Velkommen til Sport Outlet!

To som sitter på en disk og smiler til kameraet

Gode nyheter for alle sport- og friluftslivsentusiaster: Torsdag 29. februar åpnet Sport Outlet dørene til sin nye butikk hos oss!

Butikken finner du i Intersports gamle lokaler, i Vitaminveien 6, som er rett over gaten for for hovedinngangen på senteret.

Om Sport Outlet

Sport Outlet er ditt go-to sted for sport og friluftsliv, hvor kvalitet møter rimelige priser. Filosofien er enkel: Alle skal ha muligheten til å drive med sport og nyte utendørsaktiviteter, uten at det koster skjorta.

Her finner du alt du trenger for ditt neste eventyr, enten det er løpesko, treningsklær, fotballutstyr eller utendørs bekledning.

- I Sport Outlet-butikkene finner man verken kostbar butikkinnredning eller designer-uniformer - vi har nemlig valgt å bruke europaller og armeringsjern til å bygge butikkene våre, og dermed holder vi kostnadene nede - både ved nyetablering og vedlikehold, uttaler Jan Helge i Sport Outlet.

I tillegg til å tilby produkter av høy kvalitet, har Sport Outlet 5 års garanti på alle varer. Det forutsetter at du er medlem av fordelsklubben, slik at de har kontroll over det fullstendige livsløpet til det aktuelle produktet.

En ny æra på Storo

Sport Outlet åpnet 29. februar sin nye butikk, følg med og få med deg åpningsfesten.

- Å åpne butikk på Storo er en fantastisk mulighet for oss, og vi gleder oss til å tilby besøkende på Storo Storsenter vårt unike utvalg av sportsutstyr og klær, uttaler Jan Helge i Sport Outlet.

Velkommen til Sport Outlet på Storo!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00