Ny butikk: WoolLand

Inne i butikken WoolLand
Dame med røde klær i naturen
Besshøe ull-t-skjorte 600,- // Rena vest 1400,- // Sandfjellet shorts 800,-

Med fint design og høy kvalitet leverer WoolLand de beste ullkærne for hele familien. Nå har butikken åpnet i 2. etasje på Storo Storsenter.

- WoolLand er en klesbutikk med ullklær til både barn og voksne. Designet passer til de fleste aktiviteter og er like fine til hverdag som til fest. Vårt mål er at de som bruker klærne skal oppleve å være komfortable samtidig som de føler seg varme og fine, sier Tove hos WoolLand.

I år har butikken også lansert et sommerkonsept.

- Wave by WoolLand er vår sommerkonsept og er laget i en nydelig Cotton Velur og er designet for sommer, Waves og late dager.

Klær som varer

Plaggene fra WoolLand er designet for å tåle bevegelse og aktivitet samt temperaturskiftninger, i materialer som skal vare lenge.

- Ull er et naturlig og biologisk nedbrytbart materiale og et av våre mest bærekraftige materialer.

- Vi åpnet butikken lørdag 4. juni og har blitt godt tatt mottatt! Det er veldig hyggelig å være en del av Storo Storsenter.

WoolLand ble startet i 2010 av tre småbarnsmødre, som manglet fint ullundertøy til barna. Siden den gang har bedriften vokst til å bli over 40 ansatte. I 2019 ble selskapet kjøpt opp av Dale og Norway.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00