Meny
 

Åpningstider

Mandag - Lørdag
11-18

Kontakt

406 22 120 Send e-post

Etasjeplan

3. etasje

Parkering

P3

Kjære gjest!

 

Som en del av forebyggende smittevern og ressurssituasjonen har vi besluttet å midlertidig stenge kafèen vår.

 

Vi beklager ulempene dette medfører, og håper på din forståelse. Vi står klare til å re-åpne når situasjonen er under større kontroll.

 

Ta vare på hverandre,
hilsen teamet hos Jordbærpikene

 

Velkommen tilbake <3

 

------

Unn deg noe godt hos Jordbærpikene

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Hos oss kan du lene deg tilbake, kose deg med god mat og bare nyte. Kaféen er en naturlig lunsjplass, et sted hvor du kan spise middag eller bare treffe venner over en kopp kaffe med noe godt til.

 

Hos oss serverer vi god hjemmelaget mat fra kjøkkenet vårt. På menyen finner du retter som bruschetta, pasta, club sandwich, omelett og friske salater. Smakfulle klassikere er kylling- og baconsalaten vår, ostesmørbrød med mozzarella- og bacon eller grovkvernet burger med urte- og hvitløksstekte poteter. Rundstykker, croissanter og salater fra vår selvbetjente disk er et alternativ om du ønsker noe raskt å ta med.

 

Lyst på noe søtt etter maten? Prøv en av våre hjemmelagede bakverk og kaker fra kakebordet. Vi har brownies, ostekake, gulrotkake og deilige sjokoladecookies, for å nevne noe. Og ikke noe smaker bedre enn ordentlig god kaffe til. Vi serverer vår egen svarte kaffe, mørkbrent og fyldig, og alle våre kaffedrikker er laget med Jordbærpikenes egen espresso fra Italia.

Velkommen!

Butikkategori: