Survival Kit til isbadingen!

Dame som står i vann til knærne og kollasje av badedrakt, pledd, lue og moonboots
Kollasje av damer i badedrakt og badeshorts for menn
1. Marinka: Paula swordfish badedrakt 1699,- 2. Marinka: Abecita badedrakt 720,- 3. Intersport: Arena badeshorts 299,- 4. Marinka: Prima Donna Swim Cocktail bikinitopp 1149,-, bikinitruse 418,- 5. XXL: Calshot badebukse 399,- 6. Intersport: Arena Venus kombidrakt 1049,-

Brr! De siste årene har isbading tatt av - og ja, det betyr å bade ute om vinteren! Jo kaldere, jo bedre!

Er du nysgjerrig på å kaste deg uti vintervannet ute? Vi har satt sammen en Survival Kit av ting du bør huske på å ta med deg.

Det viktigste først: Badetøyet!

Ingen bading uten badetøy! Her kan du følge din egen smak til form og farge. Men sørg for at badetøyet sitter riktig og er komfortabelt! Da kommer det ikke i veien for den fine badeopplevelsen.

Kollasje av moon boots og sokker
Moon Boots fra Carla 1499,- til 2799,- // Tursokker fra Strømpe 329,-

Gode, varme støvler

Så fort du kommer opp av det iskalde vannet, er det godt å stikke føttene ned i myke, varme og solide sko! De populære Moon Boots er både solide og kule, og er designet for å beskytte deg mot snø og regnvær. Men ikke glem å ta på deg noen gode sokker før du stikker føttene nedi støvlene! På STRØMPE har de gode, polstrede tursokker i ull.

Mann i badekåpe og kollasje av badekåper
Lexington: Lesley fleece robe grønn 1795,- // Robe Velour Cotton Contrast 1995,- // Alle håndklær 125,-

Håndklær og badekåpe

Når du kommer opp av vannet, vil du bli tørr - og det fort! Tørk deg med tykke håndklær, og kanskje vil du slenge på deg en badekåpe etterpå?

Kollasje av pledd i blå farger
Kollasje av tre pledd i brune farger
Pledd fra Kid: 1. Gol ullpledd 299,- 2. Veggli ullpledd 299,- 3. Jules fleecepledd 399,- 4. Dionisio ullpledd 1999,- 5. Wolf pelspledd 999,- 6. Teddy fleecepledd 399,-

Et skikkelig pledd

Sleng et pledd rundt skuldrene både før og etter bading - det beskytter mot den kalde vintervinden! Prøv et varmt ullpledd, eller myke pledd i fleece eller fuskepels.

Dame i lue og kollasje av tre luer
Luer: 1. Carla: Fleischer Couture Cashmere 749,- 2. Norrøna: Chunky Marls Knit 499,- 3. Norrøna: Rib beanie 599,- 4. Norrøna: Fisherman beanie 499,-

Hold hodet varmt!

Når vi nettopp har tatt en dukkert, kan det våte håret og de utsatte ørene fortsette å være svært kalde etter at vi har kommet opp igjen av vannet. Sørg derfor for å ta med en varm og god lue.

Den store pakkelisten til isbadingen

  • Ull, ull, ull! Lue, sokker, votter, ullundertøy.
  • Badetøy, varme pledd, varme sko
  • Håndklær. Gjerne to stykker- Da har du ett til å tørke deg med når du kommer opp av vannet, og ett du kan stå på mens du gjør det.
  • Sitteunderlag - under håndkleet du står på når du har kommet opp!
  • Varm drikke på termos
  • Varm jakke

Og husk: Skal du prøve isbading for første gang, er det lurt å ta med deg noen som har gjort det før!

Tips!

Ta en forfriskende vinterdukkert på badeplassen ved Nydalen, og nyt en kopp varm sjokolade på Jordbærpikene eller Kaffebrenneriet etterpå. Fra Storo kan du også lett komme deg til Frysja for å bade.