Påskeegg til liten og stor

Påskeegg
Sprell
Sjokolade formet som kylling og kanin
Påskeegg
Yummy Heaven
Dame som holder et påskeegg
Egg som er malt
Sprell
Leker til barn
Leker til barn
Ringo

Her finner du morsomme produkter og søte fristelser du kan fylle påskeegget med.

Påskeegg som barna vil elske

Alt godteriet du kan tenke deg finner du hos Yummy Heaven, så her er det bare å velge og vrake i et bredt utvalg av smågodt og påskegodt.

Hos Storo International Food finner du et bredt utvalg av frukt og grønt, blant annet gode og saftige appelsiner som hører med til påske.

Selv om det tradisjonelle påskeegget ofte er fylt med godteri, appelsin og solo, har det blitt vanligere å fylle egget med flere ting. Til barna kan det være leker, hobbysaker eller kinobilletter.

- Hos oss finner du morsomme saker til påskekosen. Nydelige, nostalgiske påskeegg, herlig påskepynt som barna kan lage selv og selvsagt et godt utvalg av spill & puslespill for hele familien, sier Pia hos Sprell.

- Ekstra populært i år er å dekorere påskeeggene med “tatoveringer” - en super aktivitet for både små og store barn. Du får egg i plastikk hos oss som er enkle å dekorere uten at de knuser.

Hos Ringo finner du alt fra fargerike hårsprayer til pokemonkort og lego. Garantert en slager for de litt eldre barna!

Gutt som maler
Barn som leter etter påskeegg

Aktiviteter til påske

Ekstra gøy er det å arrangere påskeeggjakt, som er en perfekt aktivitet på hytta eller hjemme.

Tips!

Sett opp skilt som peker barna i riktig retning av påskeegget, eller lag et kart eller rebus.

Et annet alternativ til den klassiske påskeeggjakten er piñata, som er formet som et påskeegg.

- Sprit opp påsken med en annerledes aktivitet og ta med hele familien til å slå i stykker vår påske-piñata. Egget kan fylles med masse godteri, og i tillegg brukes som pynt før man “knekker” det. En annen mulighet er å gjemme det på samme måte som i påskeeggjakt, så får man to aktiviteter i ett, sier Pia.

Skjønnhetsprodukter
Skjønnhetsprodukter

Uimotståelig påskeegg til voksen

Uansett alder er det hyggelig å bli gjort stas på. Det er derfor veldig koselig å gi bort et påskeegg til en du ønsker å gi en ekstra overraskelse til.

Små hudpleieprodukter passer perfekt oppi påskeegget er alltids gøy og nyttig å få. Fyll opp med søte ansiktsmasker, trendy sminkeprodukter og såper.

- Vi har masse fint du kan putte i påskeegget til kjæresten, en venninne eller noen andre du er glad i. Vi har blant annet dette flotte mini-settet fra Anastasia med Loose setting powder og Dewy setting spray til kampanjepris nå, sier Carol hos Fredrik & Louisa.

Hvis du er på TikTok har du kanskje også sett den siste store sminketrenden med MACStack mascara? En liten og nett mascara som passer perfekt i påskeegget.

- MACStack er “all over” internett for tiden og er veldig populær. Det er også Dior sin nail glow, som gjør neglene dine lyse og fine. Veldig smart for å bygge opp misfargede og ødelagte negler, tipser Carol.

Såpe og håndduk
Kaniner
Garn
Dame med Solo lue

Produktene fra Lexingtons Casual Luxury serie passer også supert til de som er glade i litt ekstra luksus og velvære.

- Serien består av håndsåper, dusjåper og fuktighetskrem i tre nydelige dufter. Legg gjerne med et mykt, elegant håndkle som er OEKO-TEX merket for å gjøre påskeegget komplett, sier Eva hos Lexington.

Små interiørartikler og påskepynt er morsomt å få, og er noe man kan sette frem til påske år etter år.

- Vi har utrolig søte ulltovede figurer fra Gry&sif som kan være oppi egget til både voksne og barn. Figurene er dessuten fairtrade og bærekraftig, sier Leila hos NoDe.

Kjenner du noen med strikkedilla? Solo-lua og kvikklunsj-sokkene rekker man å strikke i løpet av noen få dager, og er perfekt å pusle med under fridagene. Hos Nøstet Mitt finner du både oppskrifter og et bredt utvalg av garn i ulike farger og materialer.

Sjokolade
Sjokolade
Jordbærpikene
Sjokolade egg
Kaffebrenneriet

Søte fristelser

En annen idé er å legge oppi en lapp om at du og moren din, broren din eller kjæresten for eksempel kan dra på café sammen, spiser en bedre middag eller drar på kino. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan ha i et påskeegg!

Kombiner gjerne med disse herlige søtsakene fra Jordbærpikene og Kaffebrenneriet. Noe som virkelig sette påskestemningen er god sjokolade!

- Vi har håndlaget sjokolade fra “jentene på tunet” og har masse ulike sjokolader til påske, sier Viviann hos Jordbærpikene.

- Sjokoladepinnene er sååå gode. Det eneste du trenger å gjøre er å varme opp to desiliter melk, tilsette en sjokoladepinne, røre rundt og voilà - du har en rykende varm sjokolade. Velg mellom smakstilsetningene chilli og marsmallows!