Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

22 15 24 22 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Parkering

U1.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig – vi skal være like blide og hjelpsomme uansett.
Det er vårt løfte.

 

Med ca 90 butikker over hele landet er vi tilgjengelige for de fleste. Ikke minst fordi våre butikker ligger der hvor folk flest ferdes, i kjøpesentrene. Vareutvalget i Bjørklund-butikkene er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha.


Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Mockberg, Triwa, Skagen, Gant, Police, Nixon, Casio, Citizen, Seiko, Club, Gul, Inex, Mango, Daniel Wellington og Swiss Military Hanowa.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. Noen av merkene du finner i våre butikker er: Blossom Copenhagen, Arts & Crafts, Dima, Frost, Magi, Felix og Duette.

Velkommen til en av våre butikker eller til www.bjorklund.no

 

-         Se katalogen vår ved å klikke her. 

Merker:

Butikkategori: