Antrekkene til sesongens fester

Dame i topp og bukse
H&M: Topp med roser, 199,- // Glitterveske, 249,- // Rosa kåpe, 599,- // Bukse med paljetter, 499,-
Bli festklar på Storo!
Damer som sminker seg
Dame i svart kjole
Kappahl: Kjole 1299,- // Sissi: Kjole fra Masai, 2099,- // Day: Hårbøyle // Blazer 3200,- // Høyer: Veske fra Maria Le Rosa, 3299,- // Eurosko: Støvletter, 3999,- // Klokke fra Gulfunn // Leppestift fra Fredrik & Louisa
Dame i topp og bukse
Dame i kjole som sitter
BikBok: Blazer, 599,- // Dressbukse, 499,- // Glitterbelte, 199,- // Veske med paljetter, 459,- // Smykker // QOMO: Kjole fra Geztuz, 1600,- // Høye boots fra Ganni, 4500,- // Kåpe fra Stand Studio, 4500,- // Veske fra Hvisk // Smykker fra Who is She
Dame i blå glitterkjole
Dame i kjole
Kjole fra Vero Moda, 699,- // DNA: Veske fra Markberg, 1599,- // Gina Tricot: Kjole, 499,- // Veske, 229,-

Leter du etter antrekk til sesongens mange festligheter? Bli festklar med sesongens glitrende kjoler, topper og tilbehør fra Storo Storsenter.

Festantrekk til julebord

Endelig festsesong og tid for å få på seg finstasen! Julen byr på mange muligheter til å pynte seg, og de store festlighetene er allerede rett rundt hjørnet. Her er antrekkene som gjelder denne sesongen.

Motebutikkene bugner nå av freshe nyheter, og det er ingen tvil om hva som trender denne vinteren. Gjør deg klar for å glitre som en discokule! Paljetter, skinnende materialer og frynser er i vinden som aldri før, og det er nok av alternativer å velge mellom.

- Vi går inn i en tid full av samvær og sesongens fineste antrekk til han og henne! Kom innom for å se sesongens fineste festklær, sier Misala, hos Match.

Fargene som går igjen hos motebutikkene nå er særlig blått og rosa. I tillegg ser vi selvsagt den lille sorte i en rekke ulike varianter. Gull- og sølvdetaljer, silke og sateng er også gjennomgående trender denne sesongen.

- Nå kan du kapre deg fantastiske kjoler, dresser og skjørt til fest hos oss, sier Linda hos Kjær Oslo.

Dame i festantrekk
Dame i rosa blazer
Kjær Oslo: Zabel blazer, 1899,- // Lea sinlget, 699,- // Zabel pants, 1499,- // Klokke fra Bjørklund // Match: Donna blazer, 1299,- // Donna bukse, 899,- // Smykker

Matchende sett

Det kan være vanskelig å være kreativ når du skal pynte deg for tredje gang den samme uka, men heldigvis kan festantrekkene styles på mange ulike måter.

Matchende bukse og topp har blitt en stor trend, og kan like fint brukes sammen som hver for seg. Slik har du et nytt antrekk hver kveld.

Disse dressene fra Kjær Oslo og Match er utrolig kule og kan kombineres med ulike sko, topper, smykker og vesker.

Pumps
Dame i kjole
Kjole og sko fra Høyer

Sko og veske til fest

Det er virkelig glitter og glamour vi skal kle oss i nå. Ikke bare når det kommer til klær, men tilbehøret er også utsmykket med perler og glitrende detaljer.

Noe av det som definitivt blir med oss inn i festsesongen er denne discokula av en veske fra Bik Bok. Det gjør også disse lekre skoene fra Custommade i velur med nydelige perledetaljer, som du finner hos Høyer. Tenk å piffe opp jul- og nyttårsantrekket med disse nydelige detaljene!

For en røffere look er det også utrolig kult med høye boots til korte kjoler og skjørt! Det står høyt i motebilde om dagen, og er noe vi gjerne bruker til både hverdag og fest.