Meny
 

Åpningstider

Mandag - Fredag
10-21
Lørdag
10-19

Kontakt

210 02 121 Send e-post

Etasjeplan

3. etasje

Parkering

P3.

 Elkjøp Norge samler det beste fra to kjeder og styrker merkevaren. 15. Januar ble Lefdal helintegrert i Elkjøp.


For kunder som er vant til å handle i en Lefdal-butikk, vil sammenslåingen ikke by på praktiske endringer bortsett fra nye skilt. Elkjøp-sjefen, Fredrik Tønnesen, forsikrer om at felles kundesenter,og like service- og reparasjonsordninger allerede er på plass. Alle garantier vil være uforandret, samtidig som de samlede kundefordelene styrkes betraktelig ved at de nå har samlet det beste fra de to kjedene.

 

Sammenslåingen vil kun by på fordeler for deg som kunde
Lefdal og Elkjøp har vært to kjeder, men sier selv at de alltid har følt seg som ett lag. Bakgrunnen for sammenslåingen har vært ønsket om å kunne ta det beste fra begge kjedene og styrke nummer én-merkevaren til det beste for kundene. Når Elkjøp og Lefdal nå har blitt én kjede, vil det effektivisere driften ytterligere og slik vil elektrokjeden kunne tilby enda lavere priser til kundene.

 

Elkjøp dekker ditt behov for elektriske varer til hushold, lyd og bilde samt data- og teleprodukter.

 

ENGAGED

Engasjement er en viktig drivkraft i kulturen vår. Det gir oss energi til å drive utviklingen videre.
Med engasjement begeistrer vi og hjelper folk til å ta del i de fantastiske mulighetene teknologien gir. 
Det inspirerer våre kolleger til å gjøre en forskjell. 
Vårt engasjement er det som gjør alt mulig, som gjør at kundene våre blir fornøyde, og at vi har det gøy på jobb hver dag. 

 

RESPONSIBLE

Som markedsleder tar vi ansvar for å lede, definere og utvikle markedet vårt. Vi gjør alt vi kan for å tilby kundene våre de beste produktene, løsningene og servicen det er mulig å gi. Vi legger innsats i å overgå kundens forventninger, og å hjelpe folk til å leve smart og enkelt i teknologiens fantastiske verden. 

 

EFFICIENT

Vi driver vår virksomhet effektivt. Derfor kan vi tilby kundene våre de beste løsningene, levert så enkelt og problemfritt som mulig.
Fordi vi er effektive kan vi tilby kundene våre både god service og et stort utvalg av produkter og tjenester til lave priser.

 

Butikkategori: