Meny
 

Åpningstider

Mandag-Fredag

08-16

Lørdag

stengt

Kontakt

22026090

NEMUS Storo og Bjølsen er en tverrfaglig klinikk med lang fartstid. Klinikken het tidligere Bjølsenklinikken og NEMUS Bjølsen og lå i Brochmannssgate 9 fra 1970 til 2016.

 

Klinikken består av fem kiropraktorer, tre fysioterapeuter, en akupunktør, en stressmestringspedagog/Yoga instruktør, en massør, en psykiatrisk sykepleier og to sekretærer. Vi har også mange gode samarbeidspartnere utenfor klinikken innen flere medisinske profesjoner.

 

NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å skape gode løsninger – for deg som pasient, for bedrifter og eksterne helseaktører vi samarbeider med og for alle som jobber på klinikkene. Noe av det NEMUS jobber mest med er kvalitetssikring av behandling, forebygging, kommunikasjon og service. 

 

Vi utreder og behandler plager relatert til muskel-skjelettsystemet. Det omfatter også idrettsskader, migrene og hodepineplager, svimmelhet, kjeveplager og en del yrkesskader. Vi har bland annet diagnostisk ultralyd, laser, to typer trykkbølgebehandling, Graston, RedCord slynger, tørrnålebehandling og treningsfasiliteteter i klinikken. Utover dette er våre behandlere utdannet i en rekke behandlingsteknikker og systemer. Dette kan du lese mer om på vår hjemmeside under behandlere.

 

Du kan booke time gjennom vår online booking på hjemmesiden www.nemusstoro.no eller ringe resepsjonen for time.

 

Vår telefontid er fra 08:00 - 12:00 og fra 13:00 - 16:00

 

Åpningstiden er fra 07:00 – 19:00 mandag til torsdag og 07:00 - 16:00 fredag

Enkelte behandlere har også åpent i helgen etter avtale.

 

 

NEMUS Storo og Bjølsen holder til i tredje etasje i Vitaminveien 6. 
Velkommen!

 

Butikkategori: