Gaver til kjæresten

Blomsterbukett i en vase

14. februar er det Valentines Day og tid for å gi din kjære litt ekstra oppmerksomhet! Her finner du valentinsgaver til han og henne.

Uansett hvem du vil gi oppmerksomhet, er vi sikre på at de fleste setter pris på en flott blomsterbukett! Hos Mester Grønn finner du flotte blomsteroppsatser. Hva med å overraske med en stor rosebukett levert på døren eller på jobb?! Dersom du ønsker å gi noe mer enn blomster, har vi en rekke gode alternativer.

Tips!

Vær tidlig ute for å sikre deg roser til Valentines. Du kan forhåndsbestille i butikken, via Mestergrønn.no eller på telefon: 80080111.

Dame med hjertesmykke
Dame i understøy
David Andersen: Hjertesmykke, 3590,- // Marinka: Undertøyssett fra Marie Jo (BH: 1259,- // truse: 510,-
Kollasj med gavetips til henne
QOMO: Rosa glass fra Hay, 550,- // Princess: Kosegodt, 99,- // Sweet champagne lakriskuler, 99,- // Thune: Bridal Eternity diamantring (0,60ct), 34 100,- // Bridal Eternity diamantring (0,95ct), 107 500,- // Flying Tiger: Kjærlighetskuponger, 25,-

Gaver til henne

Smykker

Glitrende smykker er evige favoritter. Dersom du ikke vet hva slags smykke du skal velge, kan du tenke på hvilke smykker hun bruker til vanlig eller få tips hos en av våre gullsmeder. Foretrekker hun gull eller sølv, eller en kombinasjon?

Lekkert undertøy og nattøy

Ekstra lekkert undertøy, nattøy eller en fluffy badekåpe er også en fin og romantisk gave, som hun kanskje ikke unner seg selv. Ikke nok med at det ser bra ut, men en nyttig ting er det også!

Frokost på sengen

Vis litt ekstra omsorg på Valentine’s med frokost servert på sengen. En sikker vinner er så klart godteri og en koselig kopp med deilig, varm drikke, som skaper en god start på dagen! Kombiner gjerne med frokost, tente lys og et hyggelig kort.

Kjærlighetsring

På tide å ta neste steg i forholdet? Det finnes neppe en bedre dag å fri på. Valentines’s Day er den med romantiske dagen i året, hvor kjærlighet skal feires. Spør gullsmedene i butikkene om hjelp til å finne den idéelle ringen for din utkårede.

Tips!

Nå får du alle kjærlighetsringer på -50% hos Gullfunn

Kollasj med gavetips til henne
Norrøna: Lyngen pustende isolasjonsjakke, 3799,- // Trollveggen fleecejakke, 2199,- // Falketind dunvest, 2599,- // Tynn ullue, 499,- // Kjell & Company: Rubicson massasjepistol, 499,-

Ut på tur

Er hun glad i tur og friluft? Hvis hun mangler turklær, superundertøy eller smartklokke er dette er super gave å gi og en hyggelig invitasjon til å dra ut på tur sammen.

En fin dunvest, fleecejakke eller skalljakke hun kanskje ikke har fra før og vil få nytte for. Perfekt om dere liker å være ute i naturen eller ønsker å bli mer friluftsinteresserte. Kanskje blir det starten på en ny hobby dere kan ha sammen.

Kollasj med gavetips til henne
Lexington: Micaela langermet topp, 695,- // Valerie jeans med høyt liv og bred ben, 1595,- // QOMO: Rosa veske fra Ganni, 2995,- // Rosa kjole fra Gestuz, 2199,- // Crystal Haze halskjede, 1400,- Høyer: Rosa skjerf fra Mulberry // Krogh: Celine solbriller, 4800,-

For den moteriktige

Du finner over 50 motebutikker hos oss, så her er det nok av gaver å velge i. Tidløse gensere og skjorter eller denimbukser er klassiske, og vil alltid være noe hun kan bruke. Du kan også overraske henne med en trendy collegejakke eller et stilig tilbehør, som vesker, ullskjerf eller hårpynt. Spør en av de ansatte, som vet alt om siste mote. Hun blir garantert imponert over å se at du har fulgt med på trendbildet!

Kollasj med gavetips til henne
The Body Shop: Mild Vitamin C peeling, 279,- // Rik Vitamin E fuktighetskrem, 279,- // Rituals: Natural booster serum, 269,- // Fredrik & Louisa: Fenty luminizer, 290,- // Kremmerhuset: Rødt kubbelys, 290,-

Venninnegave

Valentinesgave kan gis til alle du er glad i. Har du kanskje en venninne eller søster som fortjener en ekstra oppmerksomhet? Kjør “Galentines Day”, og feire vennskapet med en hyggelig middag eller konsertbilletter. Hvis du vil ha med en liten gave er velværeprodukter som håndkrem, leppomader, ansiktmaske god idéer, som ikke koster skjorta.

Sjekk også ut våre gavetips til morsdag.

Flaske med olivenolje fra Olivenlunden
Olivenlunden: Hverdagsolje, 339,-

Gaver til han

Hjemmekokken

Til han som liker å lage mat er det ingen bedre gave enn noe til kjøkkenet, slik som stilige grytevotter, forkle, krydder. Sett av tid til å lage mat sammen og lag en hyggelig kveld.

Spiselige gaver

Selv hjemmekokken vil nok også sette pris på å få spiselige gaver servert. Hva med at du overrasker han med hjemmelaget bakst, deilig konfekt eller hans favorittgodteri?

Sjokoladehjerter i en eske
Konfekt fra Sebastien Bruno er en romantisk og smakfull gave
Kollasj med gavetips til han
Gullfunn: Armebånd i stål, 649,- // Seiko herreklokke, 3998,- // Ring i sølv, 499,- // Versace deodorant, 240,- // Le Labo shower gel, 330,- //Byredo parfyme, 1600,- Power: Panasonic barbermaskin, 1999,-

Velvære

Valentines Day er også en gylden mulighet til å gi bort noe nyttig. Kanskje det er på tide med en ny barbermaskin? Eller gi han påfyll av favorittparfymen, aftershave eller en god krem.

Sporty gaver

Er han av den sporty typen? Da er smartklokke et supert alternativ, der han kan måle puls, skritt, søvn og mye mer. Du kan også gi en praktisk rompetaske for den turglade eller en tynn ullue, som passer perfekt under skihjelm og til tur.

Massasje

Gi han en massasje ved hjelp av smertelindrende massasjepistol. Mye stillesittende arbeid fører ofte til stive muskler, og da er det ekstra viktig å løsne opp innimellom.

Trendy tilbehør

En tøff herreklokke, et motertikig halskjede, armebånd eller ring er utrolig stilig, og kan løfte antrekket litt ekstra. En trendy gave til mannen du er glad i, som varer i mange år og minne han om deg.

For en ekstra personlig gave kan du gi bort et smykke med gravering, enten med dato, navn eller en annen hilsen, som er spesielt for nettopp dere to.

Tid sammen

Valentines Day er en gyllen mulighet til å sette av litt ekstra tid til hverandre, enten det er med kjæresten, kompisen, mamma eller noen andre.

Arranger spillkveld, se en film eller ta med den du er glad i på ODEON kino og en bedre middag på en av våre restauranter. Du finner også et bredt utvalg av bakevarer og deilig kaffe hos oss. Alt du trenger for en skikkelig datenight!

Kom innom Storo Storsenter og finn den perfekte gaven eller opplevelsen for din kjære!