Dette er julepynten vi ønsker oss i år

Julepynt
1. Company duftelys 675,- Lexington // 2. Kjøkkenhåndkle hvit 203,- Lexington // 3. Holiday Kjøkkenhåndkle rødt 203,- Lexington // 4. Farm Christmas Tree pute 723,- Lexington // 5. Holly Jolly pute 795,- Lexington // 6. Holliday Espresso Mugs 2-pack 363,- Lexington // 7. Rutete pute 595,- Lexington // 8. Merry Christmas pute 826,- Lexington // 9. Sett 3 duftelys 595,- Lexington
Bilde: Mester Grønn
Bilder: Mester Grønn // 6 stk Amaryllis gavepakket 425,- // Glassvase Leaf brun 290,-// Azalea 150,-// Simplicity blomsterpotte250,-.
Julepynt
Bilder: NoDe
Julepynt
Julepynt
Bilder: NoDe

La deg inspirere av julepynt som gir både små og store hjem den rette julestemningen - enten du liker det tradisjonelt eller minimalistisk.

Klassiske julefarger hos Lexington

Hos Lexington er julefargene i år selvfølgelig den klassiske mørkerøde fargen, men det går også mye i dus grønn og en del jordfarger.

-Årets julefavoritter hos oss er de fine pynteputene, disse setter en fin julestemning hjemme, forteller Andrea hos Lexington og fortsetter:

-Kjøkkenhåndklær, kaffekopper eller en ny duk i farger som passer til julebordet står også høyt på lista.

-Noen av pynteputene har et tydelig julemotiv og andre er mer nøytrale med farger som gir julestemning. Uansett hva du velger, kan du skifte ut noen sofaputer og skape julestemning hjemme eller på hytta, legger Andrea til.

For å komme i ekstra julestemning tipser Andrea om juleduftlys, som hun mener er en sikker vinner.

-Å lage noe hjemmelaget gir meg julestemning. Så om du liker å stå på kjøkkenet så anbefaler jeg å lage hjemmelaget konfekt, drops og lignende. Det er en veldig fin gave å gi bort og noe som skaper skikkelig julestemning, avslutter Andrea.

Lag din egen julekrans

-For å komme i skikkelig julestemning anbefaler jeg å starte tidlig med juletrepynting. Ha juleverksted og lag en egen julekrans, dette har vi masse av utstyr til hos oss på Mester Grønn. Dere kan også lage egne dekorasjoner med blomster og sjokolade, anbefaler Gina

Mester Grønn kan også bekrefte at det er de mer duse jordfargene, pudder rosa og dus grønn som er populære i år. Også de klassiske fargene som mørk rød, grønn og hvit.

-Hos oss merker vi at en blanding av de ulike fargene gjør seg veldig fint sammen, forteller Gina hos Mester Grønn og fortsetter:

-Du kan for eksempel bruke en lys potte til en rød blomst, dette fremhever blomsten utrolig godt.

-Vi har også merket at glitter er litt ute av trend. Mester Grønn har valgt å kutte ut alt av glitter i sitt sortiment, fordi glitter er mikroplast som aldri forsvinner fra naturen. Vi har derfor erstattet det med gull og sølvspray, og glitter laget av glass, forklarer Gina.

Av juleblomster er favoritten Amaryllis, Svibel og Azalea. Dette fordi det er tradisjonelle juleblomster som det går an å pynte med på forskjellige måter.

Stilren julepynt hos NoDe

-Hos oss kan vi se at de fargene som er populære i år går mer mot en litt kalde gullfarge, den som ligger mellom gull og sølv. Rød er jo også fortsatt en klassiker forteller Leila hos NoDe. Vi har også tatt inn noen mørk blå og grønne kuler til de som er ute etter noe som er litt annerledes.

NoDe har også snowman fra DBKD, et par håndlagde Rudolf fra Medusa, og de håndlagde papirstjernene fra Watt&Veke, dette er favoritter. I år igjen er det populært med store nøtteknekker-figurer.

-Vi elsker det enkle, men elegante uttrykket. Samtidig setter vi pris på bærekraftige produkter, flott håndverk og stilrent design, sier Leila.

For å komme i ekstra julestemning synes vi det er fint å begynne pyntingen fra første advent, juletreet kan man vente litt lenger med.

-Det er ingen skrevet regel at du må pynte til jul rett før julaften. Da kan man ta seg en god kopp te eller en varm sjokolade og slenge seg på sofaen å ta det med ro før det hele begynner, avslutter Leila.

For mer inspirasjon kan du besøke Kremmerhuset, Nille, Ark, Clas Ohlson som også har stort utvalg av julepynt.

En smart oppbevaring som sørger for mindre slitasje og støvfri lagring og gjør at julepynten din kan vare mange år. Smarte løsninger kan du finne hos blant annet Clas Ohlson og Jernia.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00