Sesongens trender for herre

Mann som soler seg ute
Volt
Utkledningsdukker kledd i dressjakker og jeans
Mann i blazer og chinos
Volt

Sesongens nyheter til herre! Frisk opp garderoben med lyse farger og jordtoner denne våren.

Avslappet og kul

En look som har vært populær helt siden 90-tallet er “varisiy” med oversized baseball jakke, caps og vide denim bukser. Nå er trenden tilbake for fullt, men i en litt annen form forteller Phattama hos Volt.

- Denne våren kan varisty gjøres litt med “smart casual”. Det vil si denim bukse, polo genser, blazer og et par loafers, sier Phattama.

Mann i boblevest
Mann i stripete t-skjorte
1. Volt: Helder vest, 1199,- // 2. Helmer t-skjorte, 399,-

En god og kul vårjakke må også til denne sesongen, når været svinger mellom kaldt og varmt.

- Mange liker å ta frem skinnjakka de har liggende, ellers er det mange som liker å ta på seg en overshirt i ull med for eksempel en vest under, om det er litt kjølig.

- Sneakers eller penny loafers slår aldri feil og av tilbehør er det caps, bomull skjerf og litt fargerike tørkler til blazeren som gjelder.

Kollasj av to menn med skjorter, caps og sko
4 men: Piqueskjorte fra Polo 1200,- // Lawson jakke, 5000,- // Sneakers fra Tiger of Sweden, 2000,- // Caps fra Polo, 500,-
Mann med marineblå skjorte
Mann med blå shorts
1. 4 Men: Overshirt fra Eton, 2400,- // 2. Shorts fra Polo, 1200,-

Freshe farger

Denne våren blir det heller ikke vanskelig å finne noe hos 4MEN. Årets kolleksjoner inneholder mange freshe alternativer.

- Polo Ralph Lauren kjører på med farger som pudder-rosa, himmelblått og lys grønn som grenser til turkis. Dette er noen toner som er å finne i vårbuketten, i populære tekstiler som lin og frottè. Det er tydelig at herrene omfavner de mer feminine fargene, som riktig nok er stilfullt, lekent og selvsikkert. Topp gjerne antrekket med en caps i lin fra Eton. En tekstur som bidrar til et eksklusivt uttrykk, sier Aleksander hos 4 Men.

På samme tid ser vi fortsettelsen av jordtoner i en lysere palett.

- Mintgrønn, camel og beige er tre ledende farger, både i bukser som er cropped til semsket skinnjakke fra Tiger of Sweden. En stil som bærer preg av en tidløs og vintage look, sier Aleksander.

- Et av årets must haves er overshirt. Med den er du kledd for enhver anledning, om det er på café eller bar. Et praktisk ytterplagg til våren, som gir antrekket en siste finish. Her stiller vi med ulike varianter fra både Eton, Blue de Genes og Tiger of Sweden.

Menn med beige genser som smiler
Mann som smiler
1. Høyer: Genser fra Schnayderman’s, 2.499,- // 2. Svart vest fra NN07, 1.499,- // Grønn skjorte med hvite striper fra Wood Wood, 1.599,-

Back to basic

Husk også å sikre deg den lette, nette og lave sneakeren. For Men anbefaler en variant i skinn denne sesongen.

- Den funker til alt - både jeans, chinos og dessbukse. Antrekket vil bli “sharp” og moderne på samme tid.

Hos Høyer finner du en rekke basic-plagg til våren, og nå har butikken også fått inn en rekke stilige nyheter. En lys jakke er perfekt å slenge over seg og funker til både mørke og lyse bukser. Kombiner gjerne med caps, som skygger for sola.

Mann med caps som smiler
Mann med hvit jakke som smiler
1. Høyer: Caps fra Holzweiler, pris: 599,- // 2. Hvit jakke fra Tom Wood, pris: 3.799,-

Match og VIC er nå i gang med vårens store jakkekampanjer, hvor du som medlem får 500 kroner i rabatt på en mengde jakker.

Hos Match gjelder tilbudet på ordinære varer fra 1400,- fra merkene Donna, Va Vite, Marie Philippe, Mario Conti og Redford.

- Hos VIC finner du jakker i alle fasonger og kvaliteter som passer til enhver anledning. Oppdater din garderobe med en ny jakke til våren, utvalget vårt er stort og variert, sier Ida hos VIC.