Sommeraktiviteter for store og små

Barn og voksne som har vannkrig
Ringo: Robo Blaster 749,-

Anton Sport, Ringo og Ark deler idéer til aktiviteter for store og små denne sommeren!

Vannkrig i varmen

Ringo er ikke i tvil: På varme solskinnsdager er vannkrig den ultimate familieaktiviteten! Klassiske vannballonger er alltid gøy, og vil dere gjøre litt ekstra ut av vannkrigen, er vannpistoler fantastiske.

- Nerf Super Soaker Roboblaster er helt super i vannkrig, forteller Thomas hos Ringo. - Den kan brukes i vannkrig mot vennene dine, eller dere kan gå sammen i et lag og erklære krig mot Roboblasteren! Den vil da fungere som en automatisk motspiller. Målet er å treffe blink på de interaktive målskivene, samtidlig som Roboblasteren fortsetter å sprute vann. Når alle målskivene er truffet, har dere vunnet, og den skrur seg av.

Nerf Super Soaker Roboblaster kobles til hageslangen og skyter vann hele ni meter!

Den har også en så stor svingradius at ingen er trygge for vannets krefter.

PS: Husk å sjekke om det er restriksjoner på vannforbruk der du bor!

Kollasj av sykler
Kollasj av klær til tur
Anton Sport: Gekko fast 24 barnesykkel 5999,- // Gekko firm GRV SE voksensykkel 18 999,- // Jotunheim Lomsheim turshorts barn 449,- // Adidas Terrex Mid GTX K barnesko 1099,- // Arcteryx covert cardigan voksen 1699,- // Arcteryx Gamma LT turshorts Dame 1199,-
Hengekøye
Anton Sport: House of Hygge enkel hengekøye 699,-

Nyt marka - med sykkel eller overnatting

Skal dere lenger ut enn hagen, har Hans hos Anton Sport Storo flere forslag til sommeraktiviteter for store og små.

- Anbefaler sykkeltur for hele familien fra Sognsvann til Ullevålseter. Dette er en perfekt tur for store og små på 6 km hver vei. Det er en åpen turisthytte på Ullevålseter med salg av blant annet boller og is. Vi har sykler til senior uavhengig ambisjonsnivå fra Gekko, Haibike og Winther. Til junior har vi et godt utvalg lettvekts-sykler fra Xeed og Gekko.

Ellers er han også veldig glad i turer i marka.

- Prøv tur i marka med overnatting! Mange Osloboere er ikke klar over hvor mange muligheter det finnes i Nordmarka, Lillomarka og Østmarka. Her må det utforskes! Det finnes kart fra DNT over alle slags turer her. Vi har alt man trenger av klær til tur fra en rekke merker. Til barn har vi et godt utvalg av turklær fra Jotunheim og Peak Performance.

Har du lyst til å prøve å sove i hengekøye i sommernatten? Anton Sport har også et stort utvalg av hengekøyer fra det norske merket House of Hygge.

Gutt som leker med lego
Ringo: LEGO

Kreativ LEGO-bygging til innedagene

Norske somre kan fort by på et par regnværsdager, og da er det fint å gjøre innetiden morsom også!

Thomas hos Ringo forteller at det ikke finnes noen større klassiker for innetiden enn den kjente og kjære LEGOen.

- Vi har en stor avdeling med LEGO som er ypperlig til regnværsdagene. Her er det Duplo for de minste fra 1 1/2 år, og helt opp til den mer avanserte LEGO for alderen 18 +. Du finner alltid noe for alle!

Et annet tips fra Ringo til innedagene er puslespill, yatzy og kortspill.

Kollasj av personer og ballspill
Anton Sport: Björn Borg treningsskjorter fra 249,- // treningsshorts fra 349,- // Treningsskjørt 499,- // Head 3B Padel Pro S padelballer 90,- // Head Flash padelracket 1099,- // Head Graphene 360+ Alpha Pro padelracket 2 999,-

Prøv Padel!

Hørt om padel?

- Flere innendørs anlegg i Oslo tilbyr nå padel, som er en av Norges raskest voksende sport. Særdeles nybegynnervennlig, forteller Hans hos Anton Sport. - Padel krever mindre styrke og teknikk enn tennis, og passer derfor både større barn og voksne, og ulike ferdighetsnivå. Her er det lett å oppnå mestringsfølelse. Perfekt når dere vil gjøre noe gøy, selv om det regner ute.

Padel er en blanding av tennis og squash, men man trenger ikke ha spilt noen av dem før for å prøve padel.

- Vi har utstyr til padel fra Head, i tillegg til et godt utvalg treningsklær til både junior og senior, sier Hans.

Er det fint vær, kan du også ta med badminton i parken - det krever ingen hall for å spille, og heller ikke særlig mye utstyr!

Kollasj av brettspill
Barn og voksne som leker med vann
Ark: Kryptert 449,- // Wavelength 599,- // Twister Splash 549,-

Spill for alle

Gode spill kan skape morsomme stunder både inne og ute! Spill sammen i stua når det regner ute, eller ta det med til et bord i parken sammen med litt snacks. ARK anbefaler flere spill til ulike aldersgrupper.

Kryptert er et spill for mellom 2 og 20 voksne, så her kan du få med hele vennegjengen! Spill én og én, eller del opp i to eller flere lag. En spiller skal dekryptere flest mulig kort innen timeglasset renner ut, ved å komme frem til hva den krypterte setningen på kortet egentlig betyr.

For de fra 14 år og oppover anbefaler ARK Wavelength, som passer med alt fra - 12 spillere. Dette er et morsomt strategispill, der to lag konkurrerer om å “lese” hverandres tanker.

Kåret til årets selskapsspill i 2021 av Brettspillguiden!

Er det solskinn, så la familien prøve seg på Twister Splash! Det passer for alle fra 5 år og oppover. Dette er en ny versjon av Twister som du kan spille i hagen. Fyll opp brettet med vann fra hageslangen - når man tråkker på de fargede prikkene, spruter det vann ut!

Andre aktivitetstips

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00
Åpent i dag 10:00 - 16:00