Årets flotteste julepynt og juletrær

Julepyntet stue
Julepyntet stue
Adventsstake
Christiania Belysning

Hvordan skal du pynte hjemme i år? Finn inspirasjon blant årets julepynt og juletrær fra våre butikker!

Her kan du boltre deg i ulike stiler og uttrykk, og finne pynten som skaper julestemning. Våre butikker viser også frem sine kunstige juletrær i ulike størrelser, så du kan finne det som passer inn hos deg!

Christiania Belysning - julelys som skaper stemning

Hos Christiania Belysning får du et godt utvalg julelys som gir deg skikkelig julestemning. Adventsstjerner, adventsstaker, lysslynger, juletrebelysning og vakker julepynt.

Eirik fra Christiania Belysning forteller at de har sett en utvikling i julepynten de siste årene.

- Trenden vi ser er at folk blir mer glade i å bruke farger og jordtoner, også når det kommer til julebelysning. I tillegg til de tradisjonelle hvite stjernene, har vi fått inn adventsstjerner i flere farger, både til inne- og utebruk. Også 3D er en trend i år.

En annen generell trend som dukker opp i årets julebelysning er bruk av naturmaterialer som trematerialer, upolert metall og farget glass. Eirik tipser om en eksklusiv adventsstake i tre av nissefamilien – som er en vinner for store og små.

Også minimalismen fortsetter – og innen julebelysning er den svært populære Mira-serien et godt svar på dette. Her finner du også minimalistiske utgaver av den tradisjonelle julekransen.

Julepyntet sofa
Juletre
Lexington

Lexington - myke juletekstiler

Boltre deg i sengesett i flanell og poplin, i julens røde og grønne fargepalett. Lexington byr på en rekke puter som gir et koselig og stemningsfullt uttrykk. De har også mye fint til kjøkkenet - som kjøkkenhåndklær og vakre juleduker som matcher hverandre. Du finner selvfølgelig også dekor som skaper stemning og kos i hjemmet.

Julekuler
Julekuler
Upstairs

Upstairs - Lyst og naturlig

- Fra å ha solgt mye sort til jul de siste årene, så ser vi nå at flere og flere velger å gå for lysere toner, forteller Inger hos Upstairs.

Hos Upstairs finner du et bredt utvalg av julepynt. Her finner du dekor i tradisjonelt rødt, naturelementer som kongler, grønne greiner, og dekor i tre, og sorte elementer i metall. Ikke minst finner du drøssevis av julekuler i gull, sølv, sort, rødt, grønt, og som tidligere nevnt lyse og gyldne kuler. Det viktigste er at du finner ditt personlige uttrykk!

Julepyntet bord
Julepyntet bord
Mester Grønn

Mester Grønn - naturens julepynt

En viktig del av trendbildet i år er naturlig jul. Naturen er et fristed der mange henter inspirasjon og søker gode opplevelser. Hos Mester Grønn finner du julepynt i jordfarger, grønne nyanser og naturmaterialer. Minimalisme og en klassisk stilretning uten for mange elementer er også en av årets trender. Glass, sølv og gull utstråler en ren, tidløs stil som passer inn i mange hjem.

- Av hensyn til miljøet selger ikke Mester Grønn produkter med glitter, dekorsnø og maling som inneholder mikroplast, sier Marianne fra Mester Grønn. - Glitteret vi bruker er laget av glass og er derfor uten mikroplast.

Julepyntet bord
Julepyntet sofabord
Kremmerhuset
Julepyntet sofabord
Julepyntet sofabord
Kremmerhuset

Kremmerhuset - fire kolleksjoner for enhver smak

Sesongens kolleksjoner hos Kremmerhuset strekker seg i fire retninger, fra funklende og varm eleganse, fashionistaens trendy jul, naturjulen og ikke minst den klassiske julerøde.

Retningen Magical Moments er en elegant kolleksjon i brunt og beige. Den kombinerer dette med funklende gull, børstet messing, sedertre og et hint av glitter og farget glass.

Kolleksjonen Tinted Christmas er lys og stilfull, med myke tekstiler som brodert velur og bouclé. De myke tekstilene kombineres med svakt farget og banket glass, matt keramikk, delikate papirtrær og stjerner, og ikke minst supertrendy kråkesølv. Det toppes med små detaljer i rosa, som rosa julekule eller rosa kubbelys.

Retningen Let It Snow er klassisk i rødt og grønt, med julens nostalgiske motiver av dompaper, nisser, stjerner og gran. Elementer i mangotre, sort metall, de evig populære kanelhusene, og papirtre er viktige kjennetegn. Denne kolleksjoner oser det nostalgisk jul av!

Kolleksjonen Forest Night tar med seg naturen inn med rådyr, kongler, gran og mose - og det varmes opp av lune tekstiler. Små, sorte elementer strammer opp og gjør stilen moderne. Grønne toner er selvfølgelig i fokus.

Julestjerner
Julepynt
NoDe
Julepynt
Julepynt
NoDe

NoDe - vakker nordisk design

Hos NoDe står nordisk design i sentrum.

De populære papirstjernene fra watt&veke er tilbake i år, forteller butikksjef Leila. - I år er det mange Beige og Grå stjerner som i utvalget.

De fører også en stor kolleksjon av julekuler fra norsk-estiske Shishi. NoDe fokuserer på kuler i glass, champagne, matt gull og matt hvit i år. Den tradisjonelle røde dukker også opp. De populære rudolfene fra Medusa er tilbake, med mange nye figurer. Du finner også de superpopulære snømennene og juletrærne i keramikk fra DBKD hos NoDe

Julenisser
Juleservice
Nille
Julepyntet bord
Julepyntet soverom
Nille

Nille - Naturmaterialer, nostalgi og eleganse

Hos Nille følger julepynten også 3 stilretninger. Men ikke vær redd for å mikse dem sammen og skape ditt eget uttrykk!

Den ene stilen er Moderne jul, og henter inspirasjon fra den nordiske naturen og tradisjoner. Her er det rene former, dype farger og innslag av naturmaterialer.

Den andre stilen er Tradisjonell jul, med nostalgi og kos i sentrum. Det røde, grønne og hvite er spiller hovedrollen, og et innslag av brunt gir en fin harmoni. Kranser, kongler og granbar er et must, og ikke minst koselige nisser.

Den tredje stilen er Amerikansk jul - elegant og glamorøs, som tatt ut av en amerikansk julefilm. Det bugner av store sløyfer og glitterkuler, blomster, velur og tente lys. Fargene strekker seg fra nydelig burgunder, via flaskegrønn og videre til gull og hvitt.

Julekuler
Julekuler
Flying Tiger

Flying Tiger - kitschy og gøyalt

Hos Flying Tiger er det farger og kitsch som gjelder! Deres fargerike julepynt i matt og skinnende glass er tilbake. Her får du en rekke festlige former til treet. Hva med en astronaut, en avocado, fries, en croissant eller et sirkustelt?

Julepyntet stue
Lite juletre
Plantasjen Edelgran // Mester Grønn tre i potte
Julepyntet stue
Juletra
Plantasjen // Power

Ikke glem juletreet!

Julen er ikke komplett uten et pyntet juletre! Du kan bestille juletre levert hjem fra Plantasjen - her er det lurt å være tidlig ute! En fyldig, vakker edelgran fra Plantasjen skaper fantastisk stemning i en romslig stue. Bor du på mindre plass, behøver du ikke droppe juletre av den grunn. Hos Mester Grønn får du mindre juletrær i potter, perfekt for en liten leilighet! Lurer du på hvordan du best oppbevarer og tar vare på treet før den store dagen? Sjekk Mester Grønns guide!

Lyst på et eviggrønt tre? Se etter kunstige juletrær hos Power, Elkjøp, Clas Ohlson eller Plantasjen. Her finner du store trær for deg som har mye plass, og mindre eller smalere for deg som har det litt trangere. Små juletrær er et godt alternativ for å skape en hyggelig atmosfære i leilighet, på barnerommet eller på kontoret. Er du ute etter et skikkelig blikkfang til jul, er et stort fint juletre midt i blinken. De kunstige juletrærne som selges nå er fyldige og ser nesten helt ekte ut. Det gjør dem til det perfekte alternativet til et ekte grantre.