Nyhet: TeaOlogy åpner

To personer som henviser til logoen til Teaology
Teaology sitt lokale

Digger du også den populære teen, bubble tea? Nå har endelig TeaOlogy åpnet på Storo Storsenter! Du finner dem i 1. etasje ved siden av Yummy Heaven.

Bubble tea, eller boba tea, er en asiatiske drikk som har blitt veldig populær de siste årene. Det spesielle med den er de geléaktige kulene som ligger på bunn av glasset.

Hos TeaOlogy får du bubble tea med rekke forskjellige smaker og toppinger, som for eksempel creamy coconut, fersken, og matcha.

- Vår visjon er å bygge bro mellom den moderne livsstil og tradisjonen med te, gjennom et innovativt utseende og variasjon av en rekke forskjellige typer te og kreative toppinger!

Visste du at Nøtteblanderen og Big Bite har åpnet rett ved siden av TeaOlogy? Les mer om Nøtteblanderen og Big Bite her.

Ikke nok med at teen er god, men lokalene ser også helt smashing ut. TeaOlogy har lagt mye innsats i design og interiør, som skaper kule, visuelle effekter. Du blir automatisk glad av å besøke denne fargesprakende butikken!

- Vi er veldig glad for å åpne på Storo Storsenter. De siste månedene har vi lagt mye innsats i å designe vår nye layout og håper at våre kjære kunder vil bli imponerte og fornøyde hver gang de kommer innom TeaOlogy Storo.

Se hele menyen her.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00