Fristene du må huske før jul

Juletrepynt
Kitch’n

Ikke la julas festligheter ta deg på senga.

Sjekk fristene for reparasjon av festantrekket, rens, frisørtime, neglestell og alt annet du bør huske på i god tid før jul!

Trenger du hårklipp?

Sett av tid til hårklippen! Frisørene anbefaler å bestille i god tid. Auster anbefaler deg å booke allerede nå - de beste timene er allerede fylt opp hos dem. Her går det raskt unna!

Hos Cutters er det kun drop-in og ikke timebestilling, men de anbefaler å få juleklippen på plass før det store rushet uansett. Helst slutten av november eller starten av desember. I julerushet kan det hende det er så høyt trykk at du ikke får klippet deg.

Se bestillingsinfo hos Auster, Cutters, og Nikita.

Utenfor Flexi Systue
Flexi Systue
Mann som pusser sko
Mister Minit

Reparasjon og rens av festantrekket

Er det en rift i festkjolen? Flexi Systue har normalt 1 ukes leveringstid etter kapasitet. Her bør du også levere inn tidligere om du har mulighet - unngå julerushet slik at du garantert får festplagget i tide.

Trenger festplaggene dine en rens før jul? Siste frist for innlevering hos Storo Rens og Skjorteservice er 16. desember.

Og ikke glem juleduken! Siste frist for å levere inn duker til rens er 8. desember.

Skal du ha ny dress? Se hvordan dressen skal sitte riktig!

Julegavetips fra renseriet

Ser du etter en gave til mannen som har alt?

Renseriet tipser om deres populære skjorteabonnement.

De tilbyr 3 ulike nivåer:

  • 100 skjorter til kr. 2800,-
  • 50 skjorter til kr. 1800,-
  • 25 skjorter til kr. 1000,-

Da slipper han å vaske og stryke skjortene sine selv. Eller kanskje det er fruen som slipper, sier Tammy hos Storo Rens og Skjorteservice.

Husk å sjekke om skoene er i god stand også! Mister Minit utfører reparasjoner og puss av sko. De har ingen spesiell frist før jul, men som alltid er det lurt å være tidlig ute for å unngå julerushet.

Dame nye lakkerte negler
Dame nye lakkerte negler
Negler fra Lakkbar

Negler, hudpleie og skjønnhet

Lyst på litt ekstra stas til julebordet? Du får manikyr og lagt fine negler hos Storo hud- og fotpleie, Olio, Lakkbar og Lily Beauty. Hos Storo Hud- og fotpleie får du også hudpleie, bryn- og vippeløft og lignende.

De forteller at høysesongen deres starter allerede nå med julebord.

Vi har fortsatt noen ledige timer, forteller Cecilie fra Storo Hud- og fotpleie. - Men hvis du skal ha så tett opp mot jul som mulig, så ville jeg prøvd å planlegge dette i løpet av november.

Noen som skriver julekort
Julekort fra Elite Foto

Julekort med bilder hos Elite Foto

Lyst til å sende ut julekort med bilder, eller gi bort et flott foto i gave? Dette får du hos Elite Foto, der du får skrevet ut bilder til en rekke ekspress-produkter. De forteller at normale bestillinger blir produsert opp og levert ut etter 30 minutter. Men de mest hektiske juledagene kan føre til langt lenger ventetid, helt opp til 6-7 timer. Beregn god tid når du bestiller, slik at du har mulighet til å f.eks hente dagen etter.

Fotobøker er fine gaver å gi bort til jul. Disse bruker litt lengre tid på å bli produsert, så Elite Foto tipser om å være tidlig ute med bestilling!

Julekaker i en kurv
Baker Hansen

Sende pakker fra Hentepunktet?

Du kan sende pakker fra senteret, som sendes med posten. Hentepunktet forteller at du bør beregne et par ekstra dager sendetid de to ukene rett før jul. Skal du sende pakker til utlandet, kan du undersøke hos Posten hvor lang tid pakken vil bruke til din valgte destinasjon.

Psst!

Husk at du får kjøpt ferdigstekt ribbe hos Coop, men ikke vent til siste liten. Det er mange som skal ha ribbe til jul!