Årets julegaver til venninnene

Damer som smiler
Kollasj med julegavetips med velværeprodukter
Fredrik og Louisa: Fenty lipgloss 299,- // Kicks: Bronzing Powder Kylie 265,- // Princess: Duftlys 179,90,- // Kremmerhuset: Gavesett juleduft 599,00,- // Manikyrsett 199,- // Eurosko: Stockholm Design Group tøffel 799,- // UGG tøffel 1 599,- // KID: Morgenkåpe i microfleece 449,90,-

Vi har samlet gavetipsene til hva du kan gi til venninnene i år, enten som julegave eller vertinnegave.

Duft og velvære

Morgenkåpe

Å kunne kaste på seg en deilig og myk morgenkåpe på helgemorgener er en behagelig og myk følelse. Eller kanskje det passer best med en lett og tynn kåpe som er god å ha når man kommer rett ut fra dusjen og skal sminke seg?

Tøfler

Et par behagelige tøfler i saueskinn passer perfekt å snike føttene inn i når kulden setter inn. Saueskinn puster mye bedre og regulerer temperaturen godt slik at de er komfortable å ha på seg over lengre tid.

Manikyrsett

Er hun glad i å bruke tid på egenpleie? Da kan et manikyrsett være et deilig supplement til rutinen! Et fint lite sett for hendene med kremer, skrubb og neglefil.

Ansiktsmaske

Tilfør ekstra velvære i hennes egenpleie med en herlig ansiktsmaske. Hos Life finner du Urtekram's "3 Minute Mask"-serie. Denne serien er skreddersydd for ulike hudtyper, enten hun trenger fuktighet, ønsker en rensende maske som minimerer glans, eller søker en maske som bekjemper svært tørr hud og gir tilbake glød.

Hudpleie og såpe

Gi henne hverdagsluksus i julegave! Sett sammen et deilig sett av produkter du vet hun liker, eller gi et ferdig gavesett fra for eksempel Rituals, Boots, The Body Shop eller Fredrik & Louisa. En gave som gir mulighet for å teste ut noe nytt, en gave hun får bruk for hver dag og kan bruke opp.

Duftpinner

En deilig romduft passer perfekt inn i en sparutine og for å få en god følelse når man trer inn i et rom. Finn et duftsett som gir fra seg duften av jul, som krydder, sitrus og varme. Hos Kremmerhuset kan du finne mange forskjellige gode dufter i både søte og mer syrlige dufter.

Å tenne på noen hyggelige duftlys er også fint for å skape en behagelig stemning og duft i et rom.

Kollasj med julegavetips med interiørprodukter
Kremmerhuset: Kaffekopper i gull 429,- // Lyslykter 599,- // Pynteskjeer 249,- // Glassvase 599,- // KID: Ullpledd 599,- // Mester Grønn: Órkidegruppe 550,- // Backe i Grensen: Vinglass 710,-

Interiør og pynt

Lyslykter

Hvis hun er glad i interiør og å piffe opp hjemme, er lyslykter en flott gave både som julegave og vertinnegave! Hos Kremmerhuset får du et vakkert sett i børstet gull med et flott mønster som gir nydelig gjenskinn når lyset er tent.

Vase

Hva med å gi en lekker glassvase som hun kan style til sesong? Flott å ha blomster i om sommeren, tørkede kvister og blomster mot høsten, lysslynge med julepynt mot vinteren eller alene med flotte telysholdere rundt.

Kaffekopper

Er du ofte på kaffebesøk hos henne? Eller har et ønske om å skravle oftere over en kopp med noe varmt i? Gi henne et sett med kopper som dere kan bruke til fremtidige kaffeslabberas. Hos Kremmerhuset har de et flott sett i gull som gir det lille ekstra til interiøret.

Pynteskjeer

Det perfekte tilbehøret til julekrusene! Har du en venninne som elsker julen, vil hun elske disse flotte gullskjeene med juleanheng.

Zalto vinglass

Noen vinglass i ordentlig god kvalitet er det perfekte for vinentusiasten. Akkurat disse vinglassene fra Zalto har en unik form og materiale som passer vin med god konsentrasjon, fruktintensitet og et høyt tanninnivå. Glass som hever smaksopplevelsen rett og slett!

Anheng til vinglass

Har du en venninne som elsker å arrangere middager, venninnetreff eller andre hyggelige sammenkomster hjemme? Disse sjarmerende juleanhengene er ideelle for å gi et ekstra preg til både bordet og glassene. Ikke bare legger de til en dekorativ touch, men de gjør det også enklere å huske hvilket vinglass som tilhører hvem for kvelden!

Ullpledd

Gi bort varme klemmer i form av et stort og deilig ullpledd. Et ullpledd kan også være en fin detalj i interiøret som gir farge og tekstur. Tenk etter hvordan interiøret er hjemme hos henne, og finn et pledd som passer med fargepaletten.

Blomster

Ingenting passer bedre enn vakre blomster som vertinnegave! Hos Mester Grønn setter de sammen flotte julegrupper med deilige juleblomster som svibler og amaryllis. Du finner også julegrupper som er allergivennlige.

Kollasj med julegavetips med smykker
David Andersen: Ørepynt perler 1 450,- // Ørepynt firkløver 990,- // Øreringer 1 180,- // Figaro armbånd 499,- // Thune: Bokstavanheng 1 150,- // Halssmykke i rhodinert sølv 795,- // Firkantede øreringer i sølv 745,-

Smykker

Halssmykke

Et vakkert smykke om halsen kan løfte mange antrekk til det lille ekstra. Det kan være et enkelt, men flott anheng med en bokstav på, eller et elegant og unikt i rhodinert sølv.

Ørepynt

Noen lekre par øredobber er også en stilig og flott julegave hun vil sette pris på. Finn det paret som du ser vil passe stilen hennes. Går hun ofte for sølv eller gull? Noen med lange anheng, ringer eller noen små og elegante?

Armbånd

Kanskje armbånd er et smykke hun ikke har fra før? Det er alltid stas å prøve ut noe nytt til stilen sin! Det er lurt å starte med noen enkle, men stilige armbånd som er lett å matche med antrekket. Figaro armbåndet i forgyllet sølv fra David Andersen er et veldig flott armbånd som passer til det meste.

Kollasj med spiselige julegavetips
Olivenlunden: Aperitivo 349,- // Sølvgaven 579,- // Kremmerhuset: Julekaffe og sjokolade 199,- // Kaffebrenneriet: Julestjerner 142,-

Søte og spiselige gaver

Sjokoladekonfekt

Norgesmesteren i Konditorkunst har laget julestjerner i to deilige smakskombinasjoner, salt karamell og hasselnøttnougat. Kanskje det perfekte tilbehør til et kaffeslabberas? Om ikke en hel konfekteske med hele ni ulike smaker kan friste enda mer? Hos Kaffebrenneriet har de satt sammen smaker som mynte ganache, pistasjpraline og pasjonsfrukt karamell i konfektesker på 9 - 36 biter.

Kaffe og sjokolade

Kombinasjonen sjokolade og kaffe er sjelden feil gave å gi! På Kremmerhuset selger de en fyldig julekaffe fra Brasil med sjokoladekuler som er fylt med nydelig hasselnøtt. To godsaker som hører sammen!

Oljer og snacks

I lekre gaveesker og poser får du ekte kvalitetsvarer fra Italia hos Olivenlunden. Er hun glad i salater, spekemat eller mozzarella, er oljene i sølvgaven en velsmakende og ekstra moro gave for den matinteresserte! I settet er det en vellagret balsamico og en Grand Cru olivenolje.

Gavesettet aperitivo inneholder akkurat det du trenger inntil en deilig velkomstdrink, rett og slett smakfull snacks før hovedmåltidet. Perfekt som vertinnegave!

Trenger du flere gavetips? Kom innom Storo Storsenter for å finne den perfekte julegaven! Se våre gavetips til mor, barn, han, henne, far og miljøvennlige julegaver her.