Vinterferie: Aktiviteter og shopping

Kollasje av bilder av ansatte på Storo og teksten "God stemning på Storo Storsenter - Størst i Oslo"
Vinterferie 2022 på Storo!

Vinterferie i byen? På Storo kan du shoppe, spise digg mat og gjøre morsomme aktiviteter med venner og familie.

Mote

Et motemekka med over 50 butikker med klær og sko, er noe av det du finner på Storo Storsenter. La deg inspirere og få med deg de siste motetrendene her!

Besøk BikBok, Carlings, Cubus, DNA, Dressmann, H&M, Høyer, Gina Tricot, Junkyard, Olivia’s, Qomo, Vero Moda, Woden og mange flere!

Se alle motebutikker her!

Har du handlet på nett? Du kan hente pakker, prøve og eventuelt returnere det du ikke vil ha hos Hentepunktet i 1. etasje. Se hvordan det fungerer her.

Skjønnhet og velvære

Senk skuldrene og unn deg litt luksus i ferien. Fiks neglene hos Lakkbar eller frisk opp gusten vinterhud med en behandling hos Lily Beauty og Storo hud- og fotpleie.

Du finner også butikker som Fredrik&Louisa, Kicks, Rituals, The Body Shop og Vita, som har et bredt utvalg av sminke og hudpleieprodukter til alle slags hudtyper.

Les mer her!

Fasaden til butikken Fredrik&Louisa
Hvorfor ikke senke skuldrene i vinterferien og unne deg litt luksus?
Dame som kaster godteri i luften
To som tilbereder smoothier
Yummy heaven // Joe & The Juice
Kinosal med IMAX
ODEON kino har åpent hele vinterferien!

Mat og underholdning

Spisesteder

Hos oss finner du alt fra saftige burgere til smakfull sushi, enten du er på farten eller tenker å bli en stund! Craver du noe godt og varmt i vinterkulden? Da bør du smake på kakaoen hos Jordbærpikene eller en av BIT sine saftige boller.

Hva er vel bedre enn en verden av godteri? Hos Yummy Heaven finner du masse digg snacks og godteri. Gjør deg klar for filmkveld og… sukkerkick!

Du finner også Fly Chicken, Joe & The Juice, og mange flere restauranter og caféer hos oss. Sjekk her:

Se alle våre spisesteder her.

Kino

Hva med å ta med kjæresten, vennegjengen eller familien på kino? Fredag 18. februar er det premiere på action-filmen Uncharted med Tom Holland i hovedrollen.

ODEON kino har åpent hele vinterferien, og viser nå blant annet Spiderman: No way home og Oscar-nominerte Verdens verste menneske, i tillegg til en rekke andre filmer.

Se hele programmet her.

Dame og mann som holder i ski
Skal du på skitur i vinterferien? Så finner du utstyret hos oss.

Sport & fritid

Skitur i byen? I marka finner du en rekke flotte tur- og skiløyper, og utstyret får du hos oss! Vi er størst på sport og friluft, og hjelper deg med å finne det perfekte sport- og friluftsutstyret til ditt bruk, enten det er ski, turtøy eller annet tilbehør. Besøk Anton Sport, Intersport, Norrøna eller XXL og få utmerket service!

Les mer her.

Dame og mann som smiler
Våre medarbeidere kan vise deg det kuleste utstyret, velkommen til oss!

Elektronikk

Flere som ønsker seg nye Samsung Galaxy? Endelig er den her! Finn den nyeste teknologien hos Elkjøp, ICE, Kjell & Company, Power, Teknikmagasinet med flere. Snakk med en av våre hyggelige medarbeidere, som viser deg det kuleste utstyret, enten du skal høre på musikk, game eller strømme serier.

Tips!

Stikk innom hentepunkt å få et gratis handlenett. Du finner også en rekke andre bærekraftige tjenester på senteret!