmarsipan, ingefærkaramell, peanøttpraline, appelsinmarsipan og pepperkakekaramell. NAM!

Julekalender
Backe i Grensen: Pärlans Konfektkalender, 540,-

Clas Ohlson

Er du i det kreative hjørnet kan du lage en egen adventskalender! Hos Clas Ohlson kan du kjøpe adventsposer som du kan dekorere og henge opp selv. Adventsposene koster 79,90,-. De har også en adventskalender (149,90,-) med ferdige nummererte esker som du kan bruke år etter år. Med denne kan du bruke kreativiteten og fylle opp eskene med godterier, små gaver, morsomme aktiviteter eller hyggelige lapper.

Backe i Grensen

For lakris-elskere er julekalenderen fra Bülow (500 kr) nær drømmen. Hver luke inneholder to lekre fristelser, perfekt å dele! Lakrisen er laget i fabrikken i København og er både gluten- og gelatinfri.

En Sjokoladeelsker kan unne seg julekalenderen fra Pärlans, 24 biter av ekte kvalitets konfekt.

Julekalender til barn
Ringo: Pokemon Holiday Calendar

Ringo

En julekalender til de minste blir selvsagt satt stor pris på!! Hos Ringo finner du et bredt utvalg til barna som elsker å bygge LEGO, og Minecraft, leke med biler, Pokémon eller superhelter! I år har de hele ni spennende julekalendere å velge mellom. Kom innom for å se hele utvalget.

Julekalender utstilt i butikk
Storo Ølutsalg: Chilli Klaus Jingle Balls

Storo ølutsalg

Er du klar for en skikkelig brennhet utfordring, eller kjenner noen som liker sterk mat og tøffe utfordringer? Da er Chili Klaus julekalenderen “Jingle Balls” midt i blinken.

Denne kalenderen inneholder chili-godteri som er søtt, salt, og rett og slett bare glohet chili. I lukene finner du også advarsler for når du bør ha melk og hvitt brød klart i bakhånd og deres egen skala for chili-styrkene du kan forvente for dagens opplevelse.

Mann som holder julekalender til barn
Sprell: Andreas Wahls Vitenkalender, 1299,-

Sprell

Til små barn finner du supergode julekalendere i mange varianter hos Sprell. Den superpopulære Vitenkalenderen fra Andreas Wahls er tilbake i år med 24 morsomme små gaver for lek og læring (1299,-).

Meri Meri har satt sammen en kalender som er laget som et smykkeskrin med 24 luker og 24 smykkegaver (679,-). Her får barnet sette sammen sitt eget vakre smykke frem til julaften.

Har du en badenymfe i familien er julekalenderen fra Tinti helt perfekt! Bak hver luke ligger det et badeprodukt fra Tinti, som blant annet kan gi farge i badevannet, lage lyd når det treffer vannet eller skummer! Alt er selvsagt dermatologisk testet. Julekalenderen koster 399,- kroner.

Sprell har også en egen kalender som har vært populær, fylt med lekemat i hver luke (799,-). Barn syns det er moro å være en del av hverdagslige ting og kopierer stadig det vi voksne gjør. Med herlig lekemat- og drikke blir barnas fantasiverden mer virkelig, uten noe søl.

Ønsker du å sette sammen en egen kalender har Sprell alt du trenger for dette! Du kan finne en brodert kalender til å henge opp pakkegaver (399,-) og kalenderposer å putte noe lurt i (139,-)

Hengende pakkekalender
Kalenderposer fra Sprell, 139,-