Julegavetips til hele familien

Bildekollasj med produkter og mennesker.
David Andersen: Marihøne øredobber til barn 890,- // Smykker til dame // Gullfunn: Herreklokke fra Seiko 4998,- som medlem // Embla Bunader: Silkekjorte 3500,- // The Body Shop: British Rose Beauty Bag 249,-

Vanskelig å vite hva du skal gi bort i julegave? Vi har samlet en rekke gavetips til alle familiens medlemmer.

Her finner du gaver til både mamma, pappa, barna og kjæresten.

Den myke gaven

Gaver som varmer er deilig å få når det er jul. Ulltøy er en flott gave til både liten og stor, og du finner en rekke deilige ullprodukter i våre mote- og sportsbutikker.

En varm genser og ullsokker er også noe alle vil sette pris på å få. Ekstra koselig er det å få noe hjemmelaget. Hos Nøstet Mitt finner du et stort utvalg av garn og tilbehør.

Luer, hansker, skjerf eller en stilig veske er også superfine gaver til noen du er glad i.

Mann som smiler, skjerf, sokker, veske, toalettmappe og en dame som soler seg
Høyer: Vest fra Samsøe Samsøe 1099,- // Rosa genser fra Dawn x Dare 2699,- // Vest fra Samsøe Samsøe 1099,- // For Men: Antrekk til mann // Qomo: Skjerf fra Ganni 1300,- // Day: Teddy veske fra Day 949,- // Carla: 3-pack med julesokker 429,- // Nøstet Mitt: Prosjektveske med praktiske lommer 589,-
Dame med hårspenne
Bunadssølv
Embla bunader: Hårpynt, ringer og øredobber
Dame med solbriller
Solbriller fra Krogh Optikk (*20% på solbriller hele desember)

Velvære og luksus

En god såpe, håndkrem eller parfyme er noe de fleste har nytte av og setter stor pris på å få. Spesielt når det kommer i fine innpakninger og lukter skikkelig godt! Hos The Body Shop, Rituals, Fredrik & Louisa og Kicks med flere, finner du en rekke gavesett til både han og henne.

Dersom du ønsker å gi en mer eksklusiv gave i år finner du juveler i alle prisklasser hos våre gullsmeder. I tillegg har Embla Bunader det komplette tilbehøret til bunad, med fantastiske smykker, slips og hårpynt.

Hos Krogh Optikk finner du også en rekke kule solbriller. Perfekt å gi bort i julegave til både mamma, pappa, bror eller søster.

Fugl figurer i tre
Stablet puter
1. NoDe, trefigurer fra Andersen fra 399,- // 2. Pynteputer fra Louise Smærup 749,-
Gullkopp med fat og pepperkaker
Telys
1. Kremmerhuset: Cafésett luksus kopp 179,- // 2. Rituals: Diverse duftlys

Hus & hjem

Det bugner av spennende interiørbutikker på Storo Storsenter. I tillegg til at du finner en rekke kjente kjeder hos oss, finner du også spennende skandinavisk design hos NoDe (Nordisk Design. Her er det ikke vanskelig å finne flotte gaver til de som liker å pynte opp i hjemmet.

Husk også at du finner spesialbutikker som Olivenlunden og Nespresso hos oss. Her finner du en rekke herlige fristelser for mat- og kaffeentusiaster.

Til lesehesten kan det være ekstra gøy å gi bort en bok, som er signert av forfatteren selv. I desember kommer blant annet Espen Nakstad og Staysman for å signere bøker hos ARK på Storo.

Et annet godt gavetips i år er Elkjøps “sneaker cleaner”. Du kjenner kanskje noen som sverger til joggesko, uansett vær? Da er dette en livredder.

Du finner flere elektriske julegaver her!

Bildekollasj med leker til barn og en gutt og en jente som smiler
Sprell: Molekylrangle 249,- // Puttekasse fra Djeco 399,- // Sparkesykkel fra Scoot & Ride 1399,- // Sovende labrador 399,- // Junior Barneklær: Rosa lue 299,- // Kappahl: Barneklær fra Newbie

For de minste

For de minste har vi gaveidéer helt fra spedbarnsalder og oppover.

Dersom dere har et helt nytt familiemedlem denne julen, er molekylranglen noe for de aller minste. Denne er lett å gripe, har mange interessante farger og er anbefalt av forbrukerrådet. Putekassen fra Djeco er også perfekt for små barn.

For de litt eldre barna anbefaler Sprell en kul sparkesykkel fra Scoot & Ride eller et fleksibelt og mykt piano, som kan tas med hvor som helst.

Eller har du kanskje en hjemme som har lyst på hund? Denne supersøte labrador bamsen har myk pels, puster og kommer med både egen hundeseng, halsbånd og børste.

Opplevelser og gavekort

Husk også at du kan kjøpe gavekortet til den som har alt. Hva med å overraske med Norges største sentergavekort?

Et annet hyggelig alternativ er å spandere en opplevelse. Ta med deg en du er glad i på en av våre mange restauranter, på ODEON kino eller en herlig frokost og overnatting på Thon Hotel!

Les også artikkelen "Mat for enhver smak!".

Takk for at du overholder påbud om munnbind hos oss, når det ikke er mulig å overholde 1 meter avstand. Velkommen til hyggelig og trygg julehandel!