Julens flotteste pysjer og nattøy!

Barn og en dame i matchende pysj
Dame i grønn pysj
Dame i blå silkepysj
Marinka: Lady Avenue Flanell – Pysjamas, Army 699,- // Lady Avenue Pure Silk – Pysj, Indigo 2 339,-

Det første steget for god julestemning er i våre øyne en skikkelig god julepysj! Nå finner du mange varianter i butikkene.

Flanell - den evige klassikeren

Siri hos Marinka sier at det er den klassiske rutete flanellen som er i vinden i år! Flanell er kjempedeilig, mykt og har en varm kvalitet som er super på kalde vinterdager.

En annen type materiale som er sval, puster og kjennes deilig mot huden er bambus. Siri har stor tro på å velge pysj i god kvalitet, helst i gode naturmaterialer som bomull, silke og bambus.

- Hva er vel bedre enn å hoppe inn i en deilig pysj etter endt julemiddag? Sier Siri hos Marinka.

Silkepysj oser av deilig luksus. Materialet regulerer varme, og kan brukes både sommer og vinter. Siri tipser om en deilig silkepysj som den perfekte julegaven til den som har alt.

Barn og en dame i matchende pysj
Polarn O. Pyret: Hel pyjamas med glade reinsdyrtrykk, baby grønn 299,- // Todelt pyjamas med glade reinsdyrtrykk, barn 349,- // Todelt pyjamas med glade reinsdyrtrykk, voksen 599,-

Mønstrede pysjer for hele familien

Årets julepysjer for barn er selvsagt Polarn O. Pyrets pysjer i myk og deilig GOTS-sertifisert bomull.

Pysjene kommer med herlige mønstre av glade reinsdyr, enhjørninger, nysgjerrige skogsdyr og klassiske striper.

De kommer også i voksen størrelse, som gjør at hele familien kan matche. Om dette ikke blir julestemning så vet ikke vi!

To damer i nattkjole og en dame i pysj
CHANGE: Nattøy Aurora Pyjama Shirt 1199,- // Pyjama Pants 999,- // Chemise 1199,- // Camisole 749,- //Shorts 669,-
Dame i rød stripete pysj
To damer i pysj
1. CHANGE: Nattøy Luna Pyjama Shirt 599,- // Luna Pyjamapants 449,- // 2. CHANGE: Nattøy Fawn Pyjama Pants 599,- // Fawn Shorts 379,- // Lily T-shirt 379,- // Lily Camisole 379,-
Dame som holder en pysj
Dame som holder to pysjer
Sissi: Pysj fra Ringella, 399,- // Nattkjole fra Ringella, 399,-

Luksuriøst og komfortabelt

I år feirer CHANGE Lingerie 30 år, og i den anledning lanserer de en drøm av en nattøy-serie i 100 % ren, magisk natursilke. Serien, med navnet Aurora, lanseres i november 2021.

Denne silken er tykk, luksuriøs og behagelig å ha på seg. Serien kommer også med en råfin kimono, som kan være den perfekte julegaven til noen du er glad i.

- Hos CHANGE Lingerie gleder vi oss virkelig til jul. Til julestemning, julekos og magisk juleduft, forteller Lena hos CHANGE Lingerie.

Hva passer da bedre enn å unne seg noe deilig nattøy til jul?

Når det knitrer i peisen og julefilmene spilles av, er det ikke mye som er deiligere enn en god gammeldags pysj i flanell. Hos CHANGE Lingerie får du flanellpysjer i mange farger og modeller.

Viskose er et naturmateriale som er svært pustende og fukttransporterende. Nydelig å sove i, og serien Lily har mange lekre modeller og farger å by på.

De elsker også lekre, myke og varme morgenkåper. En skikkelig god morgenkåpe har du aldri lyst til å ta av deg!

Du får også Teddy-sokker i mange ulike farger. Disse er supermyke og prikken over i’en på nattøyoutfiten. Og når man er varm på beina, sover man også bedre!

Hos Sissi er de opptatt av at julepysjene skal være av topp kvalitet og tåle vask etter vask.

- Pysj er herlige plagg som kan brukes hele vintersesongen, sier Cathrine Massey fra Sissi.

Sissi har pysjer, homewear og morgenkåper som er myke og lune, i naturvennlige materialer, til både damer og herrer. Perfekt til å nyte julemorgenen i.

Så da er det bare å hoppe inn i en pysj, sette på en julefilm og nyte adventstiden!

Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!