Meny
 

Johnny Rockets

Åpningstider

Mandag-Tirsdag
11-21
Onsdag-Torsdag
11-22
Fredag-Lørdag
11-23
Søndag
12-21

Kontakt

46 67 41 45

Etasjeplan

1. etasje Vitaminveien 29

Parkering

U1 - Storo Storsenter
eller
P-Hus i Vitaminveien 11
(Thon Hotel Storo-/Odeon Oslo)

10. mai i år åpnet Johnny Rockets sin første restaurant i Norge, og bare fem måneder senere, 25. oktober, gjør restaurant nummer to sin ankomst! På den korte tiden restauranten har vært åpen i Oslo har både publikum og anmeldere vist sin begeistring, hvorpå Aftenposten utnevnte Johnny Rockets til en av de fem beste nykommerne i 2018! 

 

Denne gangen blir den amerikanske dineren å finne rett ved siden av Odeon Kino ved Storo Storsenter (Vitaminveien 29). Hos Johnny Rockets vil du som kunde alltid stå i fokus, og vi vil servere de beste Burgerne, den beste Friesen og nydelige Shakes, kombinert med smil og dans. Samlet skal dette utgjøre en behagelig og positiv gjesteopplevelse hos dem.

 

 

Hvordan det hele startet

Grunnlagt i troen om at alle fortjener et sted de kan unnslippe den kompliserte hverdagen, åpnet Johnny Rockets sin første diner-restaurant 6. juni 1986 på den ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles, California. Det som en gang var en amerikansk restaurant har nå åpnet dørene til resten av verden og global tilstedeværelse. De trekker inspirasjon fra mat og kultur over hele verden, samtidig som de holder fast ved de amerikanske klassikerne. Johnny Rockets finner tilbake til fortiden ved å kombinere den med fremtiden.

 

God kvalitet - Alle rettigheter

Hos Johnny Rockets kan du nyte mat og god steming, enten det er julebord, afterwork, Movie Burger, familiemiddag eller en date. De er svært stolte av maten de serverer, og serverer kun de beste og ferskeste råvarene som:

 

• Håndlagede og ferske burgere fra Strøm-Larsen®

• Tykt skåret bøkevedrøkt bacon

• Kjøtt fra frittgående kylling

• Håndlagede Shakes med premium iskrem

Johnny Rockets ønsker deg velkommen til en god matopplevelse.

 

Butikkategori: