Inviter naturen inn

Sofagruppe og en hylle
Dame som står i en eng
Bolias nye vårkolleksjon er endelig her!

Klart for lysere tider - endelig er Bolias vårkolleksjon her! Kolleksjonen inviterer naturens stemning inn og byr på et lyst og sanselig univers.

Neutra System

Et fleksibelt, raffinert og holdbart hyllesystem designet av Arnau Reyna Estudio. Systemet er inspirert av arkitekten Richard Neutra og hans modernistiske arkitektur på midten av 1900-tallet. Det er designet for å passe elegant inn i interiøret ditt mens de utstilte elementene får spille hovedrollen. Design og kombiner fritt fra et bredt utvalg av moduler, størrelser og materialer for å bringe en ren og personlig kvalitet inn i ethvert rom. Den ultimate, modulbaserte oppbevaringsløsningen for både privat og profesjonell bruk.

Flor Barkrakk

Flor-barkrakkene er designet av Martin Lauritsen og er inspirert av skandinavisk og japansk designarv - laget med høyeste presisjon i hver detalj, med sofistikert treverk i FSC-sertifisert eik og trukket i STANDARD 100 by OEKO-TEX-sertifisert stoff eller naturlig, sporbart skinn. De lett vinklede bena gir et sterkt og stabilt sete, noe som gjør Flor til et perfekt valg for både hjem, restauranter og barer.

Sofa og puff, liten spisegruppe ved siden av et basseng

Seed Stol, Seed Lenestol og Seed Outdoor

Seed er en allsidig stolserie designet av Hans Thyge & Co. Serien kan mikses og matches og er tilgjengelig som vanlig stol, lenestol og i en utendørsversjon. Skallet er formet til en poetisk form, laget utelukkende av resirkulert plast, og designet for å omfavne deg med eksepsjonell komfort og støtte. I prosessen med å smelte og støpe gjenbruksmaterialer til en form, skapes et diskré fargespill som gjør hvert skall unikt.

Tilgjengelig i fire dempede farger og en rekke stoffer og ben, alle testet for å oppfylle de høyeste kvalitetsstandarder. Den komplette kolleksjonen tilbyr stoler som passer i alle miljøer, fra hjemmekontor og spisestue til det profesjonelle markedet og mer.

Track Spisebord

Spisebordet Track er designet av italienske Studio Nooi. Fremstilt med en kombinasjon av luksuriøs, solid eik og en minimalistisk metallramme for et lett og nedtonet utseende. Ileggsplatene er designet for å være et vakkert og dramatisk tilskudd til designen — buene knytter de to plankene grasiøst sammen når de er i bruk. Et spisebord med raffinerte proporsjoner og detaljer, laget for å vare, med eksepsjonell stabilitet og holdbarhet.

Puff ved en åpen dør
Spisegruppe
Double-up spisebord
Utesofa og puffer
Como Outdoor

Double-up Spisebord

Et spisebord laget med førsteklasses håndverk og en skjult utfellbar ileggsplate. Med en elegant bevegelse kan bordplaten felles ut til dobbel størrelse. Hver eneste del av designen er dyktig utført med fine detaljer som avslører dens håndlagede natur. Det perfekte spisebordet for mindre rom når du ikke vil kompromisse med kvalitet, estetikk eller antall middagsgjester.

Track Outdoor

Skap et spiseområde utendørs med taktile overflater, raffinerte proporsjoner og eksepsjonell holdbarhet. Track-spisebordet for utendørs bruk er designet av italienske Studio Nooi for å passe vakkert inn i det nordiske landskapet, med en bordplate i solid betong eller naturlige teaklameller hvilende på en minimalistisk grå eller svart metallramme. Materialer som er nøye utvalgt for sin slitestyrke og værbestandighet. Med to bordplatealternativer kan du tilpasse bordet til ulike utendørsmiljøer og -stiler. Ta godt vare på utemøblene dine med våre spesialpleieprodukter.

Como Outdoor

En utendørsversjon av vårt klassiske Como-sofabord. Designet med samme elegante enkelhet i svært holdbare og utsøkte materialer som glir vakkert inn i det naturlige miljøet. Bordplaten er fremstilt i vibrobetong, sandfarget el er mørkegrå med en matt overflate. Designet for å passe sømløst sammen med de andre designene i vår Outdoor Collection. Ta godt vare på utemøblene dine med våre spesialpleieprodukter.

Sofa med busker i bakgrunn
Stol og et sidebord
Visiti Lenestol

Root Bord

Et sidebord eller salongbord som vil tilføre et skulpturelt element til ethvert rom. Designet av den ukrainske designeren Pavel Veltrov med et minimalistisk uttrykk som fremhever de luksuriøse materialene — massiv eik og italiensk marmor, skulpturert i perfekt balanserte former. Håndlaget i FSC-sertifisert eik.

Bowie Lenestol

Designet av det italienske designstudioet Skrivo og påvirket av skandinavisk design fra midten av 1900-tallet. En sofistikert lenestol kjennetegnet av en luksuriøs eikeramme som sømløst brer seg fra ben til armlene og varsomt omfavner setet. Håndlaget med en kombinasjon av tradisjonelle og moderne trebearbeidingsteknikker som gir designen en moderne estetikk. Det eksklusive setet og ryggstøtten kan trekkes i valgfritt STANDARD 100 by OEKO-TEX-stoff eller sporbart skinn.En moderne vri på tradisjonell skandinavisk design.

Visti Lenestol

En innbydende lenestol med en distinkt, men velkjent stil, inspirert av klassikerne i skandinavisk design fra midten av forrige århundre, men med en utpreget moderne vri. Et mykt og behagelige volum som flyter i den elegante rammen laget i solid, FSC-sertifisert eik. Stolen har armlener med flat topp hvor du kan plassere en drink, bok eller et mellommåltid mens du slapper av og hviler deg. Setet er konstruert for maksimal komfort i holdbart, formstøpt møbelskum. Designet av italienske Studio Nooi.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 16:00