Vårens festantrekk til menn

Mann med bunad
Mann med dress
Tilbehør til dress
Bilde 1: Tiger of Sweden lindress fra For Men // Sneakers fra DNA // Rayban-solbriller fra Brilleland // Bilde 2: Smykker fra Thune
Mann med dress
Klassisk dress fra Dressmann // RayBan-solbriller fra Brilleland

På jakt etter antrekk til 17. mai, bryllup eller sommerfest? Sjekk ut vårens feteste dresser, eller fresh opp den tradisjonelle bunaden med stilig tilbehør.

Lin til sommerbryllup

Lin hører vår og sommer til, og er et supert alternativ til årets sommerbryllup og andre festlige anledninger. Hos For Men finner du denne fantastiske lindressen fra Tiger of Sweden med levende tekstur og behagelige stoff. Du kan gjerne dele opp dressen, og kombinere med andre plagg.

Den lette, lyse og beige fargen gir uendelige muligheter for fargekombinasjoner. I følge For Men er fersken og rosa blant trendfargene denne sesongen, slik som denne lekre skjorten fra Eton med paisley-mønster i bomulls- og lyocellblanding puster godt og slipper ut fuktighet, noe som er perfekt på en varm sommerdag. Hankie fra Amanda Christensen skaper kontraster og gir antrekket det lille ekstra.

Follestad har også en stilfull dress i ull-, silke og linblanding fra Morris Stockholm. Perfekt til både bryllup, 17. mai og sommerfester. Ekstra kul blir den med en stripete skjorte og et fargerikt slips.

Les også: Les mer om antrekk til bryllup her

Klassisk dress

Er du ute etter en mer klassisk dress finner du et stort utvalg hos Dressmann, hvor du kan kombinere størrelser i dressjakke og dressbukse. Dressmann har stort fokus på kvalitet, materialer og passformer i både klassiske og moderne snitt.

Denne nydelige blåfargen er utrolig flott til enhver anledning, både sommer og vinter.

Mann med dress
Morris dress fra Follestad // RayBan-solbriller fra Brilleland // Flagg fra Nille // Blomster fra Kremmerhuset
Mann med dress
Lindress og genser fra Jack & Jones // Sneakers fra DNA Shoes // Flagg fra Nille // Sykkel fra Intersport

Stilfullt tilbehør

For en avslappet og vårlig look kan du gjerne bruke sneakers til dress. På 17. mai går man mye og da er det viktig med komfortable sko.

Det kan være lurt å sjekke værmeldingen før du bestemmer deg for antrekk. Er det kjølig ute kan et alternativ til skjorte være å bruke genser under dressjakka for litt ekstra varme, tipser Jack & Jones.

Mann med bunad
Gudbransdalbunad fra Embla Bunader

Bunad til herre

Har du lyst på bunad? Embla Bunader leverer de mest staselige herrebunadene i Norge, inkludert Rogalandsbunad, Hallingdalbunad, Romeriksbunad, Nordlandsbunad og mannsbunad fra Vest-Telemark. Alle herrebunadene fra Embla har ekte skreddersøm.

Her finner du også et bredt utvalg av bunadskjorter, silkeskjerf, bunadssko, hatter og annet tilbehør, hvis du ønsker å oppgradere bunaden.

Modellen har på seg Gudbrandsdalbunad med Eufemia silkeskjerf fra Tyrihans i halsen.

Les mer om Embla Bunader og kreativt bunadstilbehør her.