Survival Kit til isbadingen!

Kollasj med klær og utstyr til isbading
Lexington: Fleece badekåpe, 1.795,- // Intersport: Arena SwimSuit, 749,- // Arena badeshorts 299,- // Kid: Wooly Tøfler 799,90,- // Votter, 249,- // Pledd, 699,- // Hotel Selection Badehåndkle, 399,-
Dame i badedrakt og kollasj med badebukser og badedrakt
Badehetter
Bilde 1: Intersport: Arena SwimSuit, 749,- // Arena badeshorts, 299,- // Marinka: Paula badedrakt 1.849,- // KID: Jolie lue 199,90,- // Bilde 2: Marinka: Badehette 399,-

Brr! De siste årene har isbading tatt av - og ja, det betyr å bade ute om vinteren! Jo kaldere, jo bedre!

Er du nysgjerrig på å kaste deg uti vintervannet ute? Vi har satt sammen et Survival Kit av ting du bør huske å ta med deg.

Det viktigste først: Badetøyet!

Ingen bading uten badetøy! Her kan du følge din egen smak til form og farge. Men sørg for at badetøyet sitter riktig og er komfortabelt! Da kommer det ikke i veien for den fine badeopplevelsen.

Hold hodet varmt!

Når vi nettopp har tatt en dukkert, kan det våte håret og de utsatte ørene fortsette å være svært kalde etter at vi har kommet opp igjen av vannet. Sørg derfor for å ta med en varm og god lue, eller bruk en badehette for å unngå vått hår!

Sko og tøfler
Eurosko: Inuikii og We Norwegians. // KID: Fluffy tøfler beige, 799,90,- // Wooly Tøfler 799,90,-

Gode, varme sko

Så fort du kommer opp av det iskalde vannet, er det godt å stikke føttene ned i myke, varme og solide sko! UGGS har vært veldig populære de siste årene og det har kommet mange nye modeller. De er også laget av ekte saueskinn og pels som gjør at de varmer godt.

Dame med badekåpe
Dame som lener seg på et svaberg
Bilde 1: KID: Spa badekåpe, 499,90,- // Bilde 2: Princess: Antoni badekåpe, 399,90,-

Håndklær og badekåpe

Når du kommer opp av vannet, vil du bli tørr - og det fort! Tørk deg med tykke håndklær, og kanskje vil du slenge på deg en badekåpe etterpå?

Dame som holder saueskinn
Princess: Lammeskinn, 899,90,-

Et skikkelig pledd

Sleng et pledd rundt skuldrene både før og etter bading - det beskytter mot den kalde vintervinden! Prøv et varmt ullpledd, eller myke pledd i fleece eller fuskepels.

Lur pakkeliste til isbading

  • Ull, ull, ull! Lue, sokker, votter, ullundertøy.
  • Badetøy, varme pledd, varme sko
  • Håndklær. Gjerne to stykker- Da har du ett til å tørke deg med når du kommer opp av vannet, og ett du kan stå på mens du gjør det.
  • Sitteunderlag - under håndkleet du står på når du har kommet opp!
  • Varm drikke på termos
  • Varm jakke

Og husk: Skal du prøve isbading for første gang, er det lurt å ta med deg noen som har gjort det før!

Tips!

Ta en forfriskende vinterdukkert på badeplassen ved Nydalen, og nyt en kopp varm sjokolade på Jordbærpikene eller Kaffebrenneriet etterpå. Fra Storo kan du også lett komme deg til Frysja for å bade.