12 tips til hva du kan gjøre i høstferien

Frokostbuffet
Noen som gamer med xbox
Brettspill
Qwixx 140,- // Sequence 549,- // Ligretto 160,- // Kryptert 449,-

Sjekk ut vår liste over tolv aktiviteter og hobbyer som passer for alle.

Høstferie Oslo

Det er ekstra deilig å slappe av inne når høstregnet kommer og sommerklærne har blitt lagt i boden. Her er våre beste tips til aktiviteter man kan gjøre en solrik høstdag eller en regnværsdag!

1. Playstation, Nintendo Switch og Xbox spill

Hvem elsker ikke å spille spill? Playstation, Nintendo Switch og Xbox har uendelig mye morro som man kan fylle dagene med, om du spiller alene eller med flere! Fredag 30.09 er lanseringen av Fifa23, kanskje. Se oversikten over elektronikkbutikkene.

2. Brettspill

Om man trenger en pause fra skjerm, er det utrolig mange brettspill man kan finne. På ARK har de 40% på alle spill og puslespill frem til 09.10! De mest populære spillene nå er Sequence, Ligretto, Qwixx og Kryptert.

3. Shoppingrunde på Storo Storsenter

På Storo Storsenter har vi 140 butikker innen elektronikk, interiør, mote, skjønnhet og sport. Nå som det er høst må kanskje garderoben oppdateres? Interiøret i hjemmet endres? Eller er du kanskje klar til å bli tidlig ferdig med julegaveshoppingen?

noen som danderer sushi
SUMO
Dame som spiser frokost
Ungdommer på kino
Thon Hotel Storo // ODEON Kino

4. Dra på ODEON Kino

Opplev Norges største kinosenter med nordens største kinolerret på hele 25x15 og som er den eneste i Norge med IMAX teknologi! Få med deg de mest populære filmene som går nå: Syk pike, Don't worry darling og krigsseileren.

5. Restaurantbesøk

Sumo serverer de mange forskjellige asiatiske retter til enhver smak. Det er blant annet sushi, poke bowls, burger og wok. Dessertmenyen er skikkelig digg og de har spennende cocktails det er verdt å teste.

Eller har du lyst på en juicy burger? Sjekk ut Johnny Rockets sine saftige burgere, nydelige fries og deilige milkshakes. Finn alle våre fristende spisesteder i denne oversikten


6. Hotellfrokost

Nyt en deilig hotellfrokost hos Thon Hotel Storo. Det er de små endringene i hverdagen som gjør den unik. Å spise frokosten ute, og særlig på Thon hotell Storo er en deilig luksus å unne seg i høstferien. Frokostbuffeten byr på kortreist og hjemmelagde produkter som syltede grønnsaker, syltetøy og lokal honning fra taket på Storo Storsenteret. Vi anbefaler å teste ut pannekakene med hjemmelaget prim!

Frokostbuffeten åpner fra klokken 06 - 10 på hverdager og klokken 07 - 11 i helger. Prisen er 245 kroner per person.

Kafer og kafe
Kake
Jordbærpikene // Baker Hansen
Manikyr
Fotobok
Olio // Elite Foto

7. Et søtt kafebesøk

Det er mye deilig å unne seg hos Jordbærpikene, Kaffebrenneriet, BIT eller Baker Hansen. Deilige lunsjretter, søte bakevarer, fristende kaker og varm kaffe.

8. Egenpleie

Egen velvære er viktig og på Storo Storsenter har vi flere gode behandlinger du kan å unne deg. Fotterapi, klassisk hudpleie, manikyr og gele lakk og massasje er et utvalg. Sjekk ut oversikten over alle skjønnhet og velvære tilbud.

9. Lag en fotobok.

Hos Elite Foto kan man samle sommerens reiser, høydepunkter, badeturer, fjellturer og fester i en bok. Velg mellom ekspress fotobok som kan lages direkte på nettsiden eller i butikk, den er klar til å hentes innen cirka 30 minutter.

Du kan også lage egne kalendere, fotoalbum og printe ut større fotografier. En perfekt julegave til noen du er glad i.

Strikketøy og en kaffe
Nøstet Mitt
Kollasj av teltutstyr
Kollasj av utstyr til sopptur
XXL: Hengekøye dobbel fra Hawaii Hammock 499,- // Liggeunderlag grønn 929,- // Oppladbar hodelykt 699,- // Proteinbar peanut & caramel 29,- // Beef Jerky original 79,- // Myggspray 119,- // Fruktposer fra Clas Ohlsen, 49,90,- // Øyo soppkniv fra Jernia, 139,- // Krukke fra Clas Ohlsen, 79,90,- // Soppboka fra Norli, 299,-.

10. Start et strikkeprosjekt

Å strikke har blitt utrolig populært igjen de siste årene. Hos Nøstet Mitt kan du finne utrolig mye godt garn og strikkeoppskrifter i forskjellige vanskelighetsgrader. Strikketøyet er perfekt å kose seg med til en god serie eller en spennende podkast.

11. Hengekøyetur i Oslomarka

Nå skifter marka farger og blir enda vakrere. Få med deg familien eller en venn på overnattingstur i hengekøye. Hengekøye tar betraktelig mindre tid å sette opp, og er for noen ennå mer behagelig å sove i. Plasser dere under trekronene, se på stjernene og få en god natts søvn ute i naturen. Hos Intersport, XXL og Anton Sport kan du skaffe deg alt du trenger til en natt ute. Vi har gjort klar en pakkeliste til utstyret du trenger for å sove utendørs. Se også vårt heftige utvalg av sportsbutikker.

12. Sopptur i Oslomarka.

Soppsesongen varierer, men ofte begynner den i juni og avslutter i oktober når frosten kommer om natten. Til soppturen bør man ha med en soppkniv, denne fra Jernia er utstyrt med børste og mål, helt perfekt for rensing av soppen og skrytebilder! Du bør ha med deg en soppbok, for å vite hvilke som er gode matsopper og hvilke som kan være giftige. Soppboka av Gro Gulden er en brukervennlig og nyttig bok for den som vil lære mer om sopper og plukke trygt. Hos Clas Ohlson kan du skaffe disse lure posene som puster. Sopp skal nemlig ikke plukkes i plastpose for da blir ikke soppens fuktighet avgitt og bakteriene vil formere seg raskere og gjøre soppen ubrukbar.

Velger du å tørke soppen, bør du oppbevare den i en lufttett boks eller krukke. La krukken stå mørkt og tørt frem til bruk.