Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

21646462/ 90631676

Etasjeplan

U1

Parkering

U1

Lemonwax
Et nytt og banebrytende produkt innen bilpleie som gjør det mulig å vaske bilen utvendig uten bruk av steamer og vann. Produktet er 100 % miljøvennlig og består av filtrert vann som er blandet med plantebaserte stoffer fra kokos, mais, soya og sitrus.

Vasken gjøres for hånd ved bruk av mikrofiberkluter og resultatet er en skinnende blank overflate, med et beskyttende vokslag for bilens lakk.

Produktet er vannbasert og består av en blanding av plantebaserte stoffer fra kokosnøtt, mais, soyabønner, sitrus og en type silikon- og eterisk oljeblanding som brukes i en rekke hus- og hårprodukter. Produktet inneholder mindre enn 0,5% konserveringsmidler. Produktet fjerner smuss og støv uten en eneste ripe – noe som er bemerkelsesverdig, siden det ikke tilføres vann under rengjøringsprosessen! Det er produktets kjemiske sammensetning bestående av en hydrofildel(vanntiltrekkende) og en hydrofobdel (vannavstøtende) som sammen skaper den nødvendige overflatespenning slik at smuss og skitt nærmest «løftes» ut fra lakken og absorberes av mikrofiberkluten uten å etterlate riper i overflaten.
Produktet har en karakteristisk sitronlukt og gir et beskyttende vokslag på lakkens overflate etter gjennomført vask.

 

Butikkategori: