Alt til piknik

Dame og mann som har piknik i en eng
Personer som har piknik på en strand
Piknikteppe og kjølebag på en strand med en sykkel i bakgrunn
Kollasj av piknik-utstyr
Jane servise fra Kremmerhuset // Piknikbestikk og sandwich wrap fra Flying Tiger Copenhagen

Hva med å samle venner til en piknik i parken? På senteret finner du det meste av utstyr og mat som lar deg arrangere piknik helt enkelt. Sjekk butikkenes tips!

Akerselva er bare en liten gåtur fra senteret. Hva med å nyte en god piknik til lyden av elva? Du finner også flotte Torshovdalen bare ett t-banestopp unna Storo - perfekt for piknik! Stikker du innom oss på forhånd, blir alt klart for en sommerlig sammenkomst.

Servise som tåler en trøkk

Kremmerhuset har faktisk en helt egen serie med fine glass og servise beregnet på piknik og andre utendørs måltider! Deres Jane-serie lar deg si farvel til pappkrus og plastglass til engangsbruk. Serien består av flotte, rillede glass i sterk akryl som tåler å herjes med! Her trenger du ikke være bekymret for knuste glass i piknikkurven. De kan også brukes igjen og igjen, som er bedre for miljøet enn engangskrus. Disse kan du ta med på piknik hvert eneste år! Det finnes også selvfølgelig asjetter, skåler og boller i samme serie. Vakkert og praktisk - perfekt til pikniken!

Hos Flying Tiger Copenhagen finner du også gjenbrukbar innpakning til sandwicher og til å legge over boller med salat. Når du kommer hjem vasker du dem, så er de klare til å brukes igjen og igjen.

Kollasj av piknik-utstyr
Lysslynge fra Clas Ohlson // Kurv med rutestoff fra Flying Tiger Copenhagen // Puter, pledd og kurv med dusk fra Kid

Få piknikfølelsen

Princess, Kid og Flying Tiger Copenhagen finner du det meste som gjør pikniken ekstra fin. Her finner du pledd både til å sitte på, og til å slenge rundt deg når kvelden blir kjøligere. Princess anbefaler et vanntett piknikpledd (i tilfelle gresset er vått) og en kjølebag som holder mat og drikke kald lenge. Ypperlig for sommerpiknik. Du kan også servere litt mat på en fin skjærefjøl i tre, som gir måltidet det lille ekstra.

Ikke glem kurv! Kurv skaper ekstra kos og stemning. Skal pikniken vare en stund, kan det også være lurt å ta med noen puter å sitte på. Og hva med en fin lyslenke? Dander en dekorativ lyslenke i en gjennomsiktig bolle eller rett på pleddet når kvelden nærmer seg. Velg en som går på batterier.

Skåler med forskjellige salater og burrito
Lille P.

Et måltid som er lett å ta med

Maten og drikke er en essensiell del av en sommerpiknik! Flere spisesteder på senteret tilbyr takeaway det er enkelt å ta med seg hele veien til piknikpleddet. Hos Lille P. får du et stort utvalg wraps og bowls full av friske og deilige smaker. Perfekte, knasende grønnsaker møter deilig kjøtt, fisk, falafel og gode dressinger. Disse sommerlige smakene er kjempelette å ta med enten som bowls eller wraps, og er enkle å spise på piknikpleddet.

Sushi på fat
Bambus Sushi
Kanelsnurr
Baker Hansen

Hva med asiatisk på piknikpleddet? Mange forbinder kanskje ikke sushi og vårruller med piknik, men det kan være perfekt når dere er flere! Hos Bambus Sushi kan du for eksempel kjøpe stor delemeny med sushi. Du får med sushien i et brett med lokk, og da er det bare å ta av lokket og sette frem midt på pleddet. Da kan alle dele og plukke bitene de selv liker best. Ta med noen vårruller og edamamebønner, så får dere et stort måltid det er enkelt å dele på!

Og vil dere gjøre maten virkelig superenkel, er det letteste å ta med bakst! Boller og snurrer av alle slag er enkelt å slenge oppi piknikkurven, så lenge de er uten glasur. Enklere blir det ikke! Du finner god bakst hos BIT, Baker Hansen, Jordbærpikene og Kaffebrenneriet.