Høstens fineste interiør

Mørk sofa med puter
NoDe
Vase
Upstairs
Bord dekorert med puter
Kremmerhuset

Se sesongens ferske møbler og interiør! Interiørbutikkene forteller om de trendy fargene, formene og materialene som preger høstens nyheter.

Farger og mønster

Upstairs er senterets nyeste tilskudd på interiørfronten.

“Vi har sett beigetoner en stund allerede, og de fortsetter for fullt utover høsten. Da kanskje i litt mørkere nyanser,” tipser Pia hos Upstairs. Hos NoDe trekker nyhetene enda lenger i brente bruntoner og varmere farger.

Linda hos Kremmerhuset forteller at naturfarger som offwhite, sand, beige og brunt fortsatt er store. Kremmerhuset skaper i høst kontrast med blåtoner eller pudderrosa - begge er trendy og gjør seg godt med naturfarger. Linda forteller at mønstrene er naturinspirerte, med myke, organiske linjer. Hos Lexington står også naturfargene i fokus, fra mørk grå til lett beige. I tillegg legger de til toner av rust og blått for å skape et hjem som er både elegant og koselig.

Pyntet bord med står og lysholdere
Tildekket bord med service
1. Upstairs // 2. Lexington
Stuebord med vase og lysholdere
Stue med sofa med puter
Princess

Usikker på hvordan du skal bruke innslag av mønstre i innredningen? Greta fra Kid har noen tips:

- Vi har latt oss inspirere av lyse puddertoner, runde former og vaser og pynt som ser hjemmelagde ut. Tekstilene er for det meste ensfargede, men det er innslag av både grafiske mønstre, striper og enkelte blomstermotiv. Hvis du skal blande inn mønster hjemme, er det viktigste for looken at fargene går ton-i-ton. Det samme gjelder i borddekkingen; servise, vaser og eventuelle mønstre går i de samme fargetonene. Mange av våre nyeste glass har nostalgiske krystallmønster. På soverommet finner vi mer av de florale mønstrene, på sengesett i satengkvalitet eller annen myk bomull. Vi har hatt stort fokus på det komfortable denne høsten.

Hos Princess har de latt seg inspirere av 60-tallet. Høstens interiørnyheter er elegante, dempede og mystiske. Det maskuline og det feminine kombineres på spennende måter. Interiøret kommer i dempede toner av lilla, brunt, beige, sort, rust og oker. Mønstrene er grafiske og 60-tallsinspirerte, og interiøret har et hint av gull og messing.

Kollasj av fargeutvalg fra jotun
Jernia: Jotun LADY Stories 2023

Mal veggene i moderne toner

Lyst til å friske opp veggene hjemme? Nå får du årets nye farger fra Jotun hos Jernia! Jotuns interiørmaling LADY har nettopp lansert deres nye fargekart for 2023, kalt Stories. Her finner du dempede pasteller og grønntoner, varme jordfarger, sofistikerte rødfarger og et hint av blått. Finn dine favoritter, eller book gratis fargerådgivning hos Jernia!

Kronelys i forskjellige farger
Svart lysestake med lys
1. QOMO // 2. Upstairs

Lys opp høsten

Med høsten kommer innekosen. Mørket senker seg, og da er det tid for stemningsfulle lykter og lysestaker på vakre lysfat. Hos QOMO er de glade i de ikoniske, fargerike spiral-lysene fra HAY. De påpeker at det er fint og viktig med litt farger hjemme - og HAY er kjent for å være nettopp fargerikt. For et annet uttrykk kan du ta turen innom Upstairs. Pia hos Upstairs forteller at de har tatt inn flere skulpturelle lysestaker i metall denne høsten. Det skaper et kult og moderne uttrykk!

Stol med krakk
Kid

Teksturer til sofaen

En viktig del av å innrede er valget av materialer og teksturer. Flere av interiørbutikkene har fokusert mye på dette når de har designet høstens nyheter. I sofaen skaper du en lun stemning med pledd i ull og cashmere, og puter i myk velur og grovere bomull. Hos Princess er også chenille, frynser og semsket viktige teksturer. Tekstur er særlig sentralt for sofaputene. Linda hos Kremmerhuset trekker frem nyheter i tuftet bomull, bouclé, teddy, og lin. Slike teksturer gir sofakroken mer dybde.

Stuebord med vase og lysholder
Sofa med hvite puter
Kremmerhuset

Spennende dekor

Innen dekor er det særlig to trender som går igjen i butikkenes høstnyheter: Farget glass og matt keramikk. Farget glass er inspirert av 60-tallet, og det gir en lunhet til et ellers hardt materiale. Linda hos Kremmerhuset er glad i å blande matt keramikk og banket glass for et spennende uttrykk, gjerne med tre eller metall også. Hun forteller at de også har fått inn en del kult kjegleformet interiør denne høsten, i form av f. eks. potter, pidestaller eller bord.

Nå kan du også få de organiske formene opp på veggene. Kremmerhuset lanserer flere speil og bilder i organiske former.

- Prøv å sette sammen flere speil i ulike former og størrelser, det gir en stor effekt på lys og romfølelse, forteller Linda. Blant nyhetene her finner du også veggbilder med tydelige strukturer og 3D-effekter.

Send med mange puter
Lexington
Dame som sitter i en seng
Princess

Herlig sengetøy til soverommet

Kelly fra Lexington forteller de elsker høstnyhetene i flanell til soverommet. Disse sengesettene kommer i flere typer, inkludert luksuriøs cashmere-flannel! I tillegg har de også fått inn sengetøy i crispy bomull/poplin og i tencel. Velg materiale ut ifra om du er en varm eller kald søvngjenger. Greta hos Kid tipser også om deres nye sengetøy i sateng - det er herlig å sove i!

Sidebord
Kommode og vegghyller
NoDe

Møbler med organiske linjer

NoDe tar inn møbler og interiør fra en rekke kjente leverandører, og butikksjef Leila er svært glad i formene og materialene i deres håndplukkede nyheter. Hennes favoritter er møbler i organiske former. Mørkt treverk og stein er også blant nyhetene. Hun bemerker at de har tatt inn flere allsidige og mobile møbler, ettersom dette har blitt mer og mer populært siden pandemien.

- Det er vanskelig å velge en favoritt, det bugner av nyheter og utrolig mange flotte produkter å velge mellom, smiler hun.