De perfekte gavene til han

Eurosko: Classic Ugg, 2799,- // Toalettmappe fra Stockholm Design Group, 799,- // Princess: Skjærefjøl, 299,- // Hygge dunpledd, 1299,- // David Andersen: Georg Jensen Flaskeåpner, 589,- // Kortholder fra Montblanc, 2395,-

Trenger du noen julegavetips til han? Få håndplukkede tips – fra personlige favoritter til tidløse gaver fra butikkene hos Storo Storsenter!

Smarte og praktiske gaver

Kortholder

Bruksartikler trengs ofte å byttes ut med noe nytt og strøkent! En kortholder i italiensk lær fra David Andersen er en fornyelse i kvalitet.

Turpledd

Til en som er glad i skog og mark, er et dunpledd en helt super gave! Det tar lite plass i sekken, varmer godt og kan brukes som en pute når den er pakket sammen. Pleddet passer også for den som liker å nyte verandakos litt utpå sensommeren.

Flaskeåpner

Er han glad i en god drink eller noe annet godt i glasset, er denne flaskeåpneren fra Georg Jensen et ekstra flott verk i barskapet. Flaskeåpneren er fra barkolleksjonen Manhattan og er laget av rustfritt stål.

Trefjøl

På kjøkkenet er det fint med en skikkelig trefjøl, om man vil bruke den som skjærefjøl, som et flott serveringsbrett til oste-eller spekefat eller til kjøkkenpynt. Uansett en gave enhver kan få bruk for.

Toalettmappe

Ute på reise er det godt med en romslig toalettveske for hygieneartikler og andre nødvendigheter. Hos Eurosko finner du toalettvesker fra Stockholm GD, som er robuste, i mykt skinn og med god plass.

Sko

UGGS skoene har blitt utrolig trendy, kanskje du skal introdusere ham for disse varme skoene i temperaturregulerende saueskinn? Det klassiske paret har nå også fått både flekk- og vannmotstand og en lett såle for å øke demping. Dessuten passer de nesten med alt!

Rituals: Gavsett til han, 299,- // Lexington: Fleece Badekåpe, 1795,- // Kid: Morgenkåpe i bomull, 249,- // Eurosko: Grå tøfler, 499,- // Tøfler fra Stockholm Design Group, 799,- // Life: Urtekram 2 in 1 body wash, 109,-

Duft og velvære

Badekåpe

En myk og tykk, eller lett og tynn badekåpe er et deilig plagg for helga. Finn et behagelig stoff og en farge som kan matche øynene hans. Du kan finne flotte badekåper på KID, Princess og Lexington.

Tøfler

Å snike seg inn i noen behagelige og varme tøfler er helt nydelig på kalde gulv. En gave han kan bruke hver dag, eller kanskje spesifikt på hytta?

Pute

Det å kunne legge hodet på en ordentlig god pute om natten, skal man ikke undervurdere! En ny hodepute er noe man kanskje ikke unner seg selv, eller tenker på, men dette kan gjøre underverker for nattesøvnen for flere. Finn ut hvilken sovestil han har, om han mest ligger på ryggen, siden eller kanskje magen. Hos både Princess og KID kan de bistå deg til å finne en god pute for han.

Velduftende gavesett

I flere butikker kan du finne ferdige gavesett med dusjsåpe, sjampo, kremer, barberskum og parfyme med deilig duft. Et veldig populært gavesett er det fra Rituals, med sine deilige dufter og maskuline uttrykk.

Bjørklund: Slipsnål, 995,- // Marius halssmykke, 349,- // Eurosko: Votter fra Stockholm Design Group, 799,- // Skinnvotter, 599,- // David Andersen: Ring fra Tom Wood, 2799,- // Armebånd med lavastener, fra 990,-

Smykker og tilbehør

Ring

Det er alltid stas å ha på noe man har fått av sin kjære, særlig noe som varer og minner han om deg. En pen ring kan være et hverdagslig og tøft tilbehør.

Armbånd

Et annet flott tilbehør som han kan ha på seg er et nydelig armbånd. Hos David Andersen har de armbånd i svarte lavasteiner, eller i edelstenen Dumortieritt med en flott blåfarge. Et unikt og kledelig tilbehør - både til hverdags og fest.

Halskjede

MARIUS er et tidløst, anvendelig smykke i stål med et rutete design. Et halskjede som ligger tett til hjertet og kan bety noe helt spesielt for dere. Hos Bjørklund, Gullfunn og Thune kan du gjøre gaven mer personlig med gravering. Finn et ord, en dato, bruk initialene eller noe annet kreativt og fint, som kan inngraveres på et utvalgt smykke.

Slipsnål

En elegant og staselig slipsnål er et alle tiders tilbehør til dressen! Hos Bjørklund får du en flott slipsnål fra Arne Nordlie i sølv med lenke i metall og et skravert design på baksiden.

Votter

Om du ikke er glad i å strikke, kan noen flotte votter i lammepels eller forede skinnvotter være en varm og god gave. Kanskje du kan finne et par som matcher jakken hans, eller kjøpe med matchende lue eller skjerf?

Kaffebrenneriet: Sjokoladedrøm julekonfekt, 172,- // Kremmerhuset: Gavepakke med julekaffe og single twist, 149,- // Gavepakke gløgg og brente mandler, 199,- // Olivenlunden: Pasta Basta, 219,-

Spiselige julegaver

Gløgg og brente mandler

En søt julegave han kan kose seg med i romjulen! Hos Kremmerhuset får du gløgg og brente mandler fra Amundsen Spesial.

Kaffe og sjokolade

Et annet deilig spiselig gavesett er med en fyldig julekaffe fra Brasil med sjokoladekuler med nydelig hasselnøttfyll. To godsaker som hører sammen!

Julekonfekt

Deilig konfekt i juletema som appelsinmarsipan, pekan- og valnøttpraline , melkesjokolade ganasj og peppermynte karamell. Hos både Kaffebrenneriet og SebastienBruno finner du mange godsaker å gi i flotte esker.

Til pasta-elskeren

Gi gode råvarer for å lage en klassisk pasta all’arrabbiata fra Olivenlunden. Perfekt til den som liker å kokkelere på kjøkkenet! Eller kanskje gaven er til kjæresten og skal inneholde en middagsinvitasjon, slik at dere kan lage mat og skape en romantisk italiensk aften sammen?

Trenger du flere gavetips? Kom innom Storo Storsenter for å finne den perfekte julegaven! Se våre gavetips til far, mor, barn, henne, venninner og miljøvennlige julegaver her.