Meny
 

Johnny Rockets

Åpningstider

Mandag-Torsdag
11-20
Fredag-Lørdag
11-21
Søndag
12-20

Kontakt

46 67 41 45

Etasjeplan

1. etasje Vitaminveien 29

Parkering

U1 - Storo Storsenter
eller
P-Hus i Vitaminveien 11
(Thon Hotel Storo-/Odeon Oslo)

 

Reserver bord her i dag!

 

2018 er året da Johnny Rockets endelig kunne servere ordentlig amerikansk kvalitetsmat her i Norge. Og det er ikke bare kvaliteten på maten som skal legge grunnlaget for den helhetlige gjesteopplevelsen.

 

Med dansende servitører og smil både rundt munnen og på tallerken vil du som gjest hos Johnny Rockets alltid stå i fokus. De vil servere deg de beste burgerne, den beste friesen og nydelige milk shakes, kombinert med retter du ikke finner andre steder enn akkurat her hos Johnny Rockets. Samlet skal dette utgjøre en personlig, behagelig og positiv gjesteopplevelse. Så fornøyd var Aftenposten at de mente Johnny Rockets var en av de fem beste nyåpningene i 2018!

 

Den største av de to restaurantene ligger vegg i vegg med Odeon Kino ved Storo Storsenter, og ønsker både små og store gjester velkommen til en herlig atmosfære!

 

 

Hvordan det hele startet 

Grunnlagt i troen om at alle fortjener et sted de kan unnslippe den kompliserte hverdagen, åpnet Johnny Rockets sin første diner-restaurant 6. juni 1986 på den ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles, California. Det som en gang var en amerikansk restaurant har nå åpnet dørene til resten av verden og global tilstedeværelse. De trekker inspirasjon fra mat og kultur over hele verden, samtidig som de holder fast ved de amerikanske klassikerne. Johnny Rockets finner tilbake til fortiden ved å kombinere den med fremtiden.

 

 

Johnny Rockets har blitt en internasjonal Diner-restaurantkjede som tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av Burgers, Fries og Shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri. De har komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop. Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden.

 

 

God kvalitet - Alle rettigheter

Hos Johnny Rockets kan du nyte mat og god steming, enten det er afterwork, Movie Burger, familiemiddag eller en date. De er svært stolte av maten de serverer, og benytter kun de beste og ferskeste råvarene som:

 

• Håndlagede og ferske burgere fra Strøm-Larsen®

• Tykt skåret bøkevedrøkt bacon
• Kjøtt fra frittgående kylling
• Håndlagede Shakes med premium iskrem

 

 

Hjertelig velkommen til en god matopplevelse!

 

Butikkategori: