Meny
 

Åpningstider

Mandag - Fredag 

10-21

Lørdag
10-19

Kontakt

48 17 72 56 Send e-post

Etasjeplan

3. etasje

Parkering

P3.

Musti er Nordens største dyrebutikkjede med mer enn 230 butikker i Norge, Sverige og Finland.

Vi er kjent for stor bredde i sortimentet, stor faglig kompetanse og flotte butikker. Vår største ressurs er våre medarbeidere i butikken. 99% av våre over 1000 medarbeidere har kjæledyr hjemme – dette er det vi brenner for. Å jobbe i Musti er mer enn en jobb, det er vår lidenskap. Vi er privilegerte fordi vi jobber med noe vi er glad i. Dette håper vi alle våre kunder legger merke til og setter pris på i butikken. For oss i Musti er vi særlig opptatt av 3 ting; det skal være enkelt å handle hos oss, både i fysisk butikk og i nettbutikk. Det skal være trygt å få våre råd og å kjøpe våre produkter. Og, til sist skal det være gøy. Hos oss sitter smilet og latteren løst.

 

Butikken på Storo er en av våre aller beste butikker.

Her tilbyr vi også en egen spa-avdeling for alle de hunder som trenger stell eller som bare har gjort seg fortjent til en kosestund.

Musti, Trimmis petspa tlf: 48 27 03 18.

 

Egen inngang dersom du kommer med din firbente venn:

Inngangen finner du i svalgangen ut mot Vitaminveien ved siden av Kaffebrenneriet.

 

Vi tar veldig godt vare på våre firbeinte venner og kunder. På www.musti.no finner du et bredt utvalg av både nye og kjente merkevarer. Her vil du også finne massevis av gode råd og anbefalinger fra våre produktspesialister og veterinærer.

Butikkategori: