Årets flotteste julepynt og juletrær

Dekorert juletre i en stue
Dame som holder en julestjerne
Pingvin med rødt skjerf
NoDe: Watt&Veke Marta julestjerne 60cm 999,- // En Gry&Sif Tovet pingvin 99,-
Juletrepynt
NoDe: Nordstjerne papir ornamenter 69,-

Hvordan skal du pynte hjemme i år? Finn inspirasjon blant årets julepynt og juletrær fra våre butikker!

Her kan du boltre deg i ulike stiler og uttrykk, og finne pynten som skaper julestemning for deg. Våre butikker viser også frem sine kunstige juletrær i ulike størrelser, så du kan finne det som passer inn hos deg!

Boltre deg i ulike teksturer

- I år er vi svært glade i fargepaletten brun, natur, hvit, champagne og bronse, forteller interiørdesigner Leila hos NoDe. - Men vi vet at mange kunder skaper sitt eget uttrykk, og derfor fører vi også varierte fargekombinasjoner.

Rødt og gull er tradisjonelt, men Leila tipser også om hvordan du kan lage en moderne vri på den tradisjonelle stilen.

- Prøv rødt, sølv, hvitt og glass sammen.

Hos NoDe er det flere teksturer i sving i år. Leila anbefaler vakre julestjerner i papir, som gir et elegant preg. Tovet og bærekraftig julepynt fra En Gry&Sif passer til både barn og voksne, og gir et lunt uttrykk, forteller hun.

- Utrolig fine mønstrede telysholdere i hvitt, tynt porselen lar lyset skinne gjennom og skape stemning. En perfekt vertinnegave!

Lysfat dekorert med lysestaker og lysholdere.
Dekorert juletre
Bilde til venstre: Kremmerhuset: Kronelysestake Lea fra 99,- // Telysestake Glitter 49,- // Lyslykt Høstskog 149,- // Snurrelys 2-pk 99,- // Putetrekk fra 199,- // Dåhjort 59,- Bilde til høyre: Kremmerhuset: Julekuler fra 49,-
Snøkule formet som en bil
Kremmerhuset: Bil med snøkule 249,-
Svarte juletrær
Rød julestjerne som henger i et vindu
Bilde til venstre: Kremmerhuset: Potte Lana sort 179,- // Juletre Gran 60 cm 399,- // Dekortre Cole fra 229,- // Kopp Iben 49.-// Putetrekk fra 199,- Bilde til høyre: Kremmerhuset: Velurstjerne velur 75 cm 279,- // Putetrekk fra 199,- // Vase Andrea 249,- // Figurer i mangotre fra 119,- // Kronelysestake Lea fra 99,- // Glass Francine 59,- // Julekuler fra 49.-
Lysholdere i gull og glitter
Kremmerhuset: Julekule Glitter fra 49,- // Papirstjerne velour 149,-

Varm, nostalgisk, naturinspirert eller tradisjonell

- Julepynten vår fokuserer på en lun og varm atmosfære, forteller Steven fra Kremmerhuset. - Denne atmosfæren skapes av myke puter, lune pledd, og stemningsfulle lykter og lysfat. Sammen skaper dette julemagi og herlig julestemning!

Steven forteller videre at årets julepynt hos Kremmerhuset er delt inn i fire temaer. Warm Wishes Brown-temaet er en varm serie med fuskepels og velur i bruntoner og matt gull. Dette lager en koselig og lun stil.

Dream Away-temaet er en delikat og elegant kolleksjon med nostalgiske elementer i hvitt og gull med detaljer i grønntoner. Perfekt for den som ønsker en nostalgisk og elegant stil!

Temaet Cozy Christmas Green går i grønntoner med innslag av brunt, sort og off-white. Serien skaper en naturinspirert stil med trær og naturprint.

Cozy Christmas Red skaper en tradisjonell julestemning i julerødt og grønt. Kolleksjonen har masse innslag av lysfat, stjerner og trær i varmt mangotre, og print av kongler og dompap skaper en trygg og tradisjonell stil.

Kollasje av julepynt
Fra venstre øverst: Tilbords: Georg Jensen CC2021 sett sølv 829,- // Wik & Walsøe krus 299,- Nederst: Villeroy og Boch kalenderjente 399,- // Medusa Copenhagen Peter Panda 379,- // Medusa Copenhagen juletre 249,-
Dekorert bord med service og mat
Glasskuler
Kitch’n: Wik & Walsøe div. servise // Magnor Lux julekuler 159,-/269,-

Tradisjonelt er alltid en vinner

Hos Tilbords merker de at klassisk, stilren julepynt i sølv og gull à la Georg Jensen er en evig favoritt. Man kan dessuten aldri trå feil med tradisjonell rød jul med masse nisser og reinsdyr. De drar også frem serien Medusa Copenhagen, som lager morsomme figurer som gir julen et lekent uttrykk. Gå for én stil, eller eksperimenter og se hva som skjer når du blander ulike stiler! For å gjøre måltidene ekstra stemningsfylte, anbefaler Tilbords koselig juleservise, som Wik & Walsøes Julemorgen. Dekk på bordet med serviset og girlandere i gull og rødt, og vipps, så er alt klart til en nydelig julelunsj!

Hos Kitch’n står også det tradisjonelle sterkt. De trekker frem varemerker som Wik & Walsøe, Rosendahl Karen Blixen, og Kay Bojesen, der det røde og nostalgiske står sterkt. For et mer moderne uttrykk anbefaler Kitch’n de sofistikerte og håndslipte julekulene Lux fra Magnor.

Julestjerner som henger i et vindu
Hvit julestjerne som henger i et vindu
Christiania Belysning: Clipp papirstjerne 449,- /499,- // Decorus papirstjerne 199,-
Snømann lysestake
Christiania Belysning: Snømenn vinterstake i tre 1199,-

Lysende julestemning

Skap en lun og varm atmosfære med stemningsfull belysning! Lys i vinduet hører adventstiden til. Det gir en varm og koselig stemning både for deg som er i rommet og de som ser vinduet utenfra. Hos Christiania Belysning kan du finne belysning i både nostalgisk, moderne og leken utgave - finn det som passer inn i ditt hjem! Christiania Belysning anbefaler både tradisjonelle stjerner, samt årets største trend: Forseggjorte papirdekorasjoner i flere lag, som gir en magisk stemning i vinduet.

En annen enkel måte å få lys i vinduet på, er ved å bruke adventsstaker. Christiania Belysning tipser om deres søte adventsstake med snømenn, som kan stå fremme hele vintersesongen.

I tillegg er belysning en utmerket måte å gi julebordet det lille ekstra på. Prøv små batteridrevne figurer eller slynger på bordet - og du kan selvsagt også bruke dem på bokhyllen, skjenken, eller i vinduskarmen.

Dekorert bord med service
Stol dekorert med juleputer
Princess: Jules duk 140x250 399,- // Cheryl serviett 40x40 99,- // Dancer reinsdyr 15 cm 129,- // Ekte kristtornkvist 53 cm 49,- Princess: Marisa gardin 299,-/399,- // Marisa pynteputetrekk 50x50 199,- // Hansel pynteputetrekk 45x45 179,- // Merry pynteputetrekk 45x45 179,-

Tekstilene som skaper julekosen

Emma hos Princess forteller at deres juleprodukter fokuserer på å skape en lun og koselig atmosfære. Fargene er rødt, grønt og gull, perfekt for en tradisjonell jul. De er spesielt opptatt av hvordan myke tekstiler som gardiner, pynteputer, duker og sengetøy kan være med på å skape stemningsfylt julekos.

Dekorert bord med service
Stol dekorert med juleputer
Princess: Jules duk 140x250 399,- // Cheryl serviett 40x40 99,- // Dancer reinsdyr 15 cm 129,- // Ekte kristtornkvist 53 cm 49,- Princess: Marisa gardin 299,-/399,- // Marisa pynteputetrekk 50x50 199,- // Hansel pynteputetrekk 45x45 179,- // Merry pynteputetrekk 45x45 179,-
Tre julestjerner som henger på en vegg
Grønne julenisser
Nille: Lykter og lysestaker fra 199,- // Papirstjerner 249,- // Nisser 99,- til 699,-

Det naturlige og moderne

Lisa-Mari fra Nille bekrefter at det naturlige står sterkt i årets julepynt.

- Den naturlige stilen er moderne, og fremheves med naturfarger og varierte materialer. Skap stilen med neverkurver og sorte mattelysestaker i metall sammen med julestjerner i papir. Kongler og granbar hører med. Nissene har et enklere uttrykk i grønne og beige antrekk.

En naturlig og moderne stil er et flott alternativ til den tradisjonelle røde julen, forteller Ingrid videre.

- Julekuler i velour og glass med dekor er viktige elementer til juletreet, og julepynten kan gjerne ha elementer av glitter og gull.

Tre julestjerner som henger på en vegg
Grønne julenisser
Nille: Lykter og lysestaker fra 199,- // Papirstjerner 249,- // Nisser 99,- til 699,-
Kunstig juletre
Elkjøp: 1. Christmas Collection juletre, 210cm, 2490,- // Power: 2. Kulz Aspen juletre, 210cm, 6999,- // Power: 3. Kulz Lillehammer juletre, 210cm, 2299,-.
Kunstig juletre
Elkjøp: 1. Christmas Collection juletre, 210cm, 2490,- // Elkjøp: 2. Christmas Collection juletre, 210cm, 2290,- // Clas Ohlson: 3. Juletre, 210cm, 998,-

Kunstige juletrær - fra bittelite til ekstra stort

Ikke glem juletreet! Mange butikker på senteret har stort utvalg av trær i alle størrelser og fasonger, fra hele 210 cm og helt ned til 60 cm.

Når du bestemmer deg for å gå til innkjøp av et kunstig juletre, har du et stort utvalg å velge mellom. Vi har store trær for deg som har mye plass, og mindre eller smalere for deg som har det litt trangere. Små juletrær er et godt alternativ for å skape en hyggelig atmosfære i leilighet, på barnerommet eller på kontoret. Er du ute etter et skikkelig blikkfang til jul, er et stort fint juletre midt i blinken. De kunstige juletrærne som selges nå er fyldige og ser nesten helt ekte ut. Det gjør dem til det perfekte alternativet til et ekte grantre.

Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!