12 tips til hva du kan gjøre i høstferien

Frokostbuffet
Dame som holder et brettspill
ARK: Spørrespillet Moder Jord er er lærerikt og underholdende for hele familien.
Dame som spiser frokost
Ungdommer på kino
Hotellfrokost hos Thon Hotell // Kino hos ODEON

Sjekk ut vår liste over tolv aktiviteter og hobbyer som passer for venner, familier og par.

Høstferie Oslo

Det er ekstra deilig å slappe av inne når høstregnet kommer og sommerklærne er lagt i boden. Her er våre beste tips til aktiviteter en solrik høstdag eller regnværsdag!

1. Brettspill

Om man trenger en pause fra skjerm, er det utrolig mange brettspill man kan finne. På ARK får du nå 40% på alle spill og puslespil. De mest populære spillene nå er Secret Hitler, Ticket to Ride, Kryptert, og Bjørnis Brannvern eller stigespill for de minste.

2. Hotellfrokost

Nyt en deilig hotellfrokost hos Thon Hotel Storo. Det er de små endringene i hverdagen som gjør den unik. Å spise frokost ute, og særlig på Thon hotell Storo, er en deilig luksus å unne seg i høstferien.

Frokostbuffeten byr på kortreist og hjemmelagde produkter som syltede grønnsaker, syltetøy og lokal Storohonning fra taket av senteret. Vi anbefaler å teste ut pannekakene med hjemmelaget prim!

Frokostbuffeten åpner fra klokken 06.30 - 10.00 på hverdager og klokken 07.00 - 11.00 i helger. Prisen er 265 kroner per person.

3. Dra på ODEON Kino

Opplev Norges største kinosenter med Nordens største kinolerret på hele 25x15 og som er den eneste i Norge med IMAX teknologi! Få med deg de mest populære filmene som går på ODEON kino nå: The Nun, Hør her´a, Oppenheimer, Barbie og Elemental.

Mat i takeaway bokser
Nyt et måltid hos Egon
Kafer og kafe
Kake
Cafébesøk hos Jordbærpikene eller Baker Hansen

4. Restaurantbesøk

Å spise middag ute er godt å unne seg, ta med vennegjengen eller familien og sjekk ut Egon på Storo. Her serverer de mye forskjellig, alt fra pizza, burger, grill, fisk og salater. En meny hvor alle finner en rett de vil like! Se en oversikt over alle våre spisesteder.

5. Et søtt kafebesøk

Det er mye godt å unne seg hos Jordbærpikene, Kaffebrenneriet, BIT eller Baker Hansen. Deilige lunsjretter, søte bakevarer, fristende kaker og varm kaffe. Ta med deg en venn og nyt et koselig cafébesøk inne i varmen.

Manikyr
Book time til hudpleie eller manikyr hos Olio
Fotobok
Strikketøy og en kaffe
Lag fotobok hos Elite Foto // Strikketøy fra Nøstet Mitt

6. Egenpleie

Egen velvære er viktig og på Storo har vi flere gode behandlinger du kan å unne deg. Fotterapi, klassisk hudpleie, manikyr, gele lakk og massasje er et lite utvalg.

Sjekk ut oversikten over alle skjønnhet og velvære tilbud.

7. Lag en fotobok.

Hos Elite Foto kan man samle sommerens reiser, høydepunkter, badeturer, fjellturer og fester i en bok. Velg mellom ekspress fotobok som kan lages direkte på nettsiden eller i butikk, den er klar til å hentes innen cirka 30 minutter.

Du kan også lage egne kalendere, fotoalbum og printe ut større fotografier. En perfekt gave til noen du er glad i.

8. Start et strikkeprosjekt

Å strikke har blitt utrolig populært igjen de siste årene. Hos Nøstet mitt kan du finne mye godt garn og strikkeoppskrifter i forskjellige vanskelighetsgrader. Strikketøy er perfekt å kose seg med til en spennende serie eller en god podkast.

Telt i solnedgang
Finn et bredt utvalg av telt og hengekøyer hos Anton Sport, Intersport, Norrøna og XXL.
Sopp i en skog
Dame som ligger i hengekøye og leser "Gode Mat Sopper"
Soppbok finner du hos ARK eller Norli

9. Hengekøyetur i Oslomarka

Nå skifter marka farger og blir enda vakrere. Få med deg familien eller en venn på overnattingstur i hengekøye. Hengekøye tar betraktelig mindre tid å sette opp, og er for noen enda mer behagelig å sove i.

Plasser dere under trekronene, se på stjernene og få en god natts søvn ute i naturen. Hos Intersport, XXL og Anton Sport kan du skaffe deg alt du trenger til en natt ute. Les vår artikkel om hvordan du finner riktig turutstyr til høstturen og se oversikten over våre sportsbutikker her.

10. Sopptur i Oslomarka.

Soppsesongen varierer, men begynner i juni og avslutter i oktober når frosten kommer om natten.

Til soppturen bør man ha med en soppkniv, gjerne utstyrt med børste og mål. Dette finner du hos Jernia. Du bør ha med deg en soppbok, for å vite hvilke som er gode matsopper og hvilke som kan være giftige. Gå innom ARK eller Norli og finn soppboken for ditt bruk. Hos Clas Ohlson finner du lure poser som puster, og dermed er perfekt til sanking av sopp. Sopp skal nemlig ikke plukkes i plastpose for da blir ikke soppens fuktighet avgitt og bakteriene vil formere seg raskere og gjøre soppen ubrukelig.

Velger du å tørke soppen, bør du oppbevare den i en lufttett boks eller krukke. La krukken stå mørkt og tørt frem til bruk.

Noen som gamer med xbox

11. Playstation, Nintendo Switch og Xbox spill.

Hvem elsker ikke å spille spill? Playstation, Nintendo Switch og Xbox har uendelig mye morro som man kan fylle dagene med, om du spiller alene eller med flere! Se oversikten over våre elektronikkbutikker her.

12. Shoppingrunde på Storo Storsenter

På Storo Storsenter har vi 140 butikker innen elektronikk, interiør, mote, skjønnhet og sport. Nå som det er høst må kanskje garderoben oppdateres? Interiøret i hjemmet endres? Eller er du kanskje klar til å bli tidlig ferdig med julegaveshoppingen?