Vinterferie: Aktiviteter og shopping

To jenter som står på skøyter
Bil laget av Lego

På jakt etter ting å gjøre i vinterferien i Oslo? Se våre tips til aktiviteter for store og små!

På Storos over 140 butikker og spisesteder kan du shoppe, spise digg mat og gjøre morsomme aktiviteter. Dra til skøyteisen, unn deg en hotellovernatting, spis god mat, dra på kino… og mye mer!

Bygg LEGO på LEGO BRICK-eventet Storo

Den 20. og 21. februar kan dere bli med og se byggingen av en bil i LEGO laget i helt naturtro størrelse! Det blir også et LEGO-hav med klosser der dere kan utfolde dere og bygge kreativt med LEGO. Kom innom 1. etasje på Storo Storsenter, se LEGO-bilen, og bygg selv!

Stå på skøyter på Storoisen

Det er gøy å stå på skøyter! Skøytebanen på Storo er åpen hver dag i senterets åpningstid. Her kan du stå på skøyter helt gratis (du må ta med egne skøyter). Hver helg mellom 14 - 16 denne vinteren kan barn og voksne få gratis skøyteinstruksjon fra Oslo Skøiteklub!

Les mer om skøytebanen her.

Prøv en hotellovernatting eller hotellfrokost

Gjør noe litt utenom det vanlige - ta med en du er glad i på hotellovernatting eller hotellfrokost! Å spise frokost ute en dag, og særlig på Thon hotell Storo, er en deilig luksus å unne seg. Du kan komme på frokostbuffet uten å ha overnattet også. Frokostbuffeten byr på kortreist og hjemmelaget mat.

Frokostbuffeten har åpent fra klokken 06.30 - 10.00 på hverdager, og klokken 07.00 - 11.00 i helger. Prisen er 285,-/130,- (5-12 år) per person.

Forny garderoben i 50 motebutikker

Tenkt på å fornye garderoben? Gjør alt på ett sted - Storo Storsenter er et motemekka med over 50 butikker med klær og sko. Det betyr at du nesten garantert finner din stil her!

Hos oss finner du både frittstående klesbutikker, samt mer velkjente kjeder i forskjellige segmenter og stiler.

Se alle motebutikker her!

Har du handlet på nett? Du kan hente pakker, prøve og eventuelt returnere hos Hentepunktet i 1. etasje. Se hvordan det fungerer her.

Unn deg litt skjønnhet og velvære

Senk skuldrene og unn deg litt luksus i ferien. Fiks neglene med fine farger, eller frisk opp gusten vinterhud med en behandling tilpasset akkurat din hudtype.

Hos oss får du fikset neglene hos Lakkbar, og Lily Beauty og Storo hud- og fotpleie tilbyr velkjente hudbehandlinger. Ta en dag og få alt i ett! I tillegg er det mange andre butikker for sminke og hudpleie på senteret som lar deg skape spa-følelsen hjemme.

Se alt innen skjønnhet og velvære hos oss!

Fasaden til butikken Fredrik&Louisa
Hvorfor ikke senke skuldrene i vinterferien og unne deg litt luksus?
Dame som kaster godteri i luften
To som tilbereder smoothier
Yummy heaven // Joe & The Juice

Spis godt på over 20 spisesteder

Dra ut og spis en god lunsj eller middag! Lyst til å prøve noe nytt, eller bare nyte favorittene dine? Hos oss finner du alt fra saftige burgere, norsk tradisjonsmat, koreanske corn dogs, herlig bakst til smakfull sushi! Sitt ned eller ta med maten hjem. Kakao og varme boller er fantastisk i vinterkulden!

Og ser du etter masse godteri, finner du en skikkelig fargerik godteriverden hos Yummy Heaven!

Du finner mange restauranter og caféer hos oss, i tillegg til delikatessebutikker for smakfulle gaver. Se alle våre spisesteder her!

Kinosal med IMAX
ODEON kino har åpent hele vinterferien!

Dra på ODEON Kino

Hva med å ta med kjæresten, vennegjengen eller familien på kino? ODEON kino har åpent hele vinterferien, og viser et bredt utvalg filmer.

Se hele programmet her.

Dame og mann som holder i ski
Skitur i ferien? Finn utstyret hos oss!

Skitur i marka

Skal du på skitur? I marka finner du en rekke flotte tur- og skiløyper, uansett om du er nybegynner eller mer dreven. Og utstyret får du hos oss! Sportsbutikkene hos oss hjelper deg å finne det perfekte sport- og friluftsutstyret til ditt bruk, enten det er ski, turtøy eller annet tilbehør.

Se alle våre sportsbutikker her.

Dame og mann som smiler
Våre medarbeidere kan vise deg de kuleste nyhetene. Velkommen!

Test ut ny teknologi

Nå har du tid til å endelig kikke på nyhetene innen teknologi, telefoner, og gaming. Grip sjansen!

Du kan boltre deg i den nyeste teknologien hos de mange elektronikkbutikkene på Storo. Våre hyggelige medarbeidere viser deg det kuleste utstyret, enten du skal høre på musikk, game eller strømme serier. Eller få den knuste skjermen fikset hos iServices.

TIPS!

Stikk innom Hentepunkt og få et gratis handlenett. Du finner også en rekke andre bærekraftige tjenester på senteret!

Andre aktiviteter

  • Brettspillkveld - spør bokhandlerne om de nyeste og beste spillene
  • Kostymekveld - Partyland har mange idéer og forslag til inspirasjon
  • Mocktailkveld - få tips hos Storo Ølutsalg og test noe nytt og gøy