Julegaver til barna

Familie som sitter i en seng og åpner gaver
Kollasj med julegavetips til barn
Barnas hus: Lekematte 249,- // Balansesykkel 499,- // Bilgarasje 399,- Ringo: Iron man 299,- // Lego julepyntet hovedgate 999,-

Julaften er barnas dag, og pakker gjør denne dagen ekstra stas! Her er butikkenes gavetips til barn og ungdom.

Leker

Iron man

Avengers superhelten Iron man som actionfigur! Er barnet fan av Marvel universet vil garantert denne leken falle i smak!

LEGO

I mange herrens år har LEGO vært det store, og ikke bare for de minste! Hos Ringo finner du et bredt utvalg av LEGO som passer til alle aldre. Du finner LEGO i alle slags temaer, fra drager til avanserte romskip, og fra duplo til juleby.

Bilgarasje

Til de minste barna kan en lekegarasje i tre være en kul gave. Her kan barnet være kreativ og skape god lek med biler, helikopter, bensinstasjon, heis, bilvask, helipad og flere parkeringsplasser.

Balansesykkel

Enda et tips til de aller minste. En god måte å trene opp koordinasjon og balanse for barnet, så går motorikken snart som en lek!

Lekematte

Praktisk for både voksne og barn! En lekematte i skumgummi med ni deler som barnet kan sette sammen og leke på for et mykt underlag. Kanskje også litt mindre søl på gulvet og lettere å holde mindre leker synligere?

Kollasj med julegavetips til barn
Eurosko: Uggs 2199,- // Tøfler 499,- // Lexington: Badekåpe 995,- // Name It: Pyjamas pokémon 399,95 // Pysjamas Paw patrol 299,95 // Barbie genser 319,95 // Life: Kosebamse 279,-

Myke gaver

Badekåpe

En deilig badekåpe i fleece til late helgemorgener er noe alle kan ha behov for. Hos Lexington kan du finne matchende badekåper til hele familien!

Tøfler

Varme tøfler i lammeskinn er perfekt gave nå som kulden setter inn! Disse fra Stockholm Design Group er produsert med fokus på kvalitet i såler og materialer, derfor vil disse kunne vare i flere sesonger fremover.

Har du en med mindre føtter hjemme, kan disse myke tøflene inspirert av julefilmen “Den første julen i Skomakergata” være helt perfekte! Laget i semsket skinn og foret med ull.

Kosebamser

Kosebamse passer godt til barn nesten helt opp til tenårene! Å ha en ekstra myk venn og som koselig pynt på bokhylla eller sengen.

Pysjamas

Myke pysjamassett er en praktisk gave og er det med favoritt TV-serien på, vil den nok bli mye brukt! Ikke minst er den helt perfekt å bytte til når julekvelden går mot slutten.

Genser

Deilige gensere til kalde dager i 98% merinoull, eller en kul og trendy genser med Barbie-logoen på.

Uggs

Hva med noen varme og myke UGGS som passer perfekt til genserne? De er i semsket skinn med en deilig innersåle av lammepels, perfekt for å regulere varme!

Kollasj med julegavetips til barn
Bjørklund: Ring 499,- // David Andersen: Halssmykke hjerte 1 390,- // Anheng med bokstav 899,- // Halssmykke kompass 1 690,- // Armbånd 499,-

Smykker

Ring

Kanskje har du en tenåring i hus som akkurat har fått kjærligheten for ting som skinner og glitrer? Å kjøpe en gave de kan ha nytte av i årevis og lære seg å passe på, er en ekstra god gave i seg selv.

Vi kan tipse om ring 925 fra Bjørklund, en nydelig ring i forgylt sølv med en vakker grønn sten. Denne er kjempefin, i tillegg til at det er et helt sett med øreringer og halssmykke som man kan ha til senere gaver!

Armbånd i sølv

Et lekkert tilbehør uansett alder! Dette søte armbåndet i sølv med masse små hjerter er en vakker gave man kan ha glede av lenge.

Halssmykke

Halssmykker er også en flott gave som en kan ha glede av lenge. David Andersen tipser om tre nydelige smykker som kan passe til flere aldre. Et smykke med rosa hjerte med håndmalt emalje til den minste, et anheng med bokstav i gult gull til tenåringen eller et smykke med lykkesymbolet kompass til ungdommen.

Kollasj med julegavetips til barn
VITA: Blingbling flaske 399,- // David Andersen: Sparebøsse 859,- // Sølvbestikk 599,- // Kremmerhuset: Reinsdyrkopp med kakao 299,-

Nyttige gaver

Drikkeflaske

Bling Bling drikkeflasken har vært et trendy tilbehør denne sesongen. En drikkeflaske som holder godt på temperaturen, hele 24 timer kaldt og opptil 12 timer varmt. Helt perfekt å ha med til trening, forelesning og tur.

Sparebøsse

Lær barnet å spare tidlig! En flott gave som er lærerik i ekstra røff materie som gjør at den kan brukes livet ut

Søtsaker

En skikkelig søt reinsdyrkopp med deilig kakao og marshmallows. Kanskje perfekt til studenten?

Sølvbestikk

Til den aller minste kan man kjøpe et sett i sølvbestikk. Dette bestikket er med det ikoniske elefant-motivet av Jørgen Møller.

Trenger du flere gavetips? Kom innom Storo Storsenter for å finne den perfekte julegaven! Se våre gavetips til mor, far, han, henne, venninner og miljøvennlige julegaver her.