Julegavene til mamma

Dame som tar seg på hode
Careless
Kollasj med julegavetips til mor
Christiania Belysning: Zanta bordlampe, 499,- // Flowerpot oppladbar bordlampe, 1572,- // Kid: krukke fra Camilla Pihl, 999,- // Tilbords: Magnor presskanne, 1049,- // Kremmerhuset: Kaffekopper i gull, 299,- // Kjær Oslo: Lykter fra Henry Dean

Ser du etter den ideelle julegaven til mamma? Se våre gavetips til henne her.

Enten hun er glad i å gjøre det koselig hjemme, setter pris på moteriktige gaver, eller elsker velværeprodukter, har vi samlet en rekke unike gavetips som garantert vil komme til stor glede

Til Hjemmet

Gjør hjemmet til et enda triveligere sted med nøye utvalgte interiørartikler.

Håndlagde lyslykter

Det er alltid hyggelig å gi bort noe hun ikke unner seg selv, slik som nye lyslykter til hjemmet. De stemningsfulle lyktene fra Henry Dean er munnblåste i glass og kommer i ulike farger, slik at du kan velge den som passer best til moren din sitt hjem. Den største kan også brukes som vase. Du finner Henry Dean hos både Kjær Oslo og Backe i Grensen.

Moderne belysning

På mørke vinterkvelder trengs det moderne lamper til for å lyse opp rommet. Zanta bordlampe og Flower pot lampe fra Christiania Belysning er både praktiske og stilige tilføyelser til ethvert rom.

Dekorativt interiør

Finn dekorative elementer som gir hjemmet et personlig preg og det lille ekstra. Lekre krukker fra Camilla Pihl hos KID eller gylne presskanner fra Magnor hos Tilbords kan være en sjarmerende overraskelse, som hun ikke har tenkt på selv. Hva med å matche det med et par stilige gullkopper fra Kremmerhuset?.

Kollasj med julegavetips til mor
Rituals: Duftlys, 279,- // Eurosko: Classic Slipper fra Ugg, 1599,- // Sissi: Morgenkåpe fra Calida, 1199,- // KID: Nattskjorte, 599,- // Backe i Grensen: Røros pledd

Varme Gaver

Den perfekte kombinasjonen er gaver som både varmer kroppen og mammahjertet.

Duftlys

Lys som fyller huset av gode dufter er aldri feil. Enten det er på badet, kjøkkenet eller i stua kan et duftlys virkelig sette den gode og varme stemningen. Du finner mange gode duftlys hos både KID, Rituals og Kremmerhuset med flere.

Morgenkåpe

Lite er bedre enn å våkne 1. juledag og hoppe inn i en varm og god morgenkåpe. Hos Sissi finner du skikkelig kvalitet innen alt av undertøy og homewear. Morgenkåpen fra Calida med for av froteé er supermyk og behagelig. Finnes i hvit og marineblå.

Tøfler

Tøfler fra Uggs kan hun bo i hele vinteren, laget av mykt ull og med gummisåle. De kan faktisk brukes både inne og ute. Du finner et stort utvalg av Uggs hos både Eurosko og Høyer.

Ullpledd

Pleddene fra Røros Tweed hos Backe i Grensen er laget av 100 % ull og er inspirert av den estetiske og kulturelle arven på vakre Røros. Er hun av typen som fryser lett er dette den perfekte gaven.

Personlige bilder

Hos Elite Foto kan du lage unike julegaver til henne, som fotokalendere, fotobøker, bilderemser og mye mer. Samle minnene dere har fra året og gi bort en personlig gave, som varmer mammas hjerte

Tips!

Elite Foto tilbyr ekspressproduksjon av personlige julegaver helt frem til lille julaften. Bestill direkte i butikken eller via klikk & hent på nett, og sikre deg en prioritert plass i produksjonskøen.

Kollasj med julegavetips til mor
Krogh Optikk: Solbrille fra Celine, 4800,- // Sissi: Jakke fra Danske Skovhuus, 999,- // Lexington: Grå stitch jacket, 3995.- // Eurosko: Cowboy støvlett fra Billibi, 3799,-

Moteriktige julegaver

Har du en motebevisst mamma? Da har du et hav av produkter å velge i blant våre 50 motebutikker. For å gjøre det litt enklere har vi samlet noen gode forslag til deg.

Solbriller

Solbriller er både viktig for å beskytte øynene og ikke minst et stilig tilbehør. Celine solbriller fra Krogh Optikk er tidløse og klassiske, noe som gjør de allsidige til ethvert antrekk. I desember får du 20 % på alle solbriller dersom du er Krogh+ medlem.

Stilfull jakke

Hos Sissi finner du denne lekre jakken fra Danske Skovhuus, som kan minne om et Chanel-design med sitt flotte mønster og eksklusive uttrykk. Eller hva med en trendy stitchjakke fra Lexington? Med knyting i midjen kan jakken stilles inn etter passform, og passer derfor de aller fleste.

Kvalitetssko

Til den fasjonable kan du også vurdere et par stilige skinnstøvletter, som både er komfortable og elegante. Du finner et bredt utvalg av sko og støvletter hos DNA, Eurosko og Shoeday.

Kollasj med spiselige julegavetips
Olivenlunden: Sølvgaven, 569,- // Sweetie, 259,- // Kaffebrenneriet: Julekaffe, 129,- // Julenatt, 159,-

Smakfulle overraskelser

Julegaver til mor som bokstavelig talt vil falle i smak er spennende mat- og drikkevarer.

Gourmetopplevelser

For en kulinarisk overraskelse, kan du vurdere lekre olivenoljer og delikatesser fra Olivenlunden. Er hun glad i søtsaker? Gaven «Sweetie» inneholder den bestselgende pistasjkremen med ristede pistasjnøtter og canistrelli med anis.

Julekaffe og Te

Kaffebrenneriet tilbyr også gavepakker med julespesifikke kaffer og teer, som er perfekte for kaffe- og teelskere.

Kvalitetstid

Overrask henne med en lunsj eller middag, hvor dere kan skravle og nyte et bedre måltid eller noe varmt å drikke hos en av våre hyggelige caféer eller spisesteder. Kombiner det med en shoppingrunde eller besøk ODEON for en skikkelig helaften!

Kollasj med julegavetips til mor
Rituals: Gold Foaming Gel, 119,- // The Body Shop: Gavesett Amond Milk, 129,- // Princess: Jojoba satengsengesett, 899,-

Personlig velvære

Luksuriøse velværeprodukter

Skjem bort moren din med luksuriøse velværeprodukter. Hos Rituals og The Body Shop finner du en rekke gavesett med ulike dufter og egenskaper. Kom innom og kjenn på duftene eller for få hjelp til å finne det ultimate produktet.

Mykgjørende sengetøy

Hos Princess får du sengetøy med jojobaolje, en mykgjørende olje som trekker lett inn i huden mens du sover og gjør huden myk og glatt. Effekten varer i ca. 20 vask, men kan fremdeles nytes som et flott og glansfullt sengesett i lang tid.

Kollasj med julegavetips til mor
Bjørklund: Halssmykke mamma, 499,- // Thune: Creoler øredobber, 5995,- // Diamantring i gult gull, 19 250,- // Anheng med grønn ametyst, 2995,- // Princess cut diamantring, 26 000,- // Joy charms øredobber, 16 895,- // David Andersen: Smykkeskrin, 1490,-

Smykker og tilbehør

Personlige smykker

Hos Bjørklund finner du det personlige «mamma»-halssmykke, som er en fin måte å uttrykke din kjærlighet og takknemlighet. Hos David-Andersen, Gullfunn og Thune finner du også et bredt utvalg av glitrende smykker, som hun garantert vil sette pris på.

Smykkeskrin

Med reisesmykkeskrinet i sort skinn fra David-Andersen kan hun ta godt vare på smykkene sine.

Blomster

Har hun alt hun trenger fra før? En bukett med blomster er alltid koselig å få, spesielt i en tid hvor man ofte får familie og venner på besøk. Blomster er dessuten den perfekte vertinnegave hvis det er hos henne juleselskapet skal finne sted!

Hos Mester Grønn finner du vakre rosebuketter og allergivennlige julegrupper, som tar seg godt ut på bordet i julehøytiden.

Trenger du flere gavetips? Kom innom Storo Storsenter for å finne den perfekte julegaven! Se våre gavetips til far, barn, han, henne, venninner og miljøvennlige julegaver her.

Dekket bord med blomster
Mester Grønn