Julegavetips til henne

Dame som sitter i en seng med julegaver
Kollasj med julegavetips til henne
Sissi: Calida pysjamas 1399,- // Eurosko: Tøfler Stockholm Design Group 799,- // Tøfler Face the Winter 599,- // Rituals: Håndsåpe 149,- // Body Scrub 209,- // Life: Urtekram Facemask 98,- // Lexington: Badekåpe 1 795,- // Careless: Tora Pysj 699,-

Leter du etter den perfekte julegaven til kjæresten, mamma, søster eller en annen viktig kvinne i livet ditt? Her finner du gavetips til henne.

Velværeprodukter

Såper og krem

Hverdagsluksus bør ikke undervurderes! Å kunne sette av tid til egenpleie og velvære er godt for hodet og kropp. Hverdagsluksusen kan være en ekstra god bodylotion, ansiktsmaske, bodyskrubb eller dusjsåpe, gjerne i kombinasjon med en god håndsåpe- og krem.

Flere butikker tilbyr flotte gavesett med produkter til hud og hår. Du kan gjøre gaven mer personlig ved å ta en tur innom baderomshyllen hennes og ta bilde av eller skrive ned navnet på produktene. Sjekk hvilke produkter som begynner å bli tomme og erstatt disse med nye produkter, eller lag en liten gavepakke med produkter du vet hun bruker.

Badekåpe og tøfler

Prikk over i'en er å tilføye en deilig badekåpe og varme tøfler som passer perfekt inn til velværerutinen. Du kan finne myke og varme badekåper i fleece, eller en tynn og luftig kåpe som passer godt hvis hun ofte sminker seg på badet etter en dusj.

Pysjamas

Hvis hun ikke har en pysjamas, kan det være en deilig gave å få til vintermånedene. Pysjamasen Tora er laget av viskose som gjør at både farge og stoff holder lenger. Denne pysjen er også gravid- og ammevennelig. Du finner den hos Careless.

Kollasj med sko og vesker
Qomo: Cayman Pocket Trace fra Hvisk 1 000,- // Eurosko: Stockholm Design Group svart 1 599,- // Stockholm Design Group grønn 1 099,- // Shoegallery: BILLIBI støvletter 4 599,- // BILLIBI 3 799,-

Til den motebevisste

Veske

En veske å ha over skulderen med plass til alle nødvendigheter er det perfekte tilbehør og det mest praktiske til antrekket! Kanskje har hun noen vesker som bør fornyes? Ta en titt på hva hun allerede har, og hvilken størrelse på vesken hun mest sannsynlig trenger. Du kan finne vesker hos blant annet Bagorama, Eurosko, QOMO, eller Match.

Sko

Billi Bi er et av de store merkene når det gjelder sko av høy kvalitet! Skotøy som er slitesterke, trendy og behagelige å gå i er uvurderlig! Ta en titt i skohylla og noter deg eller ta bilde av skostørrelse og hvilken stil hun har, da blir det enklere å få hjelp i butikk til å finne henne et perfekt par!

Kollasj med smykker
Bjørklund: Diamantsmykke 4 299,- // Thune: Smykke med grønn ametyst 2 995,- // Perlecharms 2 995,-// Diamantring Eternity Positano 12 650,- // Diamantring i gult gull Elegance Exclusive 31 850,- // Diamantring Bridal Eternity Positano 21 850,- // David Andersen: Ice Huggie Tom Wood øreringer 2 599,- // David Andersen øreringer 1 180,- // Chunky øreringer i gult gull 16 495,- // Torun armring 55 000,-

Skinnende gaver med betydning

Smykke

Et nydelig halssmykke fra House of Piene-kolleksjonen er en fantastisk gave! Denne smykkekolleksjonen henter inspirasjon fra vinterens dramatikk og renhet. Diamantsmykket i gult gull passer godt til spesielle anledninger.

Er hun glad i krystaller? Da kan det vakre anhenget fra Thune med grønn ametyst bli en perfekt gave. Denne edelstenen er et symbol på vekst, velstand og overflod. Grønn ametyst er assosiert med helbredelse og fornyelse.

Gullarmbånd

David Andersen har noen unike armbånd som Piccolo northern light av Dulong som er inspirert av nordlyset og har en nydelig kombinasjon av edelstener og perler. Et annet vakkert kjede er Torun armring fra Georg Jensen, et lekent og tidløst design i gull.

Øredobber

Et tøft og moderne tilbehør som passer perfekt til festantrekket! Disse flotte øredobbene i gult gull fra Thune har en kul, chunky form som passer godt til flere begivenheter. David Andersen har også mye lekkert, som stilrene ringer i forgylt sølv eller Ice Huggie som er chunky øreringer i sølv.

Charms til øredobber er et fantastisk tilbehør som kan komplimentere flotte øredobber hun har fra før. Hos Thune finner du perlecharms i gult gull med ferskvannsperle.

Diamantring

Ringer er et vakkert smykke til hånden og hos Thune finner du ringer i hvitt gull som diamantringen Bridal Eternity Positano, eller i gult gull som Elegance Exclusive og Eternity Positano.

Sko med julegavetips til henne
Backe i Grensen: Zalto vinglass 710,- // KID: Håndklær 149,90 // Satengsengesett 699,90 // Eurosko: Smykkeskrin 699,- // PC veske 2 299,- // Shoegallery: Uggs 2 099,- // Sissi: Ullundertøy fra Calida 689,-

Praktiske julegaver

Uggs - populære og varme sko

Disse varme skoene passer perfekt for en frysepinne! De er av semsket skinn og foret med lammepels. Saueskinnet er temperaturregulerende og puster godt, som gjør dem behagelige uansett værforhold.

PC veske

En PC veske av god kvalitet med flere praktiske lommer og i robust skinn er perfekt for en som reiser mye med jobb. Vesken har festeløsning for kofferthåndtak på baksiden og en skulderreim som er lang og justerbar.

Smykkeskrin

Til ei som allerede har mye smykker, kan et lekkert smykkeskrin hjelpe til å skaffe oversikt, orden og et fast sted å legge dem, selv ute på reise.

Ullundertøy

Ull og silke undertøy er godt å ha et kvalitetssett av. Finn henne et sett fra Calida, det varmer godt og har mange modeller og farger. Du finner dette merket hos Sissi.

Sengesett

Soverommet er alltid godt å fornye i jevne mellomrom, og et nytt sengetøy i ulike materialer er aldri en dum gave! Det brukes tross alt hver kveld! Finn et deilig sengesett som matcher interiør, farger og stemning på soverommet. Både KID og Princess har mye å velge på av materialer, farger og tekstur.

Håndhåndklær

Enda en bruksvare som er godt å ha flere varianter av! Gode håndhåndklær i forskjellige farger og mønstre er fint å pynte med gjennom hele året.

Vinglass

Å gi bort noen flotte vinglass fra Zalto, er å gi ekte vinglede! Disse glassene er laget av blyfritt krystall og er løvtynne. I tillegg kan de vaskes i oppvaskmaskin.

Kollasj med interiør
Mester Grønn: Lyshus 250,- // KID: Juletrelys 59,95,- // Backe i Grensen: Ildhane lysestake 780,- // Traktøren: Arne Clausen bolle 629,-

Pynt og interiør

Julepynt

Det finnes mye flott julepynt å gi i gave. Mange samler på pynt i en stil og andre samler sett av ulike slag. På Mester Grønn har de flotte lyshus i ulike størrelser, og samler man flere av disse får man en flott liten julelandsby.

Ildhanen lysestake

Interiør som er litt mer tidløst og passer like godt året rundt, er den klassiske Ildhanen fra Nedre Foss. Det er en lysestake av støpejern som harmonerer perfekt med alle interiørstiler nettopp på grunn av sin tidløse balanse mellom moderne og tradisjonell.

Skåler fra Arne Clausen

Å ha en serie og samle på gjør det til en helhetlig stil og at det er enklere å finne en gave som både blir brukt og satt pris på! Skålene fra Arne Clausen er utrolig flotte og populære samleobjekt. Skålene er laget i keramikk med et nydelig lotusmønster i forskjellige farger.

Kollasj med mat
Olivenlunden: Pasta Basta! Gavesett 219,- // Kaffebrenneriet: Julekonfekt 272,- // SebastienBruno: Konfekteske 290,- // Jordbærpikene: Kaffe gavesett 179,-

Spiselige gaver

Til pasta-elskeren

Gi gode råvarer for å lage en klassisk pasta all’arrabbiata fra Olivenlunden. Perfekt til den som liker å kokkelere på kjøkkenet! Eller kanskje gaven er til kjæresten og skal inneholde en middagsinvitasjon, slik at dere kan lage mat og skape en romantisk italiensk aften sammen?

Gavekort på kafe

Hvem er ikke glad i en varm lunsj eller et saftig kakestykke? Hos Jordbærpikene på Storo kan du få tak i gavekort som hun kan bruke til å kose seg ekstra når hun er innom senteret. Perfekt etter en handlerunde, eller til et venninnebesøk!

Til kaffeelskeren

Jordbærpikene har de satt sammen et lite kaffesett av svartmalt kaffe fra Brasil og en flaske deilig kaffesirup med smak av kanel, vanilje og chili.

Konfekteske

Sjokolade skaper glede og kjærlighet! Både hos Sebastien Bruno og Kaffebrenneriet finner du velsmakenede konfekteesker, med ulike smaker og alt fra 9 til 42 biter.

Trenger du flere gavetips? Kom innom Storo Storsenter for å finne den perfekte julegaven! Se våre gavetips til mor, far, barn, han, venninner og miljøvennlige julegaver her.