Meny
 

HYRE

Åpningstider

Mandag-Fredag

10-21

Lørdag

10-19

Etasjeplan

U1

 

Kjøre kunde!

Som følge av koronautbruddet kommer Hyre til å innføre ekstra renhold av bilene våre med fokus på rengjøring av kontaktflatene i bilene som håndtak, ratt, girspak, midtkonsoll og dashbord.

Det er likevel viktig at alle nå er nøye med håndhygiene ved bruk av Hyre-biler. Vi oppfordrer alle til å benytte hansker ved bruk av bil for å unngå direkte kontakt. Man kan alternativt benytte desinfeksjonsmiddel som inneholder alkohol på kontaktflater. 

Koronavirus smitter gjennom det som kalles dråpesmitte. Det betyr at Hyre-biler er et godt alternativ til kollektivtrafikk så lenge man er nøye med håndhygiene mot kontaktflater.

Husk at du kan ta kontakt med oss når som helst dersom du skulle ha spørsmål. 

 

------

 

Hyre er en bildelingstjeneste hvor du kan leie bil fra kr. 70,- pr. time. Du finner biler ved inngang til senter, i parkeringshuset i etasje: U1.
Bildeling, helt enkelt.

 

Det koster ingenting å lage seg en bruker, du betaler kun når du leier en bil. Bilene kan låses opp enkelt med mobilen, døgnet rundt, og utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter reisen. I tillegg får man markedets beste ansvar- og kaskoforsikring fra If underveis på reisen. 

Butikkategori: