Julegavene far blir glad for

Mann i genser
Match
Kollasj av gavetips til far
Høyer: NN07 votter, 1299,- // Lexington: Bradley Genser M/Rund Hals 995,- // Daniel Genser M/Blokkstriper 2495,- // Massachusetts Skjerf Resirkulert Ullblanding, 795,- // Bjørklund: Park Hill III 41,5 mm klokke fra Gant, 2398,-
Kollasj av gavetips til far
Julekaffe og julepletter fra Kaffebrenneriet // Kicks: Deodorant gavesett fra Boss, 295,- // Cosmica Men Body Wash & Deo Gavesett, 90,- // David Andersen: Kortholder fra MontBlanc, 1750,- // Høyer: Calvin Klein 3-pack bozer, 499,-

Gjør julehandelen litt lettere – vi har julegavetipsene til far!

Er du vant til å høre «jeg ønsker meg ingenting» når du spør pappa hva han ønsker seg til jul? Da er du ikke alene. Derfor har vi funnet frem noen sikre julegavetips som gjør julegavehandelen litt lettere.

Finn også julegaver til mamma her.

Klær og tilbehør

Tilbehør som votter, klokker og skjerf er alltid en god gaveidé. Det er tilbehør som ofte er nødvendig, men samtidig er det noe de fleste synes det er kjedelig å bruke penger på selv.

Samtidig er det deilig å holde varmen i gode, varme plagg. Hva med å gi far en lekker og myk genser?

Ferdige gavesett

Velværeprodukter er en gave som enhver kvinne blir glad for å motta, men hva med mennene? Å pleie huden er like viktig for dem, men terskelen for at han selv går til innkjøp av hudpleieprodukter er nok litt høyere.

Gavesett er ypperlige gaver ettersom de består av ferdige sammensetninger med produkter til far. Du kan også gi et gavesett med kaffe og sjokolade eller en pakke boksere.

Gavekort

Tips! Er han av typen som alltid bytter julegaven? Da er det beste alternativet et gavekort. Med gavekort fra dittgavekort.no kan han kjøpe seg akkurat hva han vil, og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på kjøpesenteret vårt eller bestille det under.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

TIPS

Et annet godt tips til mannen som har alt er skjorteabonnement hos vårt renseri i Vitaminveien. Du kan velge mellom 3 ulike priser på henholdsvis 2800,- (100 skjorter), 1800,- (50 skjorter) og 1000,- (25 skjorter), så slipper han å vaske og stryke skjortene sine selv.

Kollasj av gavetips til far
ARK: "Quislings koffert" Trude Lorentzen kr. 429,- // "Fjellene har meg nå" Stein P. Aasheim kr. 399,- // Min Skyld av Abid Raja, 199,- // Blodmåne av Jo Nesbø, 229,- // Airfryer-kokeboka av Trude Eide Straume, 349,-

Til den leseglade

Bøker er en kjærkommen julegave for mange og hva er bedre enn å nyte juleferien med en god bok? Høsten byr på mange nye utgivelser og det kan være vanskelig å velge. Vi har plukket ut tre ulike titler, enten han liker krim, humor eller vil lære mer om livet selv.

Quislings koffert: Med en brun lærkoffert i hånden dro Vidkun Quisling til Ukraina for å redde menneskeliv - og siden til Adolf Hitler i Berlin, inn i forræderiet. Da Trude Lorentzen får kjøpt landssvikerens koffert starter en medrivende detektivjakt gjennom tiden. Hvem var mannen som ville være Norges egen nazidiktator? Hvorfor reiste han inn i landssviket? Alt, har kofferten hans sett.

Fjellene har meg nå: Aasheim er en av Norges mest allsidige eventyrere. Han er blitt 70 år, men lever fortsatt et liv til inspirasjon for alle som er glad i fjell og friluftsliv. Dette er en hyllest til fjellet, og en kjærlighetserklæring til et liv i samspill med naturen

Blodmåne: En Harry Hole-krim av beste klasse. Jo Nesbø forvirrer leseren så grundig at det i seg selv står til terningkast seks.

Min Skyld: En brutalt ærlig historie om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.

Airfryer-kokeboka: Godt over 100 utprøvde oppskrifter, fra saftig bakt havregrøt til perfekt helstekt kylling. Eller hva med å servere nybakte bagels og sprø arme riddere på en lørdagsmorgen? Perfekt for hjemmekokken! Airfryer fås kjøpt hos Clas Ohlson

Kollasj av gavetips til far
Kid: Ovnsvott, 399,- // Forkle, 999,- // Kopper fra Kremmerhuset

Til hjemmekokken

Liker han å laget mat? Da kan et tøft forkle eller en skinnvott være et godt gavetips. Kjøkkentekstiler, skåler, kopper og glass er også noe han alltid vil ha behov for, og vil sette pris på.

Tips!

En god og skarp kokkekniv er et av de viktigste redskapene du har på kjøkkenet. Med knivsliping hos Jernia får du favorittkniven så god som ny!

Kollasj av gavetips til far
Norrøna: Trollveggen dunjakke 5199,- // Norrøan pureUll longs 1199,- // Norrøna pureUll zip neck 1399,- //Trollveggen thermal pro jacket 1999,- // Høyer: Flaske fra S’well, 399,- // Krogh: Jawbreaker Sportsbriller fra Oakley, 2415,-

Til den sportye

Til pappaen som liker å være ut i naturen er det alltid nyttig med en god fleecejakke og stilongs. Kanskje han mangler noe turutstyr, som f.eks drikkeflaske eller sportsbriller? Legg ved et kort hvor du inviterer han med på tur - så får dere en opplevelse sammen i tillegg.

Kollasj av gavetips til far
Power: GoPro kamera, 3990,- // Apple Watch, 3190,- // ICE: Jays Q-seven headset, 1590,- // Jays s-living flex høyttaler, 1990,-

Til den tech-interesserte

Elsker han å ha det siste nye? Da kan en smarthøyttaler eller et bra headset være et bra gavetips. Hvis han er av den aktive og eventyrlystne typen er et Go Pro kamera et sikkert valg, slik at han kan forevige de spesielle øyeblikkene.